Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 40 998
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте и от мен.
 Честита Нова Година!!! Желая ви много здраве и щастие!!

Добре дошли на новичките Hug Hug /не, че аз много се вясвам тук/.

Бързо оздравяване на мъниците и пове4е никакви болести.

# 166
  • Gorni Bogrov
Благодаря на всички за топлото посрещане!!!  bouquet

# 167
Здравейте, момичета Hug

Първи работен ден- ужас, не мога да вляза в час още Crazy Иво отиде с кеф на градина, очаквах да има малка драма сутринта, но той ме изненада приятно Grinning

Svetlili- добре дошла отново Hug  Радвам се, че нещата се нареждат добре при вас.  В кой град сте?  Ехх, от време на време ми липсва добрата стара Англия Laughing  Тази година ще станат 10 години от завършването ми,  уговарям мъжа ми да ме прати на неколкодневна екскурзия през лятото Mr. Green  

Благодаря на всички за топлото посрещане!!!  bouquet

Добре дошла и от мен!     bouquet

Приятен ден на всички, аз ще се опитам да си подредя мислите и да свърша някаква работа Crazy Laughing

# 168
За много години, момичета  Heart Eyes
Мнооого съм изпуснала  Blush

На първо място пожелавам на взички здраве, радост и много хубави промени през годината, да бъдем все така заедно и да се подкрепяме  Hug

Сънка, ужасно ми е гузно, че съм пропъснала и твоя рожден ден  Blush Бъди бсе така удохотворена и вдъхновяваща хората около теб  Heart Eyes Ще направя всичко възможно да дойда, но ми е трудно да обещая  Confused

Алекс, честит рожден ден и на малката бебка  Hug Ей, как бързо растат децата отстрани като ги гледаш  Joy

Роси, какви са тея доктори дето те стряскат за обръщането и плацентата и то в 20 седмица #Cussing out Не се впрягай, почивай и си гледай кефа  Naughty Пък и да не се обърне, все ще се намери упойка като за теб, няма страшно  Wink ти това не го мисли сега.

Аз пък имам обратния проблем, стискам краци да не излезе бебето по-рано, че не било добре след секцио нормално да се ражда   Rolling Eyes Но при всичко, на което се нагледах през последните седмици по болниците, това ми се струва бЕл кахър вече Whistling

Светлили, радвам се да чуя добра вест от теб  Simple Smile Това да поемеш сама аптека ми се струва голям напредък при положение, че един мой чичо отиде със зелена карта в USA, магистъ фармацефт с повече от 30 години стаж и със собствена аптека в София, там му разрешиха само да подрежда лекарсва в една аптека  ooooh!

Пепе, преборихте ли пъпките? Всъщност добре е, че Тео я изкарва, да се мине и това. В София напоследък също чувам че са тръгнали шарките и даже се чудя какво да го правя сега -Дарко - да го пращам ли на градина, или не. Той много иска да ходи, но се притеснявам да не се падне болен баш когато аз имам зор ....  newsm78 От друга страна то картинката с болестите ще продължи до късна пролет и, ако го спра, не знам дали няма да си загубим място в градината  Thinking

Цецко, добре дошла и от мен  Hug За имунностимулантите вече и аз съм в питанка. От Есберитокса не знам дали има ефект, но го давам. Давала съм и Саностол и дотам. Сега редувам няколко дни вит.Ц и рибено масло и силна храна. Научи се да пие пресни сокове поне и това е нещо, бульони, чай с мед (шипка, лайка, мащерка, липа) в големи количества. Седенето вкъщи най-добре му действа  Joy щото все нещо полезно бутам в устата, обличам, събличам и така. В градината обаче духовна храна има  Mr. Green та няма угодия.

ЦелуФки от мен и всички болнички да се оправят  Naughty

# 169
  • Остров Приятелство
Здравейтееееее нароооодеееееееееееееееееееее - не се ли прибрахте в родните си стряхи бре?! Hug

Грешката е вярна  Embarassed - датата е 09.01.2009 /петък/
Няма да Ви изброявам кои ще дойдете....аз ще съм там на уреченото място, пък който реши ще може да ме срещне там. Hug
Благодаря на отзовалите се да ме зарадват! Heart Eyes
И алооооу pipiole, aniK, Ruxi, Пипи_лота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче, Rady, danisport, Deysi и още още... Simple Smile
Maris Не дразни лъва!!! Hug Ще липсваш, но то нашето няма да избяга! Heart Eyes
Nomadic Ееее младея, младея...не съм за изпускане hahaha Joy ...то само така изглежда, я ела да ме видиш сутрин #Silly или кат'яхна метлата afwitch...засрамваш ме...благодаря ти! Heart Eyes
GALL78 Няма да излезе, нямааааа!!!Бъди спокойна! Hug...а и да излезе пу пу пу да не дава Господ, то вече голямко, я глей к'ва си пупка сладка! Heart Eyes
Svetlili Душка Браво, браво!Все така добре да звучиш, и все повече да се устройвате!Все по вкус и мярка да Ви е!

cecko05 Ми ха Добре си ни Дошла! Като за начало можеш да се присъединиш към тържеството. Peace Виждам, че си от по далечко, но....

Мииии това от мен - До скоро!

# 170
  • Gorni Bogrov
cecko05 Ми ха Добре си ни Дошла! Като за начало можеш да се присъединиш към тържеството.  Виждам, че си от по далечко, но....
s_sunny,много благодаря за поканата! А з както винаги съм не доразбрала къде ще е купонът? ooooh! Embarassed

# 171
  • Sofia
Хайде и аз да се разпиша, че нещо позамлъкнах напоследък.

Добре дошла Cecko95   bouquet
Пепе, толкова спокойно приемаш тези нормални неща, а ние тук сме едни паники  ooooh!
Галюша, малко остана  Praynig Ще ти е зор с двете деца в къщи, по-добре го опитай пак Дарко с градината  Peace

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА на сладката Маги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мариско, и вашите снимки гледах с голям кеф  Hug Голям красавец ни е синеочко Ади, а косичката пак му пораснала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз също я пускам на Габриел, но е толкова гъста и твърда, че в момента е един рошляк  Joy
ЙОРИ, почивай и не се напрягай!!!!

Sunny-чка, дай по-конкретна информация за купона!!! Това за твоя РД ли или женска форумска?  Hug Какъв е сега пък този работен 10-ти  newsm78 Не че ще го работя де  Joy

Нашите празници минаха в голямо пътуване София-Банско-Ст.Загора-Н.Загора-Банско-София по няколко пъти. Не беше скучно. Точно на НГ бяхме по ергенски в Ст.Загора с нашата компания от студ.години. Аз не се накефих много, щото "старите муцуни" слушаха предимно хард-рок, изказахме си приказките за 2-3 часа и после стана скучно поне за мен.
В Банско имаше страшно много хора, моята работа мина гладко  Praynig Пътувах уикенда в най-най- големия сняг и си беше приключение. За капак баира в Княжево не е почистен и на прибиране от Банско след 40-минутни опити от различни подходи, не успях да си стигна до къщи  Mr. Green За инфо до миналата зима бях с 4х4, а сега съм с кола със задно предаване  Rolling Eyes
От вчера съм си в къщи, багажът за първи път от 2 седмици е изваден от куфарите и мисля тази седмица да не мърдам извън София. Обстоятелствата може да ме принудят да не мърдам и от Княжево Joy
Габирел се сдоби със запек и възпалена пиша от престоя си при баба му  Confused  Не знам защо и се видяла зачервена главичката и я намазала с крем Здраве  Shocked Няма да ви казвам как се мие това бялото лепкавото. Жената много се старае и страшно се притесни. Храни го на 3 часа и задължително вечер преди лягане  Sick На всичкото отгоре той беше вдигнал Т още на първия ден от престоя си там, та тя в чудо се видя от притеснение.
В общи линии това е около нас...

# 172
  • Sofia
Забравих да почерпя за имения ден на мъжо  ooooh! Embarassed

Поздравявам и всички празнуващи днес

# 173
Честит имен ден на всички именници днес! Да ви е живо и здраво името!    bouquet

АниК- мерси за почерпката  Grinning

Иво не ми дава да го подстригвам, така е обрасъл миличкия  Joy  Лятото го минах с машинката и от тогава не съм го подстригвала. Сутрин като стане, косата му отзад е тупирана, едвам я разресвам Crazy

# 174
Здравейте  Hug

АниК, да ти жив и здрав мъжа!   bouquet

Честито и на всички, които празнуват днес   bouquet

Аз набързо от офиса се включвам  Grinning

АниК, че защо да се притеснявам за една Варицела толкова? Сума народ на тази са я минали. Даже добре, че я кара докато е мъничък, че по-късно е много по-тежко. Като цяло съм си решила, че за неща, които не зависят от мен, няма нужда да се шашкам. С притеснение по-добре не стават  Blush

Мечи, на Тео прическата сутрин е точно както описваш на Ивчо косите  Joy

Съни, защо да се засрамвш от това, че така млада изглеждаш? А сутрин съм сигурна, че си още по-чаровна - мойто мъж например все ми казва, че най-ме харесва сутрин по пижама и рошава  Joy

Да си кажа, че Тео тръгва на нова детска градина. Вече ще е в градина към едно училище. Първият учебен ден е на 8ми Януари, но поради Варицелата ще го пропуснем. В събота ще ходя да му купя униформа и чанта и другата седмица във вторник се надявам да е достатъчно здрав, че да тръгне. Много се вълнувам и се надявам да му хареса  Grinning

До скоро

# 175
Аник, да е жив и здрав мъжа ти! Весел празник днес!
На всички, които празнуват - честито
Пепе, и Ади от тази година, евентуално, ще ходи на такава градина, за да може после да продължи в същото училище. Макар че тази градина, в която е той сега много ни харесва и ако не го приемат тази година въобще няма да съжалявам. А понеже съм си избрала едно училище, ще си чакам за него  до дупка Mr. Green
Мечо, Ади също е така като стигне един етап от растежа на косата, но го къпех с един шампоан на Чико за къдрици или нещо такова и нямаше проблем Wink
а тук ако знете какъв студ е...20 градуса през деня, но с един студен вятър,,,даже вчера пускахме печки

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 15:22 от Maris

# 176
а тук ако знете какъв студ е...20 градуса през деня, но с един студен вятър,,,даже вчера пускахме печки

Марискееее- вчера тук беше -8, не се оплаквай моля те Joy Hug

# 177
Честит Имен Ден на всички именнци!
Марис  Joy Joy Joy
Аник да ти е здрав и щастлив мъжа!
О, Пепе снимка с униформата задължително  Mr. Green

# 178
Честит празник на всички именници newsm51 newsm51 newsm51

# 179
Марис, искам и аз такъв студ през зимата  Hug Heart Eyes

Иви, униформата в градината не е нищо особено - най-обикновени червени блузки с надписа на училището, черни панталонки и черни обувки. По-специални са като тръгнат на училище и тогава ще е по-интересно.  Grinning

Мечо, все си мисля и забравям да те питам какво и къде си учила тук? Чисто женско любопитство ме гложди  Embarassed

Личи си колко работа имам днес, нали  Mr. Green

Хайде да изписваме темата, че както е тръгнало до Великден ще закараме Коледата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт