Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 813
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честита Коледа и от мен! Пожелавам на всички ви спокойствие за душата, хармония в сърцата и здраве за тялото Heart Eyes!

Отдавна не съм се включвала, но много задачки, много нещо. По Коледа бяхме у нашите за 3 дни и доста ни се объркаха режимите с малкия, ама поне добре си изкарахме. Алекс получи много подаръци, повечето от които музикални - явно музикант ще го правим човека Crazy. Не мога да кажа дали им се радва, но поне са му интересни, щото се заиграва с тях.
Аз също се правих на майсторка и месих питка /с помощта на майка ми де/ - стана доста добре като за втори опит, но за съжаление нямам снимков материал Embarassed. И аз като Цигарет първия си опит го направих с Болярската питка Mr. Green - явно доста начинаещи я намират за лесна Blush.
Сега се подготвям за Нова година, че ще празнуваме в къщи с приятели и от няколко дни трескаво се пазарува, а от вчера започнах и да приготвям някои неща за трапезата. Разбира се основната работа ме чака утре - надявам се да успея да свърша всичко по-раничко, че да имам и малко време за почивка.
Да се похваля - мъжа ми ми подари нов телефон за Коледа и съм много щастлива  Laughing- врънкам го поне от половин година, че стария ми беше доста изтормозен /ползвах го 3.5 г./ и ми направи услуга като на 23-ти тотално се скапа. Та сега още не мога да се нарадвам на новата придобивка.

Тед, благородно ти завидях Embarassed - прекрасни снимки, мечта ми е да посетя Прага.
Гери, чувалчето е много готино - ще намериш начин да го преправиш. А защо ти е такова чувалче с ръкави? Да не би да спите без парно?
АнАн, стискам палци Peace малкия бързичко да се адаптира в новата обстановка, а и на теб - да не ти е много мъчно за него.
Ди, сигурно си доста уморена от толкова път, като знам на мен какъв ми е зор до нашите да отидем дето са в същия град. Дано да успееш утре с питката - оказа се, че не се прави толкова трудно и май най-важно е фурната ти да е хубава.

Едно предложение и от мен за заглавие на новата тема:
Новата година е вече тука - Юнчето желае на всички ни сполука!

Ще ви оставям вече, че трябва и да се спи.

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година и ще се "видим" догодина!

# 271
Здравейте и от мен. Тед снимките са супер , личи си че сте изкарали добре.
Ние ще оставяме децата на баба им и сме в зеведение довечера .Преди два часа  ходих на фризьор и съм се разкрасила  Simple Smile.
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година. Чао от мен.

# 272
весело изкарване на всички мами на новогодишната нощ! ако има и други мами които ще са сами с децата като мен им желая весели игри и дано тв програмите стават за гледане  Peace

# 273
  • Пловдив
Veselo posre6tane na novata godina na vsi4ki vi!  Hug Hug Hug
sorry za latinicata  Embarassed

# 274

Общи условия

Активация на акаунт