Отговори
# 60
Честит имен ден на имениците днес!
Не споменавам поименно, защото в главата ми е хаос и не искам да пропусна някой
Желая ви много здраве и щастие!

...
Юлче, Рени, аз си мислех, че щастието се дължи и на двете деца, а то било липсата на едното за малко  Laughing
...

Прави си сметката, значи  Mr. Green

Бабъл, Иво също лапа всичко - имитира Дани Crazy Предполагам ,че ще го израсте... Когато и Дани го израсте...
Легото , всъщност двете легота, и аз ги огледах (но не съм ги отворила, удържах се  Naughty), еми много са хубави. Ще си ги получат обаче чак като се върнат от Пловдив, за да не погубим там частите. Заредила съм се с търпение.

# 61
Честит празник на малката Ани и нейната майка     bouquet
Честит имен ден на мама Меца     bouquet

С пожелания на всички, които празнуват днес да са толкова лъчезарни и красиви като името си  Heart Eyes

Данче, много си отслабнала  Crazy Не ми беше удобно на масата пред всички да го кажа  Blush Чакаме да разкажеш по-подробно за работата.

Смини, аз ти намерих офис, много е изгоден и е в съседната на мен стая  Mr. Green

Вени, Стенли отново  се огледа в Лора и само за нея говори и в клуба само по нея ходеше  Joy Като се прибрахме само повтаряше, че искал да види снимките на оная кака, да гледа клипче с оная кака и накрая като изтърси, че иска и да му я купя  hahaha

Бабълче, Стенли също лапа всичко, включително и плюшени играчки  Sick

Краси, стискаме палци за тази хубава работа  Peace

Янче, книжките са невероятни, толкова красиви картинки и стихчета, а и приказките си ги прочетох сама, защото Стенли заспа на средата  Grinning

Чакам с нетърпение новини от Аги, за кога ли са я насрочили  Rolling Eyes

Лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 09:20 от Nadeto

# 62
  • София
Честит празник на нашите мили Анита! Да са винаги усмихнати, обичани и обгрижвани, с весели и здрави деца!

Наде, развесели ме рано сутрин! Ще кажа на Лора - явно каките още се котират сред момченцата! Crazy

Данчето изглеждаше добре, наистина, ама не беше ли така и на срещата по женски още? Сега ще звънна на Аги
!

# 63
Вени, чакаме  Grinning

# 64
Здравейте
Честит празник на Анитата и от мен,живи и здрави и много щастливи Hug  bouquet Hug

Момичета ето и моите нови диванчета,най-накрая ги сложихме Mr. Greenhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=270049&pid=9286784

# 65
  • Варна
Честит имен ден на празнуващите днес!
Аз пратих лапето при майка ми до края на седмицата. Събра ги жената с племенника и лудницата е при нея сега.
Моето гъпло направо ме предава пак, боли ме, чак ушите ме почват.
Вени, много си отслабнала, хапвай.
Данче, казвай тайната, че много напълнях  Embarassed

# 66
Честито на именничките!  bouquet

Бабъл, да, и Велина доста често лапа неща. Rolling Eyes

# 67
  • София
Честито на празнуващите днес.  bouquet

Мда, Данчето и аз я забелязах, но и на мен ми беше неудобно да й кажа каолко е отслабнала.

Аз много се прецаках, че не поръчах лего с вас, защото вуйчо й иска да й купува такова за Коледа. Ама тогава покрай раждането не ми се занимаваше с такива неща. Следобяда ще ходя да гледам цените в Комсед и да харесам нещо.

Взехме календарите от яслата. Сонята е направи чудесна-гушнала едно мече...много сладка ...нали си е моето гардже Mr. Green

# 68
  • София
Честит празник на малката Ани и нейната мама!   

Честит имен ден на мама Меца!   

Данчето изглеждаше super!

Лек ден на всички!

# 69
Привет,

4естит имен ден на вси4ки праzнуваЩи   bouquet

Ели, като те 4етох zа малките 4асти само си мислех "Каzах ли, каzах ли?"  Joy Но като го вадете само под надzор, няма проблем  Wink Супер, 4е и баЩа й така си играе  Flutter  Ина4е Милена отдавна не лапа, но тя и биба не искаШе никога  Thinking Явно не е много устата  Laughing

Рени, zабрави zа Лего от БГ, Ще плаЩаШ много пове4е. След като направихме поръ4ката, от любимия ми магаzин zапо4наха да доставят и до БГ. Доставката е 16? (неzависимо от теглото) и ти ги носят с куриер до вратата  Grinning Та там има много Лего и на мн. добри цени, и ако бърzаШ да поръ4ваШ би трябвало да дойдат до Коледа  Peace
http://www.mytoys.de/ това е сайта, в "На Паzар" има и тема zа паzаруване от там  Wink

Вени, уреди се....Мати се котира ве4е, Лора искат да я купят  Laughing

# 70
  • София

Hug Благодаря на всички и специално на Аги за СМС-то  Hug

Тя е ок, почива, сигурно ще пише по-късно.

Бъб, И Ани лапа всичко, много се караме, издебва ме да не я гледам, и пак в устата  Shocked , няма значение какво е важното е да е в устата

# 71
Аз пък разбрах, че парите за тортата са разделени на хората и сумата, която плащаме е изчислената.
Ами не беше изчислена така, тъй като всеки искаше различно - един само за детето си, друг - за детето и за единият родител, трети и за тримата ... незнам, може би организацията ни липсва, но си признавам, че и от клуба бяха некоректни, като първо изнесоха повече менюто отколкото сме поръчали, после всеха да режат супер мимиатюрни парчета торта (това били детски парчета) и накрая имах чувството, че се ядосаха от това, че им се направи забележка и решиха да разнесат тортата в чинии където им падне ... Както и да е ... аз спирам до тук с коментарите по темата ...
Деси, първо много искрено ти благодаря, че ми донесе коледните подаръци за децата!  bouquet
Значи, понеже взех 2 парчета торта, както бях писала в списъка, затова платих 2 бр. Накрая останаха на масата 2, и момичето каза, че ще ги хвърли, затова ми ги сложи в пликче. Помислих си, че тортата е поръчана спрямо списъка парчета, който бяхме направили. Това, че са рязани по-тънки мен не ме притесни, но сега май схващам, че нещо се е объркало с паричките. Лично аз мисля /не съм чела назад, сега ще прочета/, че е редно да си платим!  Peace Не бях поръчала меню за Тони, но взех едно, значи го платих. Мислех, че менютата ще са като на шведска и ще са в сметката на всяко дете, а не всяко индивидуално, но пък Саш имаше парички в портмонето и затова си позволих цяло  Laughing
С тортата ли не излиза сметката, я казвайте с кое, за да оправим нещата! Hug

Дата за секцио и днес нямам, или 15.12, или 16.12, ама така както се подмотват може и чак 17.12 да ми дадат. Grinning Утре ще ми кажат след 12.00 на обед. Може би разбрахте, че избрах да ме оперира д-р Мажена Панова, която ми се вижда сериозен човек, не я познавам добре, но пък така ще ми е по-спокойно през идните дни! Дано да мине всичко добре.

В неделята вечерта се прибра едното момиче, което бе планувано за понеделник , понеже й беше малък таза, ниска, а бебето очевидно голямо. Не дочака плановото Joy В 3 през нощта се събудих, бяха й били обезболяващо, понеже получи контракции. Ходих веднъж до акушерките, за да им кажа, че контракциите й са на 1-2 минути, по 1 минута дълги /засичахме/, както и да ги уведомя, че започваме с масажи на гърба и краката Wink А те викат да стиска до сутринта, нямало страшно. Да, ама след час и половина друго момиче отиде да им каже, че много я боли явно, отново я прегледаха и О!Чудо, имала 8 см разкритие - та я свалиха спешно и извадиха бебето - 3800  #Crazy Та беше голям купон, голямо вълнение.
Имаше и 2 кофти случая, не си е работа човек да лежи в патология и това си е.

# 72
Анита, малки и големи, Честит имен ден! Много здраве и все така хубави, като името си бъдете!
Същите пожелания и за отминалия празник на Ники и Ния!

Благодаря ви за милите думи и приятелското рамо! Болката си я има, но когато човека си е изживял дългия и достоен път, тя си е една такава егоистична, че няма да го видя вече. Лошото е, че за там реда не се спазва.

Разгледах част от снимките. (Само на мен ли снимка.бг не ми зарежда нищо Close). Какво да кажа, чудесно настроение, чудесни деца и родители и доста завист от моя страна, че не присъствахме. Истината е, че плановете ми бяха да дойдем,  но Черепаха беше разбрал, че партито е в 11, и се прибра с кучето в 10 без нещо от парка, а мен ме друсаха нервите и не успях да облека инатливата си дъщеря й да и дам лекарства. Но и доста кашляще де.

Симона не лапа, но пък хвърля.

# 73
Аги при д-р Панова ражда една позната и тя секцио, беше страшно доволна от нея  Peace

И Алекс говори само за каката, каката искал я, и видяхме и ние по снимките, че говори за Лора  Heart Eyes
Честито на имениците   bouquet

# 74
Янче, да, за реда си права! Confused Моите съболезнования, съжалявм, че го изживяваш това нещо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт