Отговори
# 30
  • 2 етажа над тавана
Ха добър ви вечер.

Важното е, че децата се забавляваха, паричките ще ги оправим - Деска ,свиркай по колко да дадем, не може така ти да поемаш разликата Hug

Искам да благодаря за организацията, за чудните подаръци, на фотографите, на всички, които се постараха настроението да бъде коледно Hug  Ето и от мен снимки - http://www.chovchica.snimka.bg/album.php?album_id=316126 - малко са поразмазанки, но това е щото ми трепери ръката много Tired

За обслужването в клуба няма да коментирам - за пръв път ходя, надявам се да е било инцидентен случай.

Янче, моите съболезнования, мила! Hug

# 31
Янче, приеми и моите съболезнования  Cry

# 32
  • София
Янче съболезнования  Praynig

Голям екшън с тази торта  Mr. Green

Деси, писах ти в ICQ, пиши там как да се разплатим

Иначе прекрасни снимки, всички толкова са пораснали децата де Hug

# 33
Янче, моите съболезнования!  Sad Много ти се събра тази година! Confused

Страхотен купон - личи си, че сте се забавлявали и деца и родители! Peace
Децата са пораснали много! Heart Eyes
Данчето мнооого е отслабнало - да казва тайната, моля!
Flutter

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДНЕС ПРАЗНУВАЩИ СТУДЕНТИ! Party

# 34
Янче, приеми,моля те,и моите най-искрени съболезнования! Hug

Страхотни снимки! Какво да кажа,децата вече са толкова пораснали,че някои не успях да ги позная дори,а всички мами са толкова усмихнати и доволни,че няма начин да не сте си изкарали страхотно.

Честит празник и от мен на настоящите, бъдещи и бивши студенти!

# 35
Добро утро, момичета  Hug

Честит празник на всички, които са били или все още са част от незабравимия студентски живот   bouquet dancing smile3523 smile3529

# 36
  • София
Янче, приеми и моите съболезнования!

Купонът наистина беше прекрасен, зареди цялото ни семейство с много-моного коледно настроение. Много съжалявам за неразборията, ако трябва да се събират още пари само ми кажете. Наистина от клуба се държаха доста надменно - когато си прибирах парчето торта, което Тони не яде и го увих в салфетка, щяха да ме изядат, имали кутии, е аз откъде да знам. Наложими се да разваля пари - 20лв, ми те нямали, е аз им казвам ами ако си купувам нещо как ще имате - остър поглед - ами ще развалим - та се наложи да си купя сок, за да ми развалят парите.....
Децата наистина много са порастнали, вече са едни малки момчета и момичета, а за себи си се убедих, че Тони има проблем с развитието, та ще търся някакви специалисти след празниците.

Благодаря и за снимките, защото аз не се справих добре!
Лек ден и успешна седмица!

# 37
Честит празник на всички коита са или се чувстват студенти!   bouquet
Видях половината снимки до тук - много са пораснали дечицата, а всички вие изглеждате прекрасно. Мога ли да питам Рени и Юлчето - това сияние от вас заради 2рите деца ли е  Laughing   bouquet Чудесни сте всички, мили момичета!   bouquet

Скарлет, пак почваш да се шашкаш излишно нещо ми се струва  Hug

# 38
  • Варна
Янче, моите искрени съболезнования  Hug
Дано Новата Година бъде по-добра за всички ни  Hug

Децата са прекрасни наистина, толкова са пораснали  Heart Eyes
Скарлет, кажи моля те защо мислиш, че ТОни има проблеми? Да се ориентирам и аз дали Никича изостава...
Аз днес съм на интервю, чрез една агенция за подбор. Стискайте палци, поне да си струва предложението. А как ще успея за 1 час да свърша изообщо не знам.

Честит празник на студентите!

# 39
Скарлет, на мен Тони ми се видя съвсем нормално дете, което по нищо не се отличаваше от останалите  Peace

# 40
Ето и моите снимки най-накрая: Цък тук
Ако някой желае снимка (визирам Надето най-вече, вашата снимка със Стенли е разкошна  Heart Eyes ), да ми прати мейл или да ми пише на скайпа: y_koprinkova

Смин, не знам. При мен може би се дължи на факта, че имаше на кого да пласирам малкия шуш и бяхме само с големия, от облекчение един вид  Mr. Green

Красе, стискам палци.

Скарлет,  Hug  Дано намерите добър специалист, който да те успокои. Но ако имаш предвид не друго, а рева на Тони на края на партито - искам да те уверя, че е напълно нормално - умора, превъзбуда от среща с непознати. Случва се.
Иво също има понякога зловещи истерии, въпреки че изглежда доста кротък - последната даже нямаше никаква видима причина, защото беше рано сутринта след събуждане, т.е. не е бил нито уморен, нито нищо. Но успя да хвърли в ужас майка ми, която все още твърди, че ние с брат ми не сме били такива и ни попита сърцераздирателно, какво го правите вий туй дете??? ooooh! Щях замалко да подбера и нея барабар с Иво, нищо че ми е майка  Close

# 41
Юлче, мерси за хубавите снимки  Hug и на всички останали   bouquet Ако някой иска да му пратя снимки да ми пише на лични мейла си  Wink

# 42
  • София
Юлче, да това е едно от нещата. Кка може всички други деца да разберат, че свършва и тихо и кротко да си тръгнат само той не. Освен това не видях друго дете, което де не разбира от приказката на родителите му, може от втория път, на се съгласяват и това, а за Тони има само това което той иска, не седна да хапне, да изчака абе....пълно непокорство. Според мен има три варианта - или ние с баща му нещо бъркаме във възпитанието и сме изпуснали момента, или се развива със забавяне от около половин година, както беше казала логопедката, или има друг проблем, който тъй като не съм специалист не мога да диагностицирам. Но някак си това да стане все неговото, не е само инат, а е нещо друго....
Надявам се да се шашкам излишно, това би било най-доброто състояние, ама винаги си казвам, ами ако не е така...

# 43
  • Варна
Скарлет, Николай е почти не контролируем! Инати се неистово, все гледа да е на неговата, пищи и се тръкаля по земята и т.н. Аз не мисля, че изостава, просто е по-темпераментен и инатлив. Тези му прояви са само вмое присъствие, което е ужасно не справедливо  Mr. Green

# 44
Скарлет  Laughing явно си пропуснала последните страници на предната тема,където точно коментирахме, че не искат да чуят това, коетоне им изнася  Mr. Green То не е инат, просто се опитват да се налагат, формират характер и т.н, но са на 2 г, не на 20  Hug
Красе, нали, и аз това казвам, че не е справедливо  Crossing Arms Последно ми се тръшна в петък след яслата в Пикадили, че едно детенце не искаше да му даде ръка  ooooh! Такъв цирк...не е истина,ааа..после към нас - пеш вървим и опищя света, че искаше да върви по бордюра до колите на булеварда  Rolling Eyes И си легна на тротоара..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт