Отговори
# 15
Здравейте момичета.
Няма да пиша много, затова само организационно.
Съжалявам, че пропуснахме партито.
Съжалявам за причинените неудобства на Деската. Но ние с нея ще се разберем и ще преведа парички за торбичка, торта и менюта.
Важното е, че децата изглеждат много доволни.
Юлче, чуйте се утре с Владо, и се разберете нещо за обмена.
Аз заминавам за К-ли да погребвам баба  Cry

# 16
Янче, мила, моите съболезнования  Sad Много ми липсваше на срещата, но те разбирам  Hug

Тетинка, забравих да кажа добре дошла, за мен не е важно кой коя година е роден, щом имаш желание да пишеш при нас, си добре дошла  Hug

# 17
# 18

Янче, моите най-искрени съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

Партито беше супер, аз като никога си седях, а Кало си играеше Wink
Дядо Коледа беше страхотен, Рали специално да го поздравиш за прекрасната роля Wink
Значи аз не успях да си прибера 25 лв. Но сега разбирам, че и на Надето трябва да платим още две торбички с лакомства, тъй като не и дадохме пари за торбичките на Ани и Рая, тя поиска само пари за лакомствата за децата, които бяха там ... (Наде, само две ли останаха неплатени или има и други, че вече изгубих бройката?
Та значи аз имам да взимам парите за две книжки (На Ани и Рая), понеже пратих парите на Янчето и за тях ...На Надето имаме да даваме 6 лв. и останаха май парчетата торта ... аз ще платя още едно,тъй като взехме още едно парче, Надето ми плати и тя още едно (т.е. разбрахме се да не ми дава пари за него, а да си хване торбичката Симонка),  и реално остават 5 парчета неплатени ... 
Неразбирателството с менютата го оправихме - от клуба си прибраха 3 менюта, а от останалите 1 взе Маги и 3 си разделихме по 1 лв. всичките за да ги платим, но за пореден път се убеждавам в некоректността на хората от този клуб .. но както и да е ... важното е че децата се забавляваха Wink

# 19
Деска,   bouquet

# 20
  • софия
Янче, много съжалявам за баба ти Hug

# 21
Ян4е, моите искрени съболеzнования  Hug

# 22
Янче, съжалявам за баба ти .

Деска , ние похапнахме повече торта  Embarassed, но не знаех че трябва да я пратя. От клуба ни казаха да взимаме, защото ще я хвърлят. Решихме , че сме събрали парите за тортата като цяло и просто са излезнали повече парчета .  Така че от мен още 6 лв. На масата останаха още парчета  Rolling Eyes.

Благодаря за организацията  на всички , които участваха   bouquet.

На нас ни хареса  Wink.

# 23
  • София
Ян4е, моите искрени съболеzнования!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315942&pid=9263768

Ето снимки и от мен.

Аз не съм взимала книжката на Рая. Предложих, ама после не я взех.
Деска, аз съм на среща. Предлагам да си разделим сумата, която трябва да се доплати.

Благодаря за милите думи за Дядо Коледа! На него му беше много приятно!

Татянка, още веднъж благодаря за съдействието относно поръчката. Цял следобед строим ферма.

# 24
  • София
Ох, милото ми Янче... приеми и моите искренни съболезнования.

Мерси за страхотния Дядо Коледа, беше великолепен!   bouquet

Мерси на Деската за организацията и сметкосването!    bouquet

Мерси и на Августин за преноса на играчките!   bouquet

Мерси на Надето за вкусните торбички!   bouquet

Тъй като тръгнах последна от клуба взех една малко забравена торба  Mr. Green - подаръка на Рая + още една торбичка с лакумства  Mr. Green На някой да му липсва?

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 16:35 от Данче-Калпазанче

# 25
# 26
  • София
Аз пък разбрах, че парите за тортата са разделени на хората и сумата, която плащаме е изчислената. Явно липсата на няколко майки е развалила изчисленията!Можеби трябваше да се преизчисли сумата или поне накрая да разделим остатъка! Казвайте колко още пари трябват!

Янче, моите съболезнования!

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 18:27 от Вени*

# 27
Аз пък разбрах, че парите за тортата са разделени на хората и сумата, която плащаме е изчислената.
Ами не беше изчислена така, тъй като всеки искаше различно - един само за детето си, друг - за детето и за единият родител, трети и за тримата ... незнам, може би организацията ни липсва, но си признавам, че и от клуба бяха некоректни, като първо изнесоха повече менюто отколкото сме поръчали, после всеха да режат супер мимиатюрни парчета торта (това били детски парчета) и накрая имах чувството, че се ядосаха от това, че им се направи забележка и решиха да разнесат тортата в чинии където им падне ... Както и да е ... аз спирам до тук с коментарите по темата ...

# 28
  • София
Аз пък ще допълня одисеята -
Като попитах защо са толкова малки парчета ми казаха, че в пластмасовите чинии са за децата,после щели за нас да нарежат, а останалото "Ще ви го дадем да си го носите!"  Mr. Green

# 29
Не знам , може и точни да са си били, с изключение на това ,че за децата бяха наистина много малки парчета и не е редно да са на една цена. На нашата маса /в другата зала/ останаха няколко чинии пълни, казаха ни да ги ядеме , защото ги хвърлят , били платени. А и Деси вече си беше тръгнала. Накрая останаха две и момичето ги напъха в найлонов плик  Shocked и каза някои да ги вземе. Та ги напутахме на Аги да ги носи в болницата. Както и да  е. От нас няма некоректни.

Общи условия

Активация на акаунт