Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 41 016
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!

При нас паричката се е паднала на мен.  Grinning Аз леко отсъствах при раздаването на питката, но късметът си ме чакал. Laughing Вечерта подредихме подаръците под елхата, почти я затрупахме, тъй като при нас юнаците са трима. А сутринта имаше лек щурм към елхата на хлапета по пижами и с боси крачета. Чудна, сладка гледка.  Всеки нещо дърпаше, късаше, пищеше. Joy Само бебето гледаше с ЕЙ такива ококорени очички и не разбираше какво правят батковците. Laughing Обаче после се включи в късането на хартии мнооого умело.
Веселба. И много щастливи детски очички. Heart Eyes

И да не пропусна сладките ни именници Христо на alessina, Кристиян на Блонди, Кристина на kkid, Кристиян на cvetka_06, Кристиян на telmi! Здрави и усмихнати да ви растат съкровищата, момичета!  bouquet

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 22:49 от N i y a

# 106
Честито Рождество Христово! Здраве, топлина и любов за всички!

Ние почнахме от вчера с подаръците, че и за утре ще има, то край нямаше...тя вече периодично пита, къде е другия подарък  hahaha Бяха невероятно сладки как гледаха дядо Коледа и как се радваха на всички пакети, как нетърпеливо ги отваряха...Днес един приятел с тъга ми каза, след време тези моменти много ще ти липсват  Heart Eyes

Прегръщам ви всички и весели празници!

ПС: Марис всичко чета, няма измъкване  Mr. Green

# 107
  • Варна
Честита Коледа!!! Нека здраве, щастие, уют и хармония царят във семействата на всички!

# 108
  bigdance2 Tada santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman newsm20  bigdance2 Tada Весела коледа желаеме ви много щастие и любов и здраве  ,а другото ще дойде само.
Ние бяхме на бъдни вечер при свекърва ми,единствено мъжа ми направи питката и вечерта я разчупиха двамата с Веронка и раздадоха на мене и на свекърва ми.На мене се падна копче-къщата,а на таткото дренчето-здравето,а на Веронка паричката.Ние казахме че аз ще си седя в къщи и ще си почивам,а тати ще е здрав а малката ще ни храни.Така че ние се оредихме ще си лежиме в къщи а детето ще ни храни.Бащата каза още от 5.1 ще отиде вместо него на работа а на 11.1 вместо мене.Ако ли не където си избере.Първо дядо коледа остави подаръците при свекървами още в 8 часа.Едно бебе дето пишка и ака и яде но не расте и не казва мама и тате.Веднага започнахме да му сменяме памперса.Получи едно Пони дето се прави на болно,киха,кашля и все едно доктор го преслушва как му е сърцето.Пожела  с тях да спи .Заспа чак в 12 часа.На другия ден бяхме при майка и брат ми се направи на дядо Коледа,макарче нещо в началото се мусеше.Веронка като го видя онемя,а като видя трите чувала подаръци се размаза от кеф.Ей затова чаках коледата,зада видя тази визиономия.Чак се разплаках.Най-много подаръци получи Вероника и тя остана супер доволна.Каза на дядо коледа че щото му е помагала и най много е слушала дядо коледа и е дал най много подаръци.Вече като се изпразниха чувалите тя попита няма ли още.А хола на майка се задръсти от подаръци и хартия.Ще пусна снимки на който му се гледа-.А като дядо коледа даваше за брат ми подарък ние все се правехме че го търсиме и снаха ми ги прибираше и накрая казахме че той е в тоалетната и го боли корема.Абе всички се правихме за да са щастливи малките на шутове но племеника се стресна от дядо коледа но важното е че нито един от двамата не го позна.Днес имахме гости и получихме още подаръци -Веронка една голяма кукла ,мама суйтчар а тати една блузка.А ние си направихме семеен подарък взехме си оборудване за цифрова телевизия и тате я монтира но що нерви изхаби.Както и да е.Доволни надявам се утре да си починеме малко от ядене.ОТ три дена сме от маса на маса и вече на мене ми писна.Има и снимки на пупата таткото ни ги изрусува.
ЕМи това е от нас.Доскоро Heart Eyes  mrstraetz Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart lovekiss
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322453

# 109
Ееееееееееееееееее не ви ли е срам толков аврем еда не пишете нищо.Днес все пак е офицялен работен ден а сигурно всишчкит есте при мама и тате.
Ни едне ходихм еда видиме бебо и не чух много хубави неща но важното е че бебо е добре и аз.Има хубаво дълго бедро,добре играе футбол и има хубаво дупе и 4 то е садалишно и ако н есе обърне до май може би ще се наложи секцио и последното нещо е ч еплацентата ениско и нищо не мога да дигам и само да лежа.Точно от това ме беше страх но щом се налага ще търпя .До май месец далежа и да мързелувам ще откача.Ама да откача но само е моля да се обърне  да не е седалишно,че от секцио като чуя ми става лошо.З асъжеление на мене никаква упойка не ми действа и това е лошо,но съм готова на всичко само бебо да е добре и живо и здраво да се роди.
Еми това е от нас.Днес няма настроение да пиша още

# 110
Роси, спокойно, мила Hug. Има още много време до май. Плацентата ще се вдигне, бебо ще се обърне и няма да ти се наложи секцио. Само сега трябва да си спокойна и да си почиваш щом така ти е казал лекаря Peace. Има бебчета, които се обръщат точно преди самото раждане, а твоето е още толкова мъничко, има да се върти нашироко още дълго време Heart Eyes. А и за плацентата знам, че се вдига до 28-ма седмица, така че не го мисли отсега.

# 111
Роси и на мен ми се струва, че повечко са те наплашили... Много бебета се обръщат дори и в момента на раждането. Не си трови бременността дали ще раждаш секцио или нормално има много време дотогава. Почивай си щом така трябва и всичко ще е наред  Heart Eyes

# 112
Честита Коледа и от нас!
С голямо закъснение да пожелая много здраве, щастие и късмет!

# 113
  • Plovdiv
Здравейте и от мен!
Голямо писане е паднало гледам. Laughing Надявам се, че всички сте добре и не можете да станете от празничните трапези. Laughing
Но, да се стягаме, че предстоят нови. Wink Аз пък съм почти непрекъснато на работа. Grinning
Ние сме болни. Аз на първа линия, а Лазе пак е с антибиотик - Зинат, втори за този месец и трети откакто се е родил. Сега сме с гнойна ангина. Температурата не слиза под 38 от 26 насам. Направо сме луднали. Натровихме си детето. А как диша милото, като парен локомотив. Sad Не знам вече какво да правя. По Коледа бяхме при майка ми. Днес разбрах, че бебето на брат ми е болно и си самовмених вина, че ние сме го разболяли. Тогава обаче Джипито твърдеше, че Лазар е здрав.  Confused
Йори, почивай си повече и всичко ще се нареди. Те момичетата са казали. Hug Целувки на тумбака.

# 114
Честит Рожден Ден, Съни!
Бъди здрава, все така чаровна и позитивна! Желая ти много любов и усмивки!

# 115
Честит Рожден Ден Съни!

# 116
  • Остров Приятелство
Благодаря Дами!

Да Ви почерпя всички!....макар и от толкова далеч.....липсвате ми някак, и много ми се иска да сте на моята трапеза Hug

ето и едно старичко почти колкото мен  Mr. Green....еееех мечти иска ми се hahaha Joy
коктейли за по-скромните Дами
мммм махмурлийско....за тези сношните....такива като менье Crazy
по едно бире за тези уЖ непиующите Laughing
вино за елегАнтнитЕ
за тези, които времето няма значение Mr. Green
салата моля
и мезенце...
както подобава и прасенце...
сладко за душата
и торта както подобава....забележете молЯ с моят монограм bowuu
бейлис за разкош

Весел и много красив ден желая не всички!

# 117

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪНИ!

ЗДРАВЕ, щАСТИЕ, ЛюБОВ, ПАРИ!

# 118
Честит рожден ден, Съни!

Роси - не се притеснявай и си почивай - момичетата са ти казали - плацентата се вдига, а бебетата се обръщат по всяко време  Hug С Марти бях с такава ниска плацента и с времето се вдигна, а иначе се обърна някъде 31вата седмица чак, та и аз се бях затръшкала  Hug

# 119
  • Sofia
Sunny, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве, хармония и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт