Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 829
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
Тед,  Peace

Би ми било приятно да си пия кафето с учител и човек като теб !!!!

# 61
  • Пловдив

Днес от мен  Hug

# 62
  • Варна
Асе, мерси за кафенцето. Имах нужда  Wink.
Щъки, щом се появиш и внасяш смях в темата  Mr. Green. Що така този дребос се е натъпкал с АБ. Да ти кажа аз какво правя с Ели. Понеже АБ унищожава чревната флора, след втория, който изпи в рамките на месец, почнах да и давам пробиотици - ацидуфилус и бифидус. Чревните бактерии са част от имунната система. Приемането на АБ води до срив в нея и съответно до нов АБ. Пробвай и се надявам да има ефект и при вас  Peace. За хомеопатията също подкрепям с 2 ръце.
Благодаря на всички за поздравите за "мойто" мъж  Mr. Green!

# 63
Е сега и аз да се оплача и Диди е на АБ и то не от друго ами и се инфектира джучката дето ни шиха.С вътрешните шевчета всичко е наред ,но външните два явно са се замърсили колкото и да я пазих и тази сутрин се събуди с нещо като гнойна пъпка и естествено веднага я заведох и резултата -възпалена устичка . Още снощи забелязах че мястото е леко зачервено и сякаш удебелено и исках да я заведем ама мъжа ми нали е много тежък за такива неща каза нищо и няма и това беше . Е да ама тази сутрин вече беше с гнойно връхче и така,вторник пак ще я заведем да я видят уф. От нищо нещо стана ! Аничка ,да ти е жива и здрава половинката!

# 64
  • Пловдив
lusia   Оххх миличката....дано помогне АБ и устичката бързичко да се оправи Praynig Hug

# 65
Момичета (Краси и Тед) и аз съм преподавала в горен курс (по български език и литература), макар и за кратко и аз имам какво да кажа по темата, но в изказването на Краси за съжаление не видях нищо, което да не е вярно, докато Тед (пак за съжаление) е едно от редките изключения  Hug
Тед, дано се увеличат преподавателите като теб, защото от моя курс в СУ професията "учител по български език и литература" я избраха предимно колеги, които по една или друга причина не успяха да се реализират на желаните от тях поприща....уви  Sad Искам да кажа, че и ситуацията е такава, че хората дори не избират с желание тази професия и как да говорим за качество на образованието...Е, все пак се надявам, че ще е по-добре за нашите деца, защото и Краси сигурно е наясно, че процентът на тези, които могат да изпратят децата си в чужбина е едноцифрено число...Прощавайте, че удължих темата...  Embarassed
lusia, бързо оправяне на Диди  Hug

Опа, аз пиша пак по никое време  Laughing , а мъжът ми ме чака, но не се сърди, Краси  Wink , защото съм абсолютно мултифункционална. Абе като една модерна пералня съм аз, ама от висок клас Joy Пък и ние сме модерна двойка, уж сме равноправни и уж всеки гледа да не разваля кефа на другия  hahaha , дано ни се получи  Joy 

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 01:51 от kiki29

# 66
  • Варна

Добрютро и айде на кафенце по японски  morning

Кики, и аз съм същия клас техника  Mr. Green, ама гледам много да не се изтъквам пред съпружеството, че току виж му хареса и поиска още функции да включи в програмата  Crazy...

Лусиа, да се оправи бързо устничката!

Честито на всички, които съм изтървала през последните дни!!!

Щъки, к'во да ти кажа дето вече не съм го казвала  ooooh!, за алергиите опитай наистина с хомеопатия, аз засега съм доволна от ефекта при мен. През септември ми се отключи пак алергичната хрема, пих 1 месец, а миналата седмица контролното кръвно диференциално броене показа никакви признаци на алергия (поне към момента, че ефектът не е траен).

# 67
  • София
Здравейте, момичета!

Честит 8
-ми декември на всички празнуващи! Много успехи и весел празник![/b][/color]

[... и аз съм същия клас техника  Mr. Green, ама гледам много да не се изтъквам пред съпружеството, че току виж му хареса и поиска още функции да включи в програмата  Crazy...
Laughing Светли добре правиш, че мъжете винаги искат още.  Wink
Лусия, дано АБ повлияе добре на Диди и устичката бързо се оправи.
Ди, дано се разберете със свеки и не се дразните.

# 68
оооооооо,вярно,бе,аз съвсем забравих Embarassednewsm68 newsm44 newsm68 честит 8ми декември!   bigdance2

# 69
  • Пловдив
Честит празник на всички бъдещи и настоящи студенти!!!
Моя компютър пак го преинсталирах и сега всичко ми е с главата на долу пак  newsm61 smile3511 smile3515 newsm48 tantrum Rage Rage  comp03

# 70
Здравейте и от нас
на всички студенти, и тези които винаги ще останат такива!!!

Моят мъж пък вчера беше рожденик, одъртя и той.
Честито със закъснение и на всички именици от събота.
Аничка, да ти е жив и здрав мъжа на патерици!
Краси-Мира, сигурно с Цецо не ти е никак лесно, а като са ти три, много е по-сложно. А Вальо е рак, обаче явно от тези, мноого ревливите.
Относно обучението, и аз съм бивш учител, и по мои наблюдения в повечето случаи нещата при децата не вървят заради родителите. Какви реакции на родители съм виждала, като направя забележка за държание на детето им. Мисля, че тук, в Бг, много неща са объркани, включително и манталитета ни. Само се нахвърляме върху другите.

# 71
Аничке имам запитване към теб.Доволна ли си от хомеопатката си?
Аз днес окончателно реших,че ще сменям педито.1-вият път ми вдигна и ми каза.че ще ми звънне след малко 2-рият път след 4ас и половина направо ми затвори Shocked

# 72
  • Варна
Щъки, засега съм доволна. След боледуването от ангина не се е стигало до нищо по-сериозно от сополи (да чукна на дърво). Взимаме мерки овреме. Дано продължава така. Аз и давам и клеева тинктура и все още не съм спряла и пробиотиците. Гадна работа това с педито. Дано си се насочила към по-читаво. Хубави неща чувам за д-р Янкова в поликлиниката на Окръжна болница.

# 73
Здравейте.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ/И НАЙ ВЕЧЕ НА МЕН...ВЕЧНАТА СТУДЕНТКА Heart Eyes/
ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА И АЗ ИСКАМ ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ КЪМ ХОМЕОПАТИЯТА,НАПРАВО МИ ПИСНА С ТИЯ ЛЕКАРСТВА И АНТИБИОТИЦИ SickАМА НЕЗНАМ КЪДЕ ИМА ТУК.А И ЗНАМ ЧЕ МНОГО СКЪПО ВЗЕМАТ....

# 74
  • Пловдив
Честит имен ден на всчики Ани-та в нашата група!  Hug Разбирасе и на всички останали, които празнуват! Здраве и повече весели емоции !!!

Почерпете за здравето на баща ми. Днес е рожденник!

Общи условия

Активация на акаунт