Честита Нова Година!!! Желая ви много здраве и щастие!!
Добре дошли на новичките
/не, че аз много се вясвам тук/.Бързо оздравяване на мъниците и пове4е никакви болести.

Иво отиде с кеф на градина, очаквах да има малка драма сутринта, но той ме изненада приятно 
Радвам се, че нещата се нареждат добре при вас. В кой град сте? Ехх, от време на време ми липсва добрата стара Англия 

Бъди бсе така удохотворена и вдъхновяваща хората около теб
Ще направя всичко възможно да дойда, но ми е трудно да обещая
Ей, как бързо растат децата отстрани като ги гледаш
Не се впрягай, почивай и си гледай кефа
Пък и да не се обърне, все ще се намери упойка като за теб, няма страшно
ти това не го мисли сега. 
Това да поемеш сама аптека ми се струва голям напредък при положение, че един мой чичо отиде със зелена карта в USA, магистъ фармацефт с повече от 30 години стаж и със собствена аптека в София, там му разрешиха само да подрежда лекарсва в една аптека 
От друга страна то картинката с болестите ще продължи до късна пролет и, ако го спра, не знам дали няма да си загубим място в градината
За имунностимулантите вече и аз съм в питанка. От Есберитокса не знам дали има ефект, но го давам. Давала съм и Саностол и дотам. Сега редувам няколко дни вит.Ц и рибено масло и силна храна. Научи се да пие пресни сокове поне и това е нещо, бульони, чай с мед (шипка, лайка, мащерка, липа) в големи количества. Седенето вкъщи най-добре му действа
щото все нещо полезно бутам в устата, обличам, събличам и така. В градината обаче духовна храна има

Ще липсваш, но то нашето няма да избяга! 
...то само така изглежда, я ела да ме видиш сутрин
или кат'яхна метлата
...засрамваш ме...благодаря ти! 
...а и да излезе пу пу пу да не дава Господ, то вече голямко, я глей к'ва си пупка сладка! 
Виждам, че си от по далечко, но....

Ще ти е зор с двете деца в къщи, по-добре го опитай пак Дарко с градината 

Голям красавец ни е синеочко Ади, а косичката пак му пораснала
Аз също я пускам на Габриел, но е толкова гъста и твърда, че в момента е един рошляк 
Какъв е сега пък този работен 10-ти
Не че ще го работя де 
Пътувах уикенда в най-най- големия сняг и си беше приключение. За капак баира в Княжево не е почистен и на прибиране от Банско след 40-минутни опити от различни подходи, не успях да си стигна до къщи 
На всичкото отгоре той беше вдигнал Т още на първия ден от престоя си там, та тя в чудо се видя от притеснение. 

Лятото го минах с машинката и от тогава не съм го подстригвала. Сутрин като стане, косата му отзад е тупирана, едвам я разресвам