. Много лошо, че потвърдилите не са дошли.А за нас, които не сме обещавали, няма ли да има снимки? Хайде, така искам да ви видя, моля
.

Просто искам да кажа че лично аз ще дам моите 60 лева на прекрасните дами , които са присъствали и не защото се оправдавам, а защото така е редно. Не, че от това ще ви стане по-добре, но поне това трябва да направим.Много моля всички, които сме заявили отказ в последния момент да направим същото. Ако някой има желание да направи като мен нека ми пише на ЛС да измислим как да стане!
Подкрепям предложението на Ради, защото не ми се вижда справедливо няколко човека да си поделят парите за хората които са заявили участие, пък не са се появили. А за миналото коледно - пак нещо такова се получи! То и на общия рожден ден имаше потвърдили доста хора, които не дойдоха.
Дано всички дечица да са здрави и да се радват много на подаръците от дядо Коледа.

Целувам ви всички. 
Голямото ми момче има абсолютно здраво сърчице, толкова съм щастлива. И преди са ми го казвали, но сега прегледа беше мноого обстоен. Той е вече голям.
Видяхме го от всички страни и всички клапи и стени. Камък ми падна от сърцето. А дребното има физиологичен шум, който казват го имат повечето деца и се израства. Но него не можахме да гледаме на ехограф, той просто не даде. Ще чакаме да порасне. Но кардиоложката е сигурна, че няма място за притеснение. 

Всичко останало е просто притурка.
Целувам ви всички. 
!
Тези мъже.......

Успяла си все пак да го придумаш да се облече
Как мина тържеството? Снимки от там имаш ли?
Ще сваля снимките тези дни и ще пусна да видите как ми ходи с рога
И да не помислите, че съм се намъкнала в целия костюм?! Само на главата ми успя да влезе
, а днес купих коледен подарък за мъжо ето този масажор (и аз ще го ползвам де, че и го пробвах вече