Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 41 139
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Plovdiv
Добро утро!

Иви, много се радвам. И аз съм така. Излизам няколко пъти с колеги, танците по клубчета ми се отразяват перфектно. Обичам да танцувам. Зареждам се. Laughing
Ако си в търсене на нов зимен аватар, обявявай конкурс, да действаме. Laughing
Ето няколко предложения от мен:http://media.snimka.bg/1298/008851302.jpg
http://media.snimka.bg/1298/008851303.jpg
http://media.snimka.bg/1298/008851286.jpg
http://media.snimka.bg/1298/008851304.jpg
Пепе, страхотен подарък. Grinning
Направих само няколко снимки, Лазар мислеше, че ще го оставя и се беше лепнал като гербова марка за мен. А костюма облече след като видя другите деца. Всички бяха много сладки и красиви. То бяха едни принцеси, ангелчета, феи, вълчета, пирати.... едни танци....., без Лазе. Joy

# 91
Понеже ще сме извън града няколко дена влизам, за да пожелая на всички:

Весело посрещане на Коледа!
Бъдете здрави, щастливи и никога да не се оттървете от късмет!

# 92
  • Остров Приятелство
Ееей нейсе по приключих с подготовката - опаковах подаръците, изчистих като за сливи за смет bowuu, приготвих багаж/е, почти/, сега ще правя късметите, варя бобеца.....и утре с нова песен Mr. Green...искам да е много хубаво!Имам нужда от красива и пълна с хармония, смях и любов вечер....
Аааау пък какъв хубав сняг се изсипа, и всичко бяло беленичко. Heart Eyes

Днес представете си ходихме на кино от има няма 3 години Shocked....даже не мога да повярвам, че бяхме само двамата с мъжът ми през деня - Да живеят детските градини hahaha Joy

Аааа това с излизането и танценето е много хубаво!Чувстваш се някак жив!

Хайде да се хвърлям пак в задачите Crazy

Аз пожелах, но да пожелая пак - Чудни и пълни с вълшебство празници Ви пожелавам от сърце! Hug

# 93
Весели празници момичета! Желая топлина и любов на вас и семействата ви!

# 94
  • Plovdiv
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ НАЙ-ЧУДНИТЕ И НЕЗАБРАВИМИ, ИЗПЪЛНЕНИ С ОБИЧ И ТОПЛИНА КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ! Two Hearts НЕКА УСМИВКИТЕ НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ! И ЕДНА ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА ОТ НАС! Hug

# 95
Весели празници на всички!

# 96

Momicheta, vesela Koleda vi pojelavam ot vse sarce! Vie i semeistvata vi da ste jivi i zdravi, da se obichate i mnogo kasmet!!!!

Az opakovah podaracite! Na maja mi ne namerih tolkova goljama kutia, ta s enaloji da oblepjam edin kashon ot mineralna voda s koledna hartia Simple Smile ama dobre se poluchi! pochti i vsichko e gotovo za dovechera. Sam majo shte pravi pitkata.

Tajno mi e za rezultata ot sreshtata, zashtoto ot kakto vi poznavam z aparvi pat ima takav negativen ton vav forumcheto! No tova shte ostane v tazi godina, sigurna sam!
Mnogo vi pregrashtam i nezabravjaite da si pojelaete neshto dovechera  24h! Koleda sbadva jelanija!

# 97
  • Plovdiv
Знам, че ви няма, но ви спретнах един малък поздрав. Hug
Imagine
I didn,t mean to hurt you
I got you babe
If I could turn back time
Just like Jesse James
Dust in the wind
Have you ever seen the rain
If you leave me now
  love001
 smile3534 Още? Joy
И да не забравите да кажете на кого се падна паричката. Wink

# 98
Весела Коледа, момичета! Пожелавам ви здраве, обич и много късмет!

# 99
  • Остров Приятелство
Честито Рождество!Да сте живи и здрави!

При нас паричката се падна на Калоян.Беше много развълнуван от чувала, който остави Дядо Коледа пред вратата.Тича, щура се насам натам с мисълта да го види как лети в облаците с шейната, ама пусти Дядо Коледа много бърз бе мамоооооо Mr. Green
Получи си всички желани подаръци и беше много щастлив - сияеше. Heart Eyes Получи пожарна с пожарникар, който се катери нагоре на долу, един робот динозавър, зъболекар, пъзел, бормашина....ей това дете не миряса с тази бормашина, де какво що има за поправка Wink биде поправено hahaha Joy Баща му лудна и заяви, че няма да прави ремонти след вероятните набези на Яни. Laughing
Аз получих книга и диск на Нина Николина и Калин Вельов - голяма мания ми е.Така на диск не съм се радвала никога. Peace, също така и парфюм на Chanel Coco Mademoiselle
На мъж ми подарих жилетка - заспа му. Simple Smile

Хайде момичета до скоро, че и чорапи ме чакат сега да пълня Grinning

# 100
CHESTITA KOLEDA I OT NAS!

Pri nas parichkata se padna na maja mi! Adi strashno si haresa podaraka,no go vidja tazi sutrin. Taka go bjah opakovala tova kolelo v hartija, che toi samo kato vidja razmera na podaraka ahna Simple Smile kakvi sa sladuri...az sled njakoja i druga godina njama da vjarvat v djado Koleda.
Daje vednaj kato go pitah Adi kakvo iska da mu donese djado Koleda, toi otgovori - kolelo i sld malko dobavi - parvo trjabva da platim  Joy
Na men osven chantite mi donese i bluza za spor. Sega ostava da zapochn ai da sportuvam  hahaha maleee mnogo sam nashishkavjala...no ot dogodina se vzimam v race. Na tati specialno vino sas spcialna garafa i oshte razni aksesoari za poletite mu. Vsichki ostanaha dovolni!
dovechera sme na gosti v edni prijateli, ta njama da gotvja koi znae kolko!
Az spiram da pisha, che koi znae koi me chete s tazi latinica  Mr. Green
mnogo, mnogo hubav den vi pojelavam!

# 101
  • Пловдив
Весела Коледа! Много щастие, късмет, здраве и любов на всички!

# 102
Честита Коледа! Здраве ,късмет и сбъднати мечти!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322181&pid=9568572

Ето малко снимки от вчерашната вечер. Бяхме при майка ми, и след това за малко при свекър ми.

# 103
  • Варна
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ!

Ние се върнахме за малко вкъщи от снощното празнуване, и сега сме вече на друго гости  Grinning Дядо Коледа дойде два пъти, сега го чакаме пак  ooooh! Луда радост за децата  Grinning Симона без малко да разпознае баща си като дядо Коледа  Laughing А паричката се падна на мен  Sunglasses

# 104
  • Sofia
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи, и все хубави неща да Ви се случват!

Ние снощи също направихме постановката с чувала пред вратата, Рали направо подивя от щастие, толкова беше смешна как се щура нагоре надолу и се радва  Grinning
Получи така желаните далматинци и влак, и цяла нощ щеше да ги вози ако я бяхме оставили Simple Smile
Утре заминаваме за Копривщица, дано не берем голям студ там...
Аз получих степер, за който отдавна мрънкам, но все ме режат 'щото няма място в къщи. Добре ще ми дойде, че напоследък нещо се отпуснах...

Весели празници на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт