Дядо Коледа ела при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ добри деца

• 41 153
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Честит Празник на всички именници!
aniK На Рожден Ден те каня, на рожден  Hug
Nomadic Страхотно е това с униформите.Особен но, не особено някак си се учат на принадлежност - поне така мисля. Peace

За мястото на партито Още съм в чуденка newsm78
Има едно където аз обичам да си ходя, но е едно невзрачничко....но готвят вкусно, чистичко е, приветливи са...абе кумя си се, а другото е съвсем тематично както казва една наша дружка - ВЕЩИЦИТЕ Mr. Green
....което означава Вие да си освободите вечерта ПЕТЪК, пък къде ще е е все едно, нали?! Grinning

Ето малко снимки от празниците.Аз получих: комплект олекотен юрган, чаршафи, комплект Сваровски...ама минал от там поне с 300...да ме прощават ама си е тъй Crossing Arms, както вече казах един парфюм Шанел, още един на Версаче , туника и разни дреболии.От съпругът ми вече казах диск, книга, а за Р.Д много хубав шал и шапка, като каза, че истинската изненада ще дойде от Англия Flutter
Ми да спря с фукнята, сега сте вие на ред Laughing
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=327005

Лека, спокойна и да утре! Hug

# 181
Малееее, не можах да преброя свещите  ooooh! Като те глеадм как правиш сурвакницата се сетих, че тази е първа година , в която не правя...И още - какви са тези деколтета! на колко си години,а  Joy

# 182
  • София, в полите на Витоша
Честита Нова година  и от нас, поредната, в която съм толкова щастлива,че ви познавам. Heart Eyes

Ние бяхме от 30-ти до 4-ти на Цигов чарк, където си прекарахме и лятото, беше страхотно с много деца- малко лудница,разбира се, но нали за това са семейни празници.

Съни,благодаря сърдечно за поканата и ако съм жива този път непременно ще те уважа, срамота,че покрай моите проблеми пропуснах голкова прекрасни срещи. Embarassed

Много се радвам, че има нова мама в отбора, cecko05 , нямаш представа при какви прекрасни жени си попаднала. Hug

Иначе подхванах здраво задачите, засипана съм с бачкане и нямам много време да ви прочета, но обещавам да попрехвърля, особено снимките. Simple Smile

Честито на всички именнници !

# 183
 Съни, Версаче-то е страхотен парфюм и е много траен. Щом ти харесва такъв тип, ще ти хареса и този

За Коледа получих (разбирай си купих сама Simple Smile) страхотен парфюм, влюбена съм в него

Обичам парфюми и часовници Mr. Green

# 184
  • Остров Приятелство
Оооо pipiole Мммм да, да хубав е. Peace Ще ходя да го душкам и твоя...скъпа работа ли е?
И аз така, но по часовници май най-най...ама все едни такива харесвам дето са много скъпи за мен все още Rolling Eyes
Харесвам тънки, ултра тънки, квадратни, продълговати, с кожена кайшка, или......с камъни ама.....от онези скЪпите, блещукащите ама нъцки smile3534

# 185
Като сте взели да си показвате новите парфюми, да не остана и аз назад  Mr. Green

Взех си тези
и кремче за тяло

Омръзна ли ви от мен днес   Embarassed  Голямо писане му ударих  Embarassed

# 186
Nomadic много е хубаво всъщност, че пишеш повечко - Наистина  Heart Eyes А за парфюмите - Шанел не съм имала никога, така и не  успях да харесам дори и един. На Donna Karan също не съм имала, но този съм го тествала и ми харесва. За зимата обичам силни парфюми.  Dior е моят фаворит. Имам почти всичките му нови парфюми ( по-старичките са малко...не мой стил) и очаквам всеки нов аромат като че ли живота ми зависи от това Mr. Green но определено много ме радват. Клиник е друга моя любов, но и те не са изкарвали нищо ново минимум година.

# 187
За много години, мили дами от всички краища на родината и чужбината  Hug

На вас и семействата ви желая мноооого здраве, благоденствие и късмет. Бъдете щастливи, влюбени, пазаруващи, лудуващи, танцуващи и любуващи се на прекрасния живот, който ви очаква през 2009 год. Желая ви от все сърце романтични, любящи и платежоспособни мъже да ви радват с благоуханни парфюми с повод  и без  Mr. Green

# 188
Добро утро, дами! Много хубава, ароматна темичка сте отворили
Мят вкус за парфюми е по-лек и не флорарен. Вечният парфюм ми е Gio на Armani. Ползвала съм Пепе този DKNY и доста ми допадаше. В момента съм влюбена Chance на Chanel. Това ми е второ поредно шише  Mr. Green

Рукси, драго ми е да те видя! Страхотни сте и мерси з апожеланията! Да ти се връщат!  Hug
Не знам как е при вас (особенно за работещите мами) , но аз сутрин се скъсвам от бързане с тая детска градина! закуски за там, за вкъщи, да оправя мен, пък Ади...
Много хубав ден ви пожелавам! поредния ден, в който няма да мога да отида на тенис  Confused

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ДА ВИ Е СВЯТО ИМЕТО!
и по-специално Ивана на мама Анджи. Ивите празнуват ли днес или на Цветница са те?

# 189
  • Остров Приятелство
Да Ви почерпя и за моят Хубав Иван - Калоян Simple Smile
Да му е живо, здраво и славно името!На мама келешчето Heart Eyes

и кафе, моля! Hug

Честит Имен Ден и на всички останали с това прекрасно име!

Хубав ден на всички Ви желая!

# 190
  • Sofia
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави, и много обичани!

# 191
Честит имен ден на всички именници днес! Да ви е живо и здраво името!     bouquet

Да почерпя  за мойто диване и баща ми!   Grinning

. В момента съм влюбена Chance на Chanel. Това ми е второ поредно шише  Mr. Green
http://la-donna.pl/zdjecia/192.jpg

Преди 2 седмици ми свърши шишенцето и сериозно се замислям дали пак да не си взема същия, а по принцип никога не си купувам един и същи парфюм 2 пъти.

# 192
  • Plovdiv
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА ДВОЙКА - СЪНИ И ЯНИ! СЪС ЗДРАВЕ ДА СЕ НОСИ ИМЕТО НА МАЛКИЯ СЛАДУР КАЛОЯН!  bouquet

Номадик, аз от миналия декември съм с този
Сега от седмица се глася Laughing да си купя този
И двата много ми харесват. А преди това бях пак с DKNY, но този
Явно си падам по Donna Karan  Joy, обаче НЕ само. Laughing Падам си и по Calvin Klein, Kenzo и... по-добре да спра. Joy
А това беше първият ми истински парфюм.
Много го харесвах.
Тази тема много ми харесва. Laughing Ето например сега ще търся да видя/помириша Chloe .
МЕЧО, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ. МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ! smile3525
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКИЯ ИВКО НА ТОНЕСА!  newsm51

# 193
Съни, да ти е живо и здраво малкото мъжле!

Мечо, купи си, купи си  Joy

# 194
Честит имен ден на празнуващите и специални поздрави на Яни и мама. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт