Отговори
# 45
4удесни снимки, а колко са порастнали децата, не е истина  Shocked  Ренке, мом4ето ти Ще раzбие много женски сърца  Crazy
Радвам се, 4е сте иzкарали добре  Hug

Милена пък влеzе в някакъв много емоционален период. Примерно онzи ден преди лягане 4етоха една книжка с татко й как Елмо ходил при педиатъра. Каzаха си лека ноЩ, гасиха лампите, вси4ко нормално, но 5 минути по късно zапо4на да реве много. Отивам да я видя, питам я какво има, и тя хлен4и и ми какzва, 4е Елмо го болял корема, zаЩото е иzял целият Шоколад на веднъж  ooooh! В4ера пък се раzплака когато една фигурка от zоото й падна, а таzи сутрин zаЩото баЩа й говореШе по телефона и тя не можа да отиде при него да му каже неЩо  ooooh!

# 46
  • София
Янче, миличка, съболезнования! Дано с края на тази година, приключат и всички неприятни моменти за теб!  Hug

Коледното парти беше страхотно! Благодарности на Янчето, Деси, Надето, Рали и на всички, включили се в организацията!  Heart Eyes Валски в началото беше "срамежлива госпожица", но после много се забавлява и оттогава не е спирал да говори за Дядо Коледа!
Наде, Деска, съжалявам, че така се е получило с паричките!  Rolling Eyes Мисля, че е редно да си поделим липсите! Какво ще кажете, момичета, да вземем да уредим нещата на едно кудкудяк-парти, нали и без това си направихме план-график за ежемесечна среща.

Ето и нашите сни … 84;ки; не са ни се получили много добре, че малкия фотографства на Никулден и сме забравили да почистим обектива от мазните отпечатъци.  ooooh!

Скарлет, аз пък вчера си мислех, че напразно си се притеснявала за Тони, като го гледах колко е контактен, играеше си самостоятелно, закачаше се с мамите и с Дядо Коледа, пя песничка, за разлика от повечето деца... Колкото до ината - той си е до възраст и темперамент, и въобще не мисля, че е нещо лошо, дори ще е ползотворен в бъдеще, стига да се насочи по подходящия начин!

Татянка, и Вальо 2 нощи страда, че "П'инца не дава 'бувката Пепеляшката"  Mr. Green А за женските сърца - не знам, той малко грубиян си пада с дамите, а сега мацките не са като едно време, май не си падат много по гамени.  newsm78

Ей, за малко да забравя  doh
Честит празник на всички, които се чувстват студенти по душа!  bigdance2

# 47
Весел празник на студентите  Hug
Ренкаа, толко дебнех да направя такава снимка с аквариума, и не успях и точно във ваште има такава  Laughing
Скарлет напразно се притесняваш  Peace

# 48
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!!!
Скарлет, от страни нещата почти винаги изглеждат перфектни.

Ема пък от известно време като се ядоса и започва да хвърля наляво и надясно играчки, ама със страшна сила  ooooh!.

Красе, успех на интервюто.

# 49
Здравейте, момичета  Grinning

Деси, Наде, Рали, Данче, Янче, за всички от организацията на купона -     bouquet голямо благодаря за усилията!
Деска, съжалявам, че така е станало.  Ще поделим парите, не е честно иначе  Naughty

Красе, успех  Grinning

После ще пиша, че ме викат.........

# 50
  • Варна
Момичета, работата е супер и фирмата международна. За жалост тепърва започват селектирането на кандидатите. Т.е. това сега не беше интервю, а сключване на договор с агенцията. Ще предадат биографията ми на работодателя, така стискайте палци!!!

Много мразя въпроса: неомъжена, дете няма нали? Не имам...ааааа, че кой го гледа?! Twisted Evil Как може толкова тъп народ, как ще тръгна по интервюта ако няма кой изначално да ми гледа детето? Или то се гледа само у нас?!

# 51
  • София
Хоп и аз да се изкажа.

И на нас партито много ни хареса, въпреки, че Соня седя доста при мен и не игра много с децата.
Повече е впечатлена от Лора, матей и ляля вени, отколкото от дядо коледа. Mr. Green Само за тях бърбори. А и много й харесва посланието в книжката и снощи го четохме 1000 пъти.

И аз съм съгласна на кудкудяк среща след празниците, където да дадем на Деси оставащите пари.

Смин, аз бях много щастлива че излизам някъде само със соня. Че с това бебе непрекъснато навсякъде ни писва и на двете. Wink

Красе, стискаме палци.

Янче,  Hug

# 52
А , и Ема само ми приказва за някакъв батко, докато го видя на снимка и разбрах , че това е Мати  hahaha, нали е една глава и нещо над нея.

Красе, добре звучи, ще стискаме палци.

За среща и аз съм на линия.

# 53
  • Boston, MA
Янче, моите съболезнования!

Много хубави и пораснали деца по снимките!

# 54
  • София
А, значи Матей вече се котира сред дамите?! Laughing

# 55
  • София
леле, Ренка, на твоите снимки преобладава моето четирибуквие, защото аз стоях най-близо до дядо коледа. ужас!

# 56
  • София
 Hug Така добре ме разведрявате  Hug

Мерси за снимките!   bouquet

Енви, струва ти се отслабването ми да е голямо, малко да, но много - не.

Скарлет, втурачваш се в несъществуващи неща.

# 57
  • 2 етажа над тавана
Бърз вечерен отчет, че през деня не успях да пиша.

Честит празник на всички със студентска душа!  bouquet

Красе, стискам палци за работата Praynig Hug Как е Ники, някаква промяна в проблема с ходенето по голяма нужда?

Данче, не се прави на скромна, доста си отслабнала, Wink И кажи за новата работа, недей си трая Naughty Wink

Скарлет, и на мен ми се струва, че нямаш причина за притеснения, то и Маги тръгна да реве накрая, ама доста бързо я издърпах навън към вратата. Добре си е Тони, мен ако питаш поне Hug

Ние днес ходихме до педката. И Маги почна да пие антибиотик, а утре ще й правим ренген на дробовете, чу се нещо вдясно, та за по-сигурно ще я снимат да се види, дано няма повод за притеснения. То на мен вече достатъчно ми е притеснено, та то това е първия антибиотик, който пие Маги и съм меко казано пред изпаданев тиха лудост Crazy Смени й и сиропа за кашлица освен всичко друго.

Вчера след партито минахме през Джъмбо - огромна грешка, да  ви кажа - народ като за световно и никой не знае като че ли какво точно прави там ooooh! Е, поне взех къщата, която исках, не е кой знае какво, но се надявам Маги да се забавлява с нея.
А Легото, което поръчах от немачко има голям успех  - Спас и Маги в тандем редят ли, редят, а мама отстрани гледа с умиление Mr. Green Но в никакъв случай нямада я оставим сама да се занимава с легото, че доста дребни части има и както все още лапа всичко, дане стане някоя беля. Та като се наиграят го прибирам на високо и недостъпно място, да ми е мирна главата.

Сега изплува в замъгления ми мозък, че някой беше питал дали се обличат сами децата -  Маги се оправя с гащите и панталоните, с копчетата и циповете, с обувките, но блузите сама не може да облича, освен ако не са тип жилетка.

Веднага питам и аз нещо - Има ли още деца, които да лапат всичко, което им попадне - изключвам лапането на биберони или палец.  Маги не спира да пъха всичко в устата си, направо се чудя дали да не й купя пак една гризалка, да си я лапа колкото иска, ако това би я спряло да лапа всичко останало - книги, конструктори, кукли, дрехи, абе, всичко. newsm78

И една молба-питане - някой може ли да ми препоръча свестен АГ някъде в района на Слатина, Плиска или парка Заимов?

Водих Маги днес в яслата да я снимат за календари, които ще им правят, та разбрах и кога ще им е коледното тържество, надявам се дотогава да е на линия здрава.

Отлитам за тази вечер, че много се скапах нещо днес Tired

П.П. Някой (Вени) да има информация за Аги - кога са я планирали Rolling Eyes

# 58
  • София
Днес не съм и звъняла - очаквах да се вкючи, че нали щяха днес да я изпишат! newsm78

Утре ще звънна, ако не се появи сутринта!

# 59
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕКСЧЕТО И НЕЙНАТА ПРЕКРАСНА АНИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАМА МЕЦА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ТОВА ХУБАВО ИМЕ!

Добро утро от мен!   bouquet
Юлче, Рени, аз си мислех, че щастието се дължи и на двете деца, а то било липсата на еднот за малко  Laughing
Бабълче, да оздравява малката бърборана, обаче много й е пораснала косата  Hug
И Данчето си трае, така ли, а ние да стискаме тук палци  Crossing Arms

Вчера като го взех от яслата ми се оплакоха от него - че не слушал, не искал да спи и обикалял по леглата  Embarassed и... натискал едно момиченце (онова дето той го беше нахапал по нослето) по земята да я целува  Blush Другите майки се обърнаха да ме видят коя съм, що съм  Whistling
Ние търсим нов офис и съм се скапала от обикаляне по цял ден...  ooooh! Вечер едвам дочаквам 10 ч, адски уморена съм, но се надявам скоро да намерим нещо свястно  Praynig че ми писна да ви кажа  Rolling Eyes
Хайде лек и спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт