Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 41 030
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Пепе честито ви сняг, то за вас си е добре Simple Smile Много добре те разбирам за алкохола и аз съм трудна, ей сега като писах се напънах да пийна вино, ама съм на половин чаша и не ми се удава нещо  Laughing А, и Пепе пак си е униформа, да ни го наснимаш  Mr. Green От половин чаша как ми се доспа  smile3507 Отивам да му легна, да подам млекоцентралите на дребното, пък дано и то си пийне и му се доспи Whistling

Благодаря ви за милите пожелания  Heart Eyes

# 211
  • Gorni Bogrov
Здравейте!
Днес заведох малкият при алерголожката и тя каза,че има леки спазми във дробчетата.Изписа ни Клацид,Флавамед,Метилпреднизолон и инхалации.
Най-лошото е ,че асмата пак му се е появила(ако мога така да го кажа)и сега освен Сингюлера ни изписа и Инхалер.Толкова съм се притеснила,че не зная къде и какво да търся за асма.Някоя от вас знае ли къде мога да намеря повече инфо за това къде и как да мина на Телк и какво се прави изобщо,въпреки,че мисля изобщо да не ходя по такива места.Но искам да знам какво му се полага и какво да правя изобщо.
Желая ви само здрави и бодри дечица,че е адски гадно да гледаш един дребосък със разни там инхалатори и  други такива по лицето.

# 212
  • Gorni Bogrov
Извинявайте,чувствам се ужасно гадно във момента и май написах само простоти,но нещо не мога да ги изтрия.

# 213
Радост виж какво ми показа чичко Гугъл:

тук, тук, тук и тук

# 214
  • Gorni Bogrov
Леле Иви, колко си бърза!  bouquet

# 215
  • Plovdiv
Радост, Hug нали за това сме тук. Heart Eyes
Освен с инфо от нета, не мога да ти бъда полезна с друго. Ето добавка към труда на Иви - http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=1722
http://semeistvo.rozali.com/bebe/p135.html
http://medical.bg/lung-diseases/asthma.html
За ТЕЛК намерих това, копирам: Към "IV-та МБАЛ-СофАД са създадени две Териториални експертни комисии /ТЕЛК/ с общ профил, които извършват следните дейности:
Експертна оценка на временно трайно намалена или трайно загубена работоспособност;
Проверка по правомерността на издадени болнични листове, обжалвани от работодателя, НОИ или други инстанция;
Освидетелстване по искане на застрахователни дружества или на застраховани в същите;
Проверка и методологична помощ по експертизата на работоспособността в лечебните заведения;

ТЕЛК1 се намира в сградата на ДКЦ XX, бул. "Генерал Стефан Тошев" № 15-17, к-т 147
ТЕЛК2 - в сградата на ДКЦ VII, бул. "Мария Луиза" № 191

Телефон за контакти: ТЕЛК1: 856-90-54; ТЕЛК2: 931-30-52.
Още:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129862.msg2455223
За съжаление Наредбата на ТЕЛК не ми се отваря сега, но може лесно да се намери с търсачката.
 Hug

# 216
  • Plovdiv
МИЛА МИ МЕЧО ПУХ, Laughing ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО УСМИХНАТИ ДНИ! И АКО НЯКОГА ТИ ЛИПСВА УСМИВКА, ЩЕ ТИ ПОДАРИМ ЕДНА ОТ НАШИТЕ!  bouquet

Днес няма да си същата, когато
прозорците разтворят свойте длани
и в тях нахлуе синевата
да сбъдва трудните желания.
Тъгата ще отстъпи, преклонила
челото си пред падащи звезди....
ще те обсипят люлякови мисли
и слънцето ще ти се стори друго-
по-истинско и по-горещо
и щом се отрази във огледалото,
по зайчетата на стената ще усетиш
как някак неусетно си пораснала...

Един прекрасен ден ти пожелавам. Hug Heart Eyes

# 217
Мечи, честит рожден ден! Да си жива и здрава! мног късмет, любов, щастие и поводи за нови парфюми   Hug

Иви, Пепе, как и аз не мога да се похваля, че чашата ми стои пълна  Joy макар че тук от жегата ли, от какво ли само бяло винце цоцкам
Радост, малкия има ли диагноза астма(съжаляам ако си казала преди това, но не съм  разбрала). Защото до 5 години не се дава уж тази диагноза. Много съжалявам за това, което ви се случва. Ади доста време изкара на инхалации и лекарства точно затова и си мислехме, че е алергия от пясъците в Доха. Сега, слава Богу отминаха тези неща, но при всяка болест го удря в дробчетата. Хубаво е да правиш инахлации дори и само с билки. Знам, че чай пт бъз помага много за тези неща. И спорт му е майката да укрепне - плуване, тичане. Сега се сещам за един актьор каратист(ама не се сещам името), бил е с много тежка астма като дете и тренировките по карате страшно са му помогнали да го преодолее.
Аз днес ще ходя на тенис  Mr. Green

# 218
Мечи Честит Рожден Ден!

Ето и моя поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q

# 219
  • Sofia
Мечо, ЧРД! Здрава, усмихната и много обичана!

# 220

Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания! Нека ви се връщат двойно!   Heart Eyes

# 221
Мечо, честит рожден ден   bouquet Пожелавам ти мнооого, мнооого щастие, гарнирано по твой вкус   Simple Smile

Цецко, и аз мисля, че е рано за такава диагноза  newsm78 Инхалациите са препоръчителни при всички проблеми. Само ми се струват доста илачите, които са ти предписали  Thinking Потърси още едно мнение просто за твое спокойствие и не се страхувай да питаш кое за какво служи. Аз съм супер досадна понякога, но докато не ми обяснят кое защо ще се пие, не излизам от кабинета  Mr. Green

Мариске, шалове и ръкавици продават ли в Доха  Joy hahaha

Като си говорите за пийване, малеееее, как ще се отрежа някой ден .....   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 222
Продават и ушанки даже, Галче  Joy
А за астмата също се сетих, че и хомеопатия помага. Но не съм проучвала това

# 223
  • Gorni Bogrov
Честит рожден ден,Мечо Пух!!!  bouquet Пожелавам ти всичко най,най във живота!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета страхотни сте,благодаря ви много за подкрепата!
Засега се отказах да ходя по Телкове и разни там други,защото си е ходене по мъките само.Лекарствата сега са му безплатни и няма смисъл да го психясвам със ходене по доктори.За спорта и аз съм го чувала,но никъде не мога да намеря басейн където да има учител за деца под 4години. newsm78

# 224
Мечи честит рожден ден!
Много, здраве, щастие късмет и любов!

Да се включа и аз по темата за парфюмите, да не остана по-назад Mr. Green Ето това е моят избор от 3 години насам:

Цецко и моят съвет е да потърсиш още едно мнение - много добре те разбирам, защото и моят син си има проблем и ти стискам палци да ви се размине възможно най-леко Peace

Общи условия

Активация на акаунт