Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 41 143
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Наистина много съжалявам за това, че  станало така Cry. Много лошо, че потвърдилите не са дошли.
А за нас, които не сме обещавали, няма ли да има снимки? Хайде, така искам да ви видя, моля Praynig Praynig Praynig Hug.

# 76
 Shocked  Егати ужаса ooooh!

Аз лично повече в такава организация няма да участвам  Stop

Ми.....правилно. 

Не знам какво да кажа просто. Confused

# 77
  • София/Осло
 #Crazy
Шокирана съм момичета и много натъжена....

# 78
  Е момичета просто нямам думи да се извиня! Embarassed Наистина никога не съм отсъствала, просто ми се случи Sad Просто искам да кажа  че лично аз ще дам моите  60 лева на прекрасните дами , които са присъствали и не защото се оправдавам, а защото така е редно. Не, че от това ще ви стане по-добре, но поне това трябва да направим.Много моля всички, които сме заявили отказ в последния момент да направим същото. Ако някой има желание да направи като мен нека ми пише на ЛС да измислим как да стане!
  Момичета още веднъж безкрайно съжалявам, мъчно ми е  че от нещо толко хубаво трябва да ви горчи. Надявам се да намерите начин и сили да ни простите! Hug

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 09:06 от Rady

# 79
Момичета наистина съжалявам много гадно се е получило Confused За мен 65 лв. биха били ужасно много Rolling Eyes

Днес мина първото тържество на Боби, а Ели си глътна граматиката и почти нищо не направи, но поне се облече като снежинка  Laughing

# 80
  • Sofia
Много отвратително се е получило и трябва да се реваншираме на всички организатори.
Аз не се записах, но все пак имах голямо желание да дойда (защото всички започнаха да се отказват) и всичко бях приготвила, но Рали точно в събота докато беше при баба си се разболя.
Ани, наистина съжалявам, че така се е получило! Дано намерим начин да ти се реваншираме.

# 81
  • Sofia
Ради, taigi, споко  Heart Eyes Въпросът не е в парите, въпреки че никак не са малко. Въпросът е в безотговорността  Naughty Всяка от нас знае какво значи една таква организация. Доколкото разбрах и миналата година се е получило подобно нещо  Sick

# 82
Момичета и от мен извинявайте, нищо че бях под въпрос и в събота писах на Ани, че няма как да дойдем, за съжаление. Ани - не знам как да ти кажа да не се ядосваш като аз щях да се ядосам със сигурност.   Sad  Подкрепям предложението на Ради, защото не ми се вижда справедливо няколко човека да си поделят парите за хората които са заявили участие, пък не са се появили. А за миналото коледно - пак нещо такова се получи! То и на общия рожден ден имаше потвърдили доста хора, които не дойдоха.

Много весели празници от мен!  Hug Дано всички дечица да са здрави и да се радват много на подаръците от дядо Коледа.   bouquet

# 83
Здравейте момичета   bouquet

И аз искам да ви се извиня, че не можахме да дойдем на тържеството, но в групата на Дими пламна скарлатина и не се знае дали и той не е пипнал. Вече няма да се записваме на тези тържества, защото аз имам чувството, че винаги нещо се случва. Много съжалявам още веднъж и ви желая най-топлите Коледни и Новогодишни празници  Hug

# 84
Веси бебе ли чакате  Grinning

# 85
  • Plovdiv
Здравейте, кокичета! Hug
Съжалявам, че се е получило разминаване на срещичката. Не се ядосвайте, понякога нещата не зависят от нас, въпреки добрите ни намерения. Усмихнете се, мили мои, Коледа е на прага.  bouquet Целувам ви всички. Heart Eyes
При нас отново е ред на болести. Лазе от вчера кашля. Джипито пак твърди, че е здрав. Laughing
Миналата сряда водих и двамата на кардиолог. Профилактичен преглед, пореден за Митко, първи за Лазе, поради обремененост от моя страна. Знаете. Grinning Голямото ми момче има абсолютно здраво сърчице, толкова съм щастлива. И преди са ми го казвали, но сега прегледа беше мноого обстоен. Той е вече голям. Simple Smile Видяхме го от всички страни и всички клапи и стени. Камък ми падна от сърцето. А дребното има физиологичен шум, който казват го имат повечето деца и се израства. Но него не можахме да гледаме на ехограф, той просто не даде. Ще чакаме да порасне. Но кардиоложката е сигурна, че няма място за притеснение. Praynig
Вчера една моя приятелка роди дъщеря си - Ния, толкова мило ми стана. Да са живи и здрави. Не знам дали съм го споменавала, но това беше моя вариант за женско име, когато бях бременна с Лазар. Grinning
Ето такива неща са важни и си заслужават емоциите. Hug Всичко останало е просто притурка.
Оставям ви. Трябва да убедя Лазе да си облече костюма на Тигърче. За сега не успявах, но събирането ни е от 17:30 ч., нямам време. Joy

# 86
Не се ядосвайте, понякога нещата не зависят от нас, въпреки добрите ни намерения. Усмихнете се, мили мои, Коледа е на прага.  bouquet Целувам ви всички. Heart Eyes

Мислех да не пиша повече по повод неприятната ситуация, но след като прочетох написаното от Ния, реших още веднъж да се включа. Знам, че е много кофти за организаторите и момичетата, които са отишли на партито. Тези, които не дойдохме също се чувстваме не по-малко зле. Понякога наистина не може да се предвиди всичко и едва ли някой не е дошъл само, защото го е домързяло или пък защото е несериозен. Поднасям още веднъж извиненията си, и ви желая Весела Коледа и здраве и щастие на вас и нас семействата ви  bouquet!

# 87
  • Plovdiv
Ето ви едно тигърче, Laughing залепено за полата на мама. ooooh! Тези мъже.......

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9538358

# 88
Привет и от мен  Hug

Много, много неприятно се е получило за партито  Confused Много жалко...

Йори, благодаря за снимките - сладури големи са децата  Hug

Ния, много, много сладко лъвче  Heart Eyes Успяла си все пак да го придумаш да се облече  Grinning Как мина тържеството? Снимки от там имаш ли?

Моят син хич и не погледна неговия Рудолвски костюм, но пък аз го пробвах  Joy Ще сваля снимките тези дни и ще пусна да видите как ми ходи с рога  hahaha И да не помислите, че съм се намъкнала в целия костюм?! Само на главата ми успя да влезе   Mr. Green

Пък аз вчера и днес се отдадох на малко разпускащ шопинг - вчера напазарувах една торба бельо  Flutter, а днес купих коледен подарък за мъжо ето този масажор (и аз ще го ползвам де, че и го пробвах вече  Embarassed ) Сега се замислих обаче, че и за ходилцата на краката ще е добре един да си вземем и програмата ще е пълна  Mr. Green

# 89
Днес бях на рожден ден и се получи много приятно...дотук си казвате и какво от това...ами за първи път танцувах и бях на подобно нещо от 3 години насам  Rolling Eyes Мислех си, че не ми се излиза, ама явно съм се объркала, защото ми беше наистина хубаво Whistling

Ния да го нацелуваш тигъра сладък  Heart Eyes

Пепе
за такова нещо си мечтая  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт