Нека НГ ви донесе здраво бебче!
И пак бях в 1 АГ, само където този път предварително 5 дни в патологията полежах, а след това вече бях вип-персона.
И го понесох по-леко.
В 4,30 се събудих и реших да пишкам, после реших, че ми се ходи по-спешъл до 00, пък започнах да се ослушвам - тези колики не ми минаваха. След това не бях сигурна - води ли ми потекоха или се напишквах, то ми се обезчувстви цялото място. Ок, реших да се изкъпя, еваш-еваш, направих си тоалет, преборих се с една клизма, после си прегледах багажа - ясно е , че изпозабравих 100 неща, но нали документите ми бяха у мен. Бутнах по едно време Саш, за да му кажа, че май ми изтичат водите, но не съм сигурна - да си дреме, аз се оправям. По едно време той стана, изкъпа се, а аз в 7 часа се обадих на лекарката, че имам контракции, не са регулярни, но са болезнени, а и че се съмнявам дали водите не ми изтичат на малки порции. Тя ми каза да се оправям спокойно, в 9 да съм в болницата, че имала лекарски съвет така или иначе, а и самата тя не предполагаше, че толкова бързо ще ме погне раждането.
Като ми пуснаха банките се дянеше, но до един момент. Контракциите ми станаха толкова силни, че само можех да дишам с широко отворени очи, а между тях започвах да рева като магарица от ужаса. Гледах да съм тиха, при мен нямаше други родилки, и слава Богу, че ако трябваше да ме слушат или аз да ги слушам нямаше да ме бъде хич. Лошото беше, че нищо не можеха да направят лекарите - наливаха ми подготвителни банки и чакаха да извадят едни близнаци преди нас, а те си искат време. В един момент стана толкова непоносимо, че едната акушерка като ме видя спря и попита да не би да ме напъва - ами откъде да знам, имах чувството, че ме разкъсва, но сигурно това всички усещат, друга ме провери и като викна" Шийката се е обърнала, тичайте за лекарката" и аз бях полудяла
Дойде доки, започнаха да засичат тоновете, само летеше от мен до апарата да засича и обратно, анастезиолога дойде, хвана ме за коляното и ме укуражаваше "Стискай още малко, след минути влизаме", а Панова започна да ходи до операционната да ги кара да бързат, че нямаме време. Самата тя влезна да чисти, за да може по-бързо да се оправи залата, едва стигнах до масата да ви кажа. Като ми казаха хайде, тръгваме бях тотално изтощена, а това все пак са някакви 2 часа, представям си след 10 какво е.... Да, ама ставайки, установих, че ме боли адски силно там, където ме боля след първото секцио най-силно и там, където имам срастване. Явно наистина след секцио един нормален родилен процес не е препоръчителен. Като ме сложиха на операционната отново ме тръшна контракция, анастезиолога ми ме успокои, че ще ми е последната, за мой късмет беше кратка и като ми сложи упойката бях най-щастливата на света, вервайте ми!
На едната й отпуших гърдите /не съм цокала, споко
/, после я научих да работи с помпата, понеже тя вече беше отчаяна, пред истерия, цедеше на ръка. Та седнах аз една вечер и такър-такър с помпата й изцедих гърдите, момичето само където не ревеше от щастие.
сложих го да легне до мен, мушкам цицата и той поцока доволно и заспа. И аз съм заспала, а Саш ми вика да не го държа така, че съм щяла да го затисна. Сега сутринта пак така го къримих, изяде една гърда, сега спи вече 2 часа, явно така му е удобно на детето.

. Лека и от мен
.
.
.
.
. Едва майка ми се обади , че братчето на едно от децата ми е болно от скарлатина и няма да дойде в петък , но понеделник щяла да го прати на тържеството
. Ей, ще се побъркам ви казвам. Казах и пак да ми се обади в понеделник и ако трябва ще и върна 10 лева от мен , но да не идват.

Ама и аз съм решила да спра с кърменето и се емвам да се вкарам във форма /но не овал/. Вече мърдане няма! 
. Нека минат празниците, пък ще изкочи нещо по-така.
Вени, имах предвид, като спра с кърменето някой ден, нали се очаква, че и това ще има край! А не да спирам, за да слабея, моля-моля! Саш трепери при мисълта да купува кутии с АМ по 25 лв, а и няма да е много удачно нито за бебо, нито за финансите.

Нали си априлка, Иленка е права, децата ни съединяват
Вяра е станала страхотна госпожица

Адмирации
Само така 

Вклю4вай се по 4есто 
Нали имаме и гости.... И установих 4е Ще има 4 4анти под елхата
За жалост елхата ни не е красива, самата елха е голи4ка
и игра4ките неЩо недостигат (а са 100 броя
) и се 4удя дали да не отско4а до Икеа утре по спеШност, zа да купя оЩе
Както и да е, аz Ще се въzполzвам и Ще прибера стари игра4ки на Милена, а тя Ще е доволна 4е е подарила неЩо на ангелите 
Скоро си вzехме (с едни бонус то4ки от една кредитна карта
, т.е. беzплатно ни иzлеzе) на Нинтендо една конzола zа игра "Уии", супер е. Не е като другите, ами примерно като играеШ тенис, правиШ движение все едно удряШ с ракета, при боулинг все едно хвърляШ топката а имаме и рали с кормило. Много е zабавно и тъй като не ти трябва да се у4иШ кои коп4ета да натискаШ, дори баЩа ми си играе (който не само 4е е на 65години, но в момента е само с една ръка
). ГореЩо препоръ4вам