Отговори
# 285
За люспенето  - нищо не са ми казали, крачката му отдолу и  те се белеха, но вчера ги мазах няколко пъти и днес са ок. Обаче по тялото - китки, корем, вратле, глезени - има много големи паречта,които изсъхват и падат. Абе гущерче си е точно. Но и доки Зоя не каза нищо конкретно, спомена, че това май са признаци на преносено бебе.

Бабъл, прекрасна новина! Hug Дано бързо се преборите с болестта и да няма последствия никакви! Peace

Раче, и тези, които са раждали секцио, абе няма ли някакви нагревки за операцията? Мислех си, че ще е добре да ходя на нагревки, за да нямам сраствания ако може.

Чакам майка и татко да доведат Тони и да вечеряме заедно, след оето Саш да ги метне в апартамента, за да спят там на спокойствие. А и аз се чудя как ще се справя с двете деца, та засега нека си спи при тях...Ето, как в стая 3 на 3 ще спим 4 души +кучето например... Thinking
Хремата ми е гадна , започна да ме боли главата от нея. Като кърмя си слагам маска, сакън детето да не се тръшне, ама дали това ще помогне....

# 286
  • София
Бабълче, страхотно! много се радвам.
Тина, любимата им преческа е това, но Лора не иска толкова къса коса.
За джоба - не е на венците тоя джоб, а някак под носа! И не спада, оттока понамаля, но джоба си стои.
За мен/ Танче, благодаря, че попита/ - добре съм, доста спокойна и непукист/ вива ла хомеопатия/. Имам вече апетит, а и особено по време на тоя пост, направо съм вълк. Спя си..добре съм. Laughing Открих покрай тия енща/ не че преди не съм знаела, но сега вече съм убедена/ че имам много силно развита интуиция. И съм се зарекла да и се вслушвам вече по-сериозно.
Днес съм на Коледно парти от фирмата, след малко ще слизаме сигурно надолу към заведението.
Утре пък ще има Коледно тържество за децата на служителите и ще дойдем направо към 11, но после трябва да останем. Тази седмица свекърва ми е болна и майка ми пое децата - явно и утре ще трябва да дойде да ги вземе, че свекърва ми несмее още да излиза.

Аги, това с люспеенто е напълно нормално и ще спре.

# 287
Сабина, виждам, че четеш понякога - пиши с 2-3 думи как си, как е Вяра  Heart Eyes
Леси нещо скоро не е писала   Thinking
Вени, радвам се, че звучиш по-добре   bouquet
Аги, ако е такова лющне - янма страшно - и Альо беше преносен, повече олио (аз ползвах Себамед) и скоро ще е ОК  Hug

# 288
Смин, гуш, че си се сетила за мен! Hug

Вяра е добре. Heart Eyes
Толкова много говори напоследък, че не мога да взема думата от нея.
Станала е обаче и голям инат, а не беше...
Влизам често и чета, не знам всъщност защо не пиша...
Нещо като че ли се прекърши в мен и се чувствам различна тук. Всеки споделя семейни неволи, тревоги и т.н.
Пиша основно в новия форум, който направихме с част от момичетата от бг-мама - "Самотни родители".

Иначе прозаично - животът си тече, няма нов мъж в него и карам по инерция.
Нямам време от бачкане да се видя в огледалото. По тъмно излизам, по тъмно се прибирам.
Трудно ми е, но оцелявам някакси - финансово, психически и физически. "Бащата" на Вяра не ми помага с абсолютно нищо. Покри се.
Боря се!
Искам да честитя на Аги малката рожба и да и кажа, че се възхищавам на куража и!  bouquet

Вени, видях, че си писала на едно място, което не ми харесва. Confused
Надявам се да е временно явление и повече да не те засичам там.

# 289
  • София
Бабълче, страхотна новина! Браво! Много се радвам за вас!  Hug

Вени, радвам се, че звучиш добре! Пожелавам ти весело настроение на партитата!  Heart Eyes

Сабина, включвай се и при нас! И ако мога с нещо да помогна ще се радвам да пишеш!  Hug

Раче, много е сладък Емо! Доста сръчно сте се справили!

Тина, страхотно си се справила! И много и отива!

Приятна вечер!

# 290
Привет и от мен Hug
Бабълче, страшно много се радвам за добрите новини Hug Heart Eyes
За подаръците и аз малко съм се престарала, но юе практикувам като миналата година, ще ги давам един по един и май пак ще си имаме до  РД Mr. Green

Аз вече сякаш мога да се похваля, че Кало ще става батко. Имах малко проблеми в началото и ме беше страх да се хваля, но бях решила, че ако днес всичко е ок, вече да се похваля Wink

# 291
  • Варна
Деси  Hug лека и безпроблемна до края, после да гушкаш най-прекрасното бебче!

# 292
  • София
Ихаааа, Деска, страхотна новина!!!!!! Лека и безпроблемна бременност и едно сладко и здраво лятно бебче!  stork-girl

Сабина, малката Вяра е станала страхотна госпожица!  Heart Eyes

Тина, направо отваряй фризьорски салон - много добре си се справила с прическата!  Peace

Раче, големи красотийки сте направили! На Емо интересно ли му е, или само ти се забавляваш?

# 293
  • София
Деска  Hug Страхотна новина - лека и безпроблемна ти я пожелавам. А накрая каквото си пожелаете - това да ви донесе летния щъркел Simple Smile

Ренка, Емо много се забавлява и той ми ги режи с ножчето през средата. Доста време ми отне докато го убедя да не ги разделя изцяло, но схвана идеята и много ми помага. Не му давах да лепи, че при единствения опит така ги беше разложил и се беше изпоцапал  ooooh!А как цапат   Shocked Вече прах мокета и дамаската на канапето след Емовия експеримент. Факт е обаче, че много му харесва да се забавлява с тях.
Ели, много се радвам за Бърборанка  Hug
Сабина  Hug ако можем с нещо да помагаме само сподели. Целувки на Вяра  Heart Eyes
Аги, бях питала за нагревки и други щуротии, но опериращия ме лекар каза, че няма нужда. И аз не съм търсила второ мнение  Rolling Eyes
Тинка, Емка първия ти "клиент" ли е като фризьор? Ако е така смело захващай бизнеса. Емка изглежда страхотно  smile3501. Аз днес не издържах и клъцнах бретона на Емо, че му влизаше в очите. Не харесах резултата и сега ще стискам зъби докато отидем във Варна. Там имаме позната детска фризьорка. Ще бера срам  Embarassed

# 294
Деска, ЧЕСТИТО!  bouquet Леко и безпроблемно до края! Много се радвам! Hug

Бабълка, много се радвам и за вас! Hug

Сабина, пиши, де! Липсваш! Hug

Вени, само така - гледай и позитивно на нещата и смело напред! Peace

Аги, нищо не съм правила и за двете си секцио. Второто малко мазах с контрактубекс и това е. Rolling Eyes

Тина, Раче, големи са чаровници Ема и Емо!
Flutter

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 08:45 от envia

# 295
Деси,честито и от мен Hugдано всичко е нормално до края и да станеш за втори път майка Hug

# 296
Деска, честито мила! Дано трудностите да са дотук, а резултатът накрая прекрасен!

Бабълче, хайде преборвайте и пневмонията и повече никакви тревоги!

Ема е чудесна. Тинче, искам и за мен и за Симона такава прическа. Отваряй салон и ще сме ти клиенти.

Сабина, прегръдки на бърборанка.

Ние заведохме Симона на детското парти, ще я видим на обяд дали е доволна.

А да ви се похваля, вчера я водихме на балетна тренировка. Ами много се забавлява. Зная че е малка, но сестрата на балерината ни е приятелка, а дъщеричката и  е 4 месеца по-малка от Симона и ходи. Всичко е като игра,  ходят , разперват ръчички, гонят се , уж скачат. Иначе имаше момиченце на 4, което вече се справяше страхотно. Абе много се сладки . Взехме и и тюфи и трико и радостта е още по-голяма. Днес ще ходим пак и ако все така й харесва, след нова година ще ходи.

Татянка, за подаръците питаш. Ами донесох от френско и истината е, че от нас подаръка за Коледа е само този в детската градина - прахосмукачка. Основния подарък, който тя иска  (лаптоп "Кустенурки нинджа", за който съм сигурна че е малка, обаче видя реклама по телвизията и всеки ден го повтаря) ще получи от дядо си. Обаче не можем да го намерим, а само той е на български

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 08:58 от Черепахова

# 297
  • Русе
Добро утро!
Бабълче, супер новина! Хаиде вече, спокойни и здрави за празниците! Hug

Деси, честито и лека до края!  bouquet

Сабина, за нас не си различна  Naughty - тук ни събират децата. Hug

Вени, много по-ведро звучиш! Sunglasses

Раче, големи майстори се извъдихте с малкия пират!
Ема е много шик!  Flutter
А Дими е толкова сладък мишок, че да го схрускаш! Heart Eyes

Ха така, имаме вече баРеЛина в отбора! Laughing Черепахче, да снимаш бонбонката с екипа. Sunglasses

Не съм чувала за нагревки след секцио..., а имам 3 коремни операции. Thinking Физиотерапия съм си правила на венците - с някакви билкови отвари за жабурене и ток през проводници - имаше добър ефект.

И при нас много подаръци се събраха май  newsm78, и ще ги рапределям за Дядо Коледа и за Дядо Мраз  Mr. Green. Вчера беше тържеството на Диди, а оня ден имаха открит урок - пред представители на общината и телевизия - Диди пяла и рецитирала, много я похвалиха  bowuu, само дето преди това се заляла със супа и вместо да е с официален тоалет, е била с една стара блуза на Преслав, дето я държим за резервна (че и малее вече  ooooh!)... Съответно блузата не е била в тон с ластиците, фибите и чорапите..., ама да не издребнявам, че ще ме освиркате... Mr. Green

Ние днес се правим на луди и не работим, не мислим и да работим в дните, които се отработват  Sunglasses..., ама пък трябва да чистим. Tired

# 298
Янче,
основният подарък на Петър е този лаптоп. Получи си го вече, но не питай как го намерихме.  #Crazy
Бях убудена, че в Метро ще го има, щом го има в брошурата, да ама не - свършвал, като топъл хляб. Почна се едно звънене по телефони в пловдивските Метро и Хипо .. нищо. В последния възможен момент ни казаха, че са го видели в Хипо - Ст.Загора и познай - Иц. беж натам и готово.
На опаковката пише, че е за деца от 5 до 9 години.

# 299
  • Русе
Ха, и Преслав ще получи лаптоп за Коледа  Laughing, само че не този от Метро, ами "English Learner" (нали го изключиха от групата по английски  Crossing Arms). Мисля, че и на Диди ще е интересен, нищо че го дават за по-големи, даже се опасявам, че ще настане бой за него...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт