Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 41 029
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Мечо, да си жива, здрава и мнооого щастлива. Мъжете ти да те глезят и обичат   Heart Eyes Весел празник  Hug

Цецко, желая от все сърце здраве и дано да е нещо, което ще го израсте бързо  Praynig Имам добър лекар алерголог и педиатър със специализация "Детска астма". По ТЕЛК въпросите също мога да ти помогна. Ще ти пусна на лични телефона ми.

Арабска принцесо, как липсваш да знаеш  Heart Eyes С Деската се запиляхте по пустини и снежни преспи  Joy Кога ще си идваш насам? Да нацелуваш малкия синеок красавец. Не мога да те мисля след години как ще го опазиш от мацките  Crazy

Галче, ти ходиш ли на работа още? Ще можеш ли да се включиш в петък? Да погалиш коремчето от мен  Heart Eyes

Съни, Съъъънииии, ехооо ... събуди се маааацко .... време е за подготовка на купон  Joy

Ани, Пипи и всички други видни купонджиики, да дадем едно добро начало на новата година с женски запой  Mr. Green

# 226
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕЧО! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА!

# 227
newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada newsm38 hbday bdbaloni baloni  bouquet
Мечи да си жива и здрава и всичко което си пожелаеш днес да ти се сбъдне.Ще го запомня рождения ти ден щото и кума ни им аднес Рожден ден
Цецко лоша дигноза е това астмата.Миналата година ни я сложиха но като обиколих 5 доктора се оказа Бронхит.За това отиди на специалист.Целия исул се изради докато се оказа съвсем друго.Да не говориме че на другия ден видях че имах 3 бели косъма но както и да е.Затова колкото повеч еспециалисти го видят толкова различни мнения ще чуеш.Дано да не е нищо сериозно.Второ си попаднала на най хубавото място както казва Съни.Винаги когато имаме проблем нещо си го споделяме и ни олеква и получаваш съвет безплатен. Laughing Mr. GreenЗатова сме се събрали не само щото децата са ни родени в един месец а за да си помагаме както можеме
Марис ако нямаш шапка и ушанки щети услужиме Mr. GreenТамън като се връщаш ще занесеш там малко студ.
Гал ти как си .ОСтавати 1 месец още.Видях в другата тема че термина ти е на 10.2.Вижда се финалната права.
Мечо пух имаме Мечо пух,Тигър-Тайги,Йори-аз а кой ще еПрасчо и Кристофър робин за да сесъбере тайфата ,ама те май имаше още-Кенга и Ру:mrgreen:
ОСтавям ви че малкото лъвче Вероника ще ме изяде че е гладна.

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МЕЧО ПУХ!

Честити имени дни на празнуващите предишните дни!Бъдете здрави и много щастливи!

# 229
  • Sofia
Heart EyesМЕЧИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ЗЕМЯТА!!! Heart Eyes

Sunny, миличка, аз не мога да потвърдя за утре и се притеснявам да не те подведем. Да не стане като на Коледното парти  Confused

# 230
  • Gorni Bogrov
Наистина ще потърся и друго мнение!
Ruxi,ще съм ти безкрайно благодарна,защото честно казано ми се ще да го заведа при някой "изпробван'' лекар.

# 231
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден Мечи!
Да си ми жива, здрава, усмихната и винаги влюбена!

cecko05 Подкрепям всичко казано до тук!
И бих те посъветвала да използваш помощта на Ruxi. Peace

Събудих се бре мацки, но вчера правих именния ден тук вкъщи - 7 деца  Crazy
После ще пускам снимки, че сме на Р.Д..Беше голяма веселба!

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:55 от s_sunny

# 232
  • Остров Приятелство
Спрях се на по-малкия ресторант....пък и както писах по-горе за имената им, че ни по приляга, то се оказа, че това ми е съвсем тамън на идеята Blush

Покана за Парти! Simple Smile

Ден: 09.01.2009/петък/
Час: 19.30
Място: р-т "Приятели", кв."Белите брези", на ъгъла на ул.Битоля и ул.Смърч
Намира се почту срещу бирария '"Халбите", малко така в диагонал.
За по неориентираните като мЕн Mr. Green - завива се в пряката на р-т "Добро" след Красно село и на около 500м в дясно ще го съзрете.

anik Много бих се радвала да успееш. Praynig
....а ако стане като коледното, ми.....здраве му кажи! Grinning
Аз бих се зарадвала да дойдете повечко. Hug

# 233
МЕЧИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПРЕКРАСНО ИЗКАРВАНЕ, МНОГО ПОДАРЪЦИ И ОщЕ ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ОБИЧ
!

Пък на мен са ми заглъхнали ушите от снощи и ме наболяват. Все едно вода има в тях, ама не е от това. Заминавам сега на GP види, че като говорих с един познат лекар и каза, че е отит вероятно. Обаче, ако е за антибиотик, не мога без рецепта да си купя, а и все пак е по-добре да ме прегледат.

# 234
Мечи Честит Рожден Ден! Да те слушат мъжете и да си здрава!
Весел Празник!

Радост извини ме за вчера, ама реших да довърша чашата и се довърших  Mr. Green Момичетата са ти дали добри съвети и хомеопатията помага за астма, но трябва да отидеш при класически хомеопат Peace

# 235
Добро утро, дами  Whistling

Сънка, аз няма да мога да се присъединя към вас, но мислено ще там  Blush Не мога да издържам седнала вечер. Просто малкият ме изцежда до дупка през деня и вечер всичко много ме боли  Confused Вече гледам и да не шофирам много, защото от всяко по-рязко движение получавам контракции.

Йори, утре (живот и здраве) влизам в деветия и някак ме стяга под лъжичката.

Рукси, аз от петия месец не ходя на работа, защото много лежах по болници, у дома и какво ли не ми се случи през тази бременност  ooooh! пък и като гледам още време има за някоя екстра. Последната беше албумин и бактерии в урината. Сега си мисля, че заради мен се задълбочава кризата с газта  Embarassed сигурно ще трябва да си заредя в торбичката за болницата свещи и калориферче  Crossing Arms

Олеее, много оптимистично звуча днес, няма що  Confused Извинявам се, ще се реванширам следващия път  Wink

# 236
  • Sofia
Gal, горе главата всичко ще е наред!  Hug Още мъничко остана, вече сте си съвсем готови  Peace Вместо да те стяга, гледай позитивно - 9 месец, значи края му се вижда съвсем... стискаме палци  Peace
Съни, я дай верно да се преброиме, да не останем двама човека?  newsm78

# 237
Галче то не остана - стискай още малко Hug
Направо ви завиждам за всички партита, които си организирате. Така ми се иска и аз да се измъкна от къщи. С двете хлапета ми идва множко, дано поне Гоги се позакрепи и да ходи на градинка - смятам, че и за него и за мен ще е по-добре.
Пожелавам ви приятно изкарване и ше чакаме снимки Peace

# 238
  • Остров Приятелство
Кафе моля,

Знам, че ще дойдат поне 3...пък дали още...мъж ми е готов да ме спаси от резил - ще чака на стенд бай Mr. Green
...ама недей те така - депресирам се - колкото толкова Simple Smile
....знам, че на някой е далеч, но толкова мога Confused

# 239
 Confused

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 15:34 от Астарта

Общи условия

Активация на акаунт