Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 814
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Асе, благодаря за кафенцето.  Grinning

Хайде малко хапване от мен!

# 241
  • Варна
Привет!
Моят повод за хвалене е, че Божи вече се храни сам и то доста сполучливо, почти не разсипва с лъжицата. Явно беше много полезно, че дълго време тренира на сухо - с празна купичка и лъчижка. Сега протестира шумно, ако поискам да го храня. Днес на обед отказа да яде, защото искаше сам, а не искаше лигавник. Пък аз не давах без лигавник  Laughing. И така, ще спи само с мляко. На мама инатчето  Heart Eyes.

Весел ден на всички!

# 242
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ВАС, МИЛИ МАМИ И ВЕЧЕ НЕ ТОЛКОВА МАЛКИ ЮНЧЕТА !!!
 Много отдавна не съм писала във форума, нямам и възможност да го правя, за това се извинявам предварително. Praynig
Моето момченце Марти също доста е пораснало, вече претендира за самостоятелност, сърди се като му помагам за каквото и да е, качва се сам по стълбите, подпирайки се с една ръчичка за стената, съблича се сам, доколкото може, храни се по същия начин Grinning
Вече знае почти всички животинки какви звуци издават, не се вози в количката изобщо, баба му е вдигнала ръце от него. От началото на лятото се гледат, защото аз трябваше да започна работа. Струва ми се, че изведнъж от малкото ревливо човече стана разумно момченце. Децата много бързо се развиват днес, сякаш се раждат обучени за живота и ние трябва само малко да им помогнем...
  Ще се надявам през новата година да имам малко повече време да пиша и  да ви чета!
 Обичайте се и се радвайте на времето, в което сте заедно с тези малки слънца!
....няма нищо по-хубаво и по-важно от това да си с хората, които обичаш...

# 243
весела коледа на всички мами! с моя Ради сами окрасихме елхата и тои много ми помага. дава ми всичко за което го помоля. откакто е проходил/а това беше преди годинката/ само тича. крака не ми останаха. Crazyмного е палав,сам яде,но само с вилицата.сам се съблича.сам си обува пантофките. и до тук с хвалбите. много много трудно заспива и по цяла нощ пие вода и неиска да говори.знаем само кончето как прави и ме вика с мам. не иска да повтаря нищо. чакам с нетърпение първите думи за да си ги записвам и аз. весело посрещане на новата година

# 244
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Един снежен поздрав от Никола

и

заразихте ме с вашия ентусиазъм, по-точно ти, Асе, така че

Почерпете се с първата ми питка

# 245
Здравейте.Съжелявам,че ще ви разваля коледното настроение,ама направо в мен бошува огън от гняв.И ако не кажа на някой,или не пиша ще се пръсна.Днес се скарахме ссъс свекърва ми за първи път,нали знаете че все мълча и си тая в себе си,ама днес се премина границата явно,защото не се усетих и аз как се изтървах.Направо ми smile3515 smile3515.Ще разправям после ,че трябва да ставам.

# 246
  • Пловдив
заразихте ме с вашия ентусиазъм, по-точно ти, Асе, така че
Почерпете се с първата ми питка
Чудна е станала Болярската питка   chef Peace /нали по тази рецепта я прави/?

# 247

smile3521 bowuu

Маслинка, поеми дълбоко дъх  и се успокой! Битовите разправии /да не говорим пък със свекървата/ са нещо, за което не бива да се хабиш. Звучи като заучена фраза и то не на място, но ... прегърни детенцето, целуни съпруга, поеми дъх и благодари на Господ за това, което имаш.
А сега изпусни парата и ако искаш сподели.
Но, не си заслужава да се тормозиш за битовизми.  Hug

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 21:56 от [X]Cigarette

# 248
  • Пловдив

smile3521 bowuu

Wink

# 249
Cigarette ,наистина не си струва,ама като ме ядосват,и вече става нетърпимо.Аз уж не си давам вид ,че ми пука и мълча,ама настъпят ли ме.............да не си до мен.Цялата дандания стана затова,че племеницата на мъжа ми която живее тук/понеже майка и я мързи да я гледа/ от два дена вика"Ивайла ми бута учебниците,не ме оставя да рисувам' и постоянно го мърмори под носа си.Слушах слушах докато шетах,как и вика и и казах,че като не и харесва Ивайла да и пипа нешата и и пречи да си ходи в тях,има право на избор.И свекърва ме попита защо така,и аз не издържах и викнах "Че майка и по цял ден лежи и пет пари не дава за нея и поне може да си я вземе за ден два да я види и тем подобни ,тя млъкна аз се врътнах и тряснах вратата.А Ивка все иска да си играе с нея и няма как да я спирам и се налага да се заключваме в нашата стая ,да не пречим на каката и свекито.Защото свекито все вика"вземи я че имам работа ,вземи я че учат с каката'' и тем подобни,а то милото все вика пред вратата им.И тем подобни битовизми,които ме карат да се чувствам като в затвор и и да не мога да дишам свободно...............Признавам че ми е грешка да се скарам на детето,ама в случая то си го изстелеса заради безотговорната майка.Може и да ме критикувате,но аз за себе си съм права и съм в правото да защитя спокойствието на детето ми и мен.

# 250
Мила, това са минусите на съвместното съжителство-компромисите. Не го вземай толкова навътре, а го помисли от друга гледна точка - ами ако това е детето на твоята сестра, така ли би реагирала? Детето не е виновно, нито пък баба му, че се грижи за него.
Не искам да ме рзбираш погрешно, не те упреквам за нищо, просто ти давам друга гледна точка.  Hug
  Heart Eyes

# 251
[size=10pt]Честито рождество!!!
Бъдете живи и здрави и се радвайте на малките палавничета!!![/size]

Ние прекарахме разнообразно, първо ходихме за два дни на Боровец, на 22 и 23. После на Бъдни вечер бяхме у кумовете, а следващите два дни следобедите имахме гости. На Вальо страшно му хареса на Боровец и беше много примерeн, после се държа добре, като беше с други хора, но като останехме сами само мрънкаше и ревеше. newsm78 Добре, че баща му беше вкъщи да се занимава с него, защото направо се бях скапала, а той все си ставаше в 6 ч. и вече мисля, че сънят не му достига и затова мрънка.
Маслинка, разбирам те прекрасно. Аз преди време направих грешката да допусна една особа в къщи уж за известно време вкъщи, а тя живя цели 6 месеца. И не ни беше роднина. Направо се бях изнервила много и понеже тя въобще не се съобразяваше с личното ни пространство и накрая когато кипнах и и казах, тя заяви, че да съм и била казала, щяла да се съобразява Rolling Eyes. Затова реших вече да си казвам всичко овреме, та да не се окажа после аз -лошата, а съответният човек - жертва. При теб е много по-деликатно разбира се, защото става въпрос за роднини и си представям как се чувстваш. Опитай се да се успокоиш и да го обсъдите. Но ако само се сдържаш, накрая ще си скъсаш нервите.

# 252
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Много закъснях Embarassed, но имам извинителна бележка Wink
По празниците се скапахме да ходим и да ни идват гости, сега психически се настройвам за нова година, че гостите ще бъдат  в нас - 3 семейства с малки деца Mr. Green ще бъде истинска лудница!
Радо междувременно счупи голямото огледало в коридора, докато стигна до там за части от секундата ми минаха такива мисли и картини, че ... добре че нищо му няма, само се пооплаши.
Маслинка, споко! За съжаление съвместното съжителство е така, но наистина се научи да си го казваш на момента. Не събирай гнева в себе си, защото ти се трупа и когато избухнеш от нещо малко, изглежда че ти си виновна, защото ти си трупала, трупала ... и в момент, който не е толкова нервен, ти си нервна. Аз също не те упреквам за нищо! Минала съм по този път,  моята свеки  се опитваше доста да се меси и да си вре носа, където не трябва, но и очертах територията и така с повече търпение и показах, че в моето семейство жената съм аз и в моята къща викам само аз Mr. Green
Весело посрещане на Нова Година!

# 253
Цигаретке, Асе, питите са страхотни!
Гери, и твоят мъж се е представил много добре!

# 254
  • София
Здравейте!
Ели днес се събуди към 7:15ч. и ми идваше да се гръмна ... така ми се спеше! До 8 се мъчихме да спим и накрая станахме. Беше много щастлива на вън, а на мен ми измръзнаха краката и ръцете. Преди малко заспа и се надявам да е за по-дълго. Мисля да изляза и да отида до Пигис хаус да проверя дали имат спални чувалчена и по-точно такива с ръкави.

Чао за сега и хубав ден!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт