Отдавна не съм се включвала, но много задачки, много нещо. По Коледа бяхме у нашите за 3 дни и доста ни се объркаха режимите с малкия, ама поне добре си изкарахме. Алекс получи много подаръци, повечето от които музикални - явно музикант ще го правим човека

Аз също се правих на майсторка и месих питка /с помощта на майка ми де/ - стана доста добре като за втори опит, но за съжаление нямам снимков материал

Сега се подготвям за Нова година, че ще празнуваме в къщи с приятели и от няколко дни трескаво се пазарува, а от вчера започнах и да приготвям някои неща за трапезата. Разбира се основната работа ме чака утре - надявам се да успея да свърша всичко по-раничко, че да имам и малко време за почивка.
Да се похваля - мъжа ми ми подари нов телефон за Коледа и съм много щастлива

Тед, благородно ти завидях

Гери, чувалчето е много готино - ще намериш начин да го преправиш. А защо ти е такова чувалче с ръкави? Да не би да спите без парно?
АнАн, стискам палци

Ди, сигурно си доста уморена от толкова път, като знам на мен какъв ми е зор до нашите да отидем дето са в същия град. Дано да успееш утре с питката - оказа се, че не се прави толкова трудно и май най-важно е фурната ти да е хубава.
Едно предложение и от мен за заглавие на новата тема:
Новата година е вече тука - Юнчето желае на всички ни сполука!
Ще ви оставям вече, че трябва и да се спи.
Пожелавам ви весело посрещане на Новата година и ще се "видим" догодина!