Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 814
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
 santa2ВЕСЕЛА КОЛЕДА - на всички!
Май от 2 месеца не съм влизала по форумите и сега докът поизчеда написаното се изорих.Ние непрекъснато се караме и гониме с моята малка пакосница ,а колко пъти пооправяхме елхата с кака й не е за вярване.Това малко създание е родено само пакости да прави дори и по Коледа.А казват че -по Коледа ставали чудеса.Дрън , дрън...
Е да не ви развалям празниците
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО-обичайте се и си прощавайте!

# 256
Смятам,че е добре да сменим заглавието или да почнем нова тема,че не сме актуални много.Да не казвам хич.

# 257
аз съм ЗА

# 258
# 259
# 260
За новата тема заглавийце.
Сурва весела година Юнчето сурвака и парица взима!
Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

# 261
  • София
Щък, заглавията са страхотни.  smile3501

Момичета, хайде драснете по някой ред и да пуснаме новата темичка!  Grinning

Днес свърших хубава работа взем на Ели чувалче с ръкави. Е, малко са му дългички ръкавките, но я сложих да спи с него и дано й е добре и не й е студено. Утре ще докладвам.  Wink

# 262
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Днес свърших хубава работа взем на Ели чувалче с ръкави.
Naughty фото фото

# 263
# 264
  • Варна
Аз пък купих на Божи възглавничка. Той още спи на равно, ама като се приспиваме иска да се гуши в някоя възглавница. Е, вече си има собствена  Laughing. Другите деца се гушат в плюшки, а той - възглавници.

# 265
  • София
Ето го чувалчето: 1 и 2 Оказа се, че е широчко и не е удобно, ръцете се измъкват от ръкавчетата. Щега ще мисля нещо да го преправя, за да може да го ползва.

# 266
Гери, ама пък е сладко чувалчето!  Grinning
Весели празници, момичета, попрочитам ви, но все не знам какво да напиша.
Максим е вече в Силистра, там бяхме всички за Коледа, той засега се чувствал много добре, само дето като се събудел сутрин си повтарял "мам, тати, мам, тати", явно се чуди миличкия къде сме...  Sad Ще видим като тръгне на ясла как ще е. Осъзнах, че тайничко се надявам да не му понася добре, за да имам повод да си го прибера, но така пък ще ми бъде много трудно.
Батко му в момента лети за Анталия. Чакам до един час да ми звъннат, че всичко е ОК.  Praynig Тати заминава на 5.01 за Белгия, после си идва Стефко. Не мога да се оплача, че ми е скучно. Утре ще видя най-близката си дружка от унито, не сме се виждали от точно 2 години, ще посрещнем заедно НГ и се надявам, че ще е на късмет.
Ако не се включа пак, да знаете, че ще пия по едно за малките ни юнчета и за техните братя и сестри, да са ни живи и здрави и занапред да ги чакат само успехи. Както и нас самите де. Весело посрещане на всички!  Hug

# 267
  • София
Здравейте момичета,

Светли, Алекс беше така, когато се учеше да яде с лъжица и вилица. Не даваше да го хранят, сега когато се е научил е на настроение. Веднъж сам, веднъж аз. А лигавника отдавна не го иска. Сваля го и ми го дава да си го нося щом ми харесва.
И на възглавниците е мераклия. Като те чета все едно Алекс ми описваш. Пльоснат по корем, главата настрани, а под ръцете и корема възглавничка.
Иначе така и не спа в чувалче, а сега и сам се завива.

Второто заглавие на Щък ми харесва страшно много, но май има още време докато изпишем 20 странички.

Много са сладки малките и тези Бичкам мама думи са страхотни. Алекс е още доста далеч от това. За сега само кола казва правилно и всеки път. Иначе има още малко думички в репертуара, като чайче, баня. Но не успява всечки път да ги каже вярно.

Но е много добър в пантомимата. Днес сутринта игра скеч на тема Дайте ми прахосмукачката да почистя. Първо дърпа баща си към шкафа в който стои. Като го пита какво искаш. Почна да бърше с въобръжъем парцал във въздуха. Да се опитва да каже чисти. После все едно чисти с прахосмукачката пода и да издава звук бзбр. След това все едно носи прахосмукачка и маркуча и ги сглобява.

Големи забави пададт тези дни.

Пожелавам ви още веднъж приятно посрещане на новата година и ще си пишем догодина.

# 268
Привет ние се прибрахме, изкарах си страхотно и си починах
ето малко снимки от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323984&pid=9668811
ето и клипче на часовника http://tedkamar.multiply.com/video/item/22/22
сега ставам че Младен иска игра  Hug

# 269
Привет,привет!И ние се завърнахме,но утре пак потегляме на път да празнуваме новата година с моите родители.Голямо пътуване голямо нещо,честно казано искам някоя коледа да си я прекараме у дома.Посрещнахме Коледа,хапнахме,децата си получиха подаръците.Като цяло беше весело макар че последната вечер свекървата ме ядоса Close,но се размина без последствия WhistlingСтами се пързаля със шейна заедно с Мити,много му хареса снимки ще пусна догодина WinkИдваха ни на гости приятели с 9 месечно бебе и Стами бе много любвиобвилен,целуна го по ръчичката и изобщо се държа много добре с детето.
Тед,снимките са хубави надявам се сте си прекарали добре.
АнАн,спокойно ще свикне детето HugДано да имаш възможност по-честичко да ходиш да го видиш.
Гери,хубаво е чувалчето.
Поздравления за майсторките на питките  bouquetза утре съм намислила да правя питка досега не съм правила.Но трябва малкия щурчо да не е край мен,и като знам че като съм намислила да правя нещо от този род накрая ми се провалят плановете-може изобщо да не направя.
Весела Коледа и щастлива Нова Година!

Общи условия

Активация на акаунт