Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 41 023
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Gorni Bogrov
Здравейте,казвам се Радостина и съм майка на диваненцето Цецко.Той се роди на 03.09.2005г,тежеше 3,700кг и със дължина 50см.  bouquet

# 151
Добре дошла, Радостина!  Hug

Съни, както винаги си супер мила   bouquet Иваната пак е болна (цели 2 дни беше здрава, този път  Close), но ако всичко е ок, ще се радвам да се видим  Hug Ама нали съм все не разбрала - за петък или за събота говориш (защото събота е работен ден и е 10-ти като дата)?

Аз съм в дилема - искам да купя на дребното шейна, е да, ама искам да е двуместна, та и Мартин да се вози  Mr. Green. Ровя се из нета и намерих само един модел, дето струва към 130 лева някъде, пък даже не съм сигурна, че ми харесва.  newsm78 Някой, ако е виждал нещо подобно, да подскаже  Simple Smile

Имам и втора дилема - кънки или ролери, или нито едното (за Ивана).  newsm78 Някой от вас да се е сдобил с такова чудо? Първо харесах едни ролери и докато си направя поръчката и те взеха, че свършиха - това преди 2 месеца. От тогава ми е влязъл бръмбар в главата.... което в моя случай е трагично  Joy Сега минах на вълна кънки, защото май са по стабилни  newsm78, но пак се чудя да не вземе да се размаже. Кажете и вие какво мислите?

Ама човек да ми има дилемите  hahaha - личи си, че не съм на работа последните дни.

# 152
Здравейте ние за срещата сме на линия дали ще  е петък или събота няма претенций само да не е в неделя 11 че от тогава ми свършва болничния но ще съм на работа само за два дена и пак ще изляза.Не ми харесва да мързелувам по цял ден но по добре май месец едно здраво бебе,отколкото да съжелявам цял живот и второ работата ми се състой да дигам тежки бумаги и да се навеждам а тези неща ми забраниха да правя ако искам здраво бебе май месец.На нас новата година ни донесе настинка ама не от този нов грип а само сополи и кашлица и разбира се и мама го прихвана.Писна ми smile3511 smile3511 newsm61 box smile3514 от октомври всеки месец сме така.Кажете ми нещо стимулиращо което да й давам,че до март всеки месец болни ще откача или докато трае зимата.А да кажеш че  е била на градина ,не не е от 20.12 не ходи щото обявиха скарлатина и Варицела че има до края на годината и се отказах да я пращам повече.След 5 .1 ще отиде като вече всичко е минало.Веронка е най щастлива от това че съм си в къщи щото се гледаме и тати си е в къщи и тримата си играеме а някой от вътре приглася Laughing Mr. GreenКато изключиме че от бъдни вечер всяка вечер сме от маса на маса всичко друго е весело.Лошото е че щастието ни утре свършва понеже тати отива на работа но всичко хубаво рано или късно свършва.Бягам че тати се прибра и да хапнат и да играеме на монопол от макдоналдц и ще играеме.

# 153
Познайте кой си има компа обратнооооооооооооооооооо...ей. голям кеф!!!
Сънка, и аз ще дойда!  Joy
Добре дошла на Радостина  и Цецко!  Hug
А пък да се похваля (по скоро на тенис феновете, че от утре започва турнир по тенис тук и днес са пристигнали Федерер, Надал, Анди Мъри, Анди Родик и т.н. и имаме билети...да ама  тук е ред за тъпнята - мъжо точно по това време го извикаха на работа(турнирът е 5 дни) та аз ще мога да се класирам само за четвърт и полуфиналите! пак е нещо де. дано Федерер да остане за десерта, че съм му фенка  Mr. Green
Пепе, неприятно с варицелата. Това от градината ли е?  нали уж варицела се хващала по топлите сезони?

# 154
Роси, аз давах Есберитокс - както се вижда няма ефект. Ето тези изрових от форума:

AD liquid for kids
Бронховаксон
Есберитокс
Рибомунил
Респивакс
сребърна вода с клеева тинктура
изопринозин
Имунобор-кидс (розов)
Умкалор
Ехиначи
Ями Беърс
Имунобейби

Утре съм с мисия да купя Рибомунил, пък да видим. А от доста време се чудя как да й пробутам Цитросепт (адски гаден на вкус), но аз лично го пробвах и върху мен имаше поразителен ефект. Питай си педи-то, ако решиш  Hug

# 155
Анджи, супер списък! Аз лично съм давала 2 години подред Бронховаксон, а тази давах и Имунобор. Като беше болен Умкалор(ако не бъркам беше за кашлици). Не съм сигурна за ефекта, обаче

# 156
AD liquid for kids - това го купих, но е много неприятно на вкус и лигаво. Они отказва да го пие, но ще трябва да я насиля може би. Казват лекарите ( а и от аптекарите), че е най-доброто.

# 157
  • Gorni Bogrov
Една приятелка и тя го е взела на детето си,но още няма мнение.Аз сега мисля да му взема Марсианци,че сме непрекъснато болни и вече се чудя какво да му давам newsm78
Цецко е пил:Бронховаксона,Есберитокса,Рибомунила,сребърната вода,клеевата т-ра,изопринозана и т.н.,но ефекта е 0

# 158
Марис, предполагам само, че е от градината, но не мога да съм сигурна. Водих го и по музеите, където доста деца срещна та от всякъде може да е. Ще мине, но доста се мъчи. Вече е целият в пъпчици и го сърби и боли много миличкият. Иначе слушка много и няма висока температура. Поддържа я към 37.5 и не му давам нищо за пиене. Само пъпките мажа с кремче за облекчаване на сърбежа.

Роси, дано се оправите бързо и вие. Аз сополи и кашлица не ги броя за болест или настинка  Embarassed

Ох, от утре пак се започва - работа, работа и пак работа. Лошо няма щом има работа  Grinning

Лека и успешна седмица пожелавам на всички!   bouquet

Съни, пък за теб мислех, че си на мнооооого по-малко от посочените години.  Blush Heart Eyes

# 159
Здравейте! Ние сме в England вече. Много ни харесва, сравнително бързо се оправихме, наехме къща, обзаведохме я, докарахме си децата и сега сме всички заедно. Беше ми мъчно по едно време за децата, защото един месец бяхме без тях, но Миро ми ги доведе още в началото на декември и Коледата беше чудна. Работата ми харесва, още се обучавам, от февруари поемам сама аптеката. Миро гледа децата вкъщи и леко започва да полудява LaughingРангел започна училище на четвъртия ден от пристигането си, направо във втора година, основно рисуват и изрязват, но се учат и да четат. Лилия, ако има късмет, ще ходи на nursery - детска градина, чакаме да ни се обадят за място.Много ми липсвахте, сега вече пак ще ви чета. Чудесно коремче, Роси!Целувки! Hug

# 160
Марис честито комп и билети, дано хванеш най-интересното  Heart Eyes
Пепе целувки на сладък Тео и да се оправя бързо   love001
Радостина добре дошли с Цецко  Hug
Роси гледай си бебето   Simple Smile
Светлили привет  Heart Eyes Звучиш толкова свежо  Hug
Ние сме болни нищо ново

# 161
Svetlili, добре дошла  Hug Наистина звучиш много свежо Simple Smile Радвам се, че сте се устроили така бързо. Успех с градината на Лилия, че понякога дългичко се чака, зависи от района. Вие къде бяхте, че забравих  Blush Ако имате път към Лондон някой уикенд, обадете се  Hug

Ивинце, бързо оздравяване ви пожелавам и на вас  Hug

# 162
Благодаря Пепе, то край няма при нас, ама нейсе може да му се види края  Mr. Green

# 163
Ще се обадя, Пепе, но сигурно няма да е скоро Hug Ние сме във Wigan, първо бяхме в Мanchester около месец и нещо на хотел, там много ми хареса един огромен мол - Trafford centre и понякога ходим до там. Иначе Wigan ми е точно по мярка, не е много голям, но има всички големи вериги и може да се пазарува добре, вкл. и дрехи; по намаленията не беше блъсканица и имаше всички нормални номера .  Hug 

# 164
  • Sofia
ЗА МНОГО ГОДИНИ!
Живи и здрави, и много късмет през новата година!

Честита годинка на малката Маги, да расте много здрава, щастлива и обичана!

Ние я посрещнахме на един доста скучен купон, хич не ми стана новогодишно... Съжалих, че не си бяхме в къщи с Рали  ooooh!

Съни, ша гледам и аз да се класирам за веселбата...

Общи условия

Активация на акаунт