Вече не сме срамежливи, защото сме Дюканки красиви - 137

• 24 513
  • 471
  •   1
Отговори
# 315
Мили хора, третофазници, кажете какъв хляб ядете напоследък, Бонус няма вече 2ра седмица, дочух, че са го спрели, вярно ли е? Последно си купих някакъв "Зърнена мозайка" на Нилана, но ме притеснява, че е прекалено вкусен. А за "Мюнхен" на Нилана имате ли мнение? Пише, че е ръжено-пшеничен, нискокалоричен и дрън-дрън, не им вярвам много.

# 316
Мили хора, третофазници, кажете какъв хляб ядете напоследък, Бонус няма вече 2ра седмица, дочух, че са го спрели, вярно ли е? Последно си купих някакъв "Зърнена мозайка" на Нилана, но ме притеснява, че е прекалено вкусен. А за "Мюнхен" на Нилана имате ли мнение? Пише, че е ръжено-пшеничен, нискокалоричен и дрън-дрън, не им вярвам много.

На мен лично ми е много рано да мисля да хляб,но забелязах преди дни в Кауфланда на изхода там където продават банички ,тортички и т.н. ,че имаше всякакви такива хлебчета.Провери мисля,че ще намериш нещо добро.Още повече ,че ги правят на място

# 317
red shoe, в ХИТа в Люлин имаше в петък от този на Бонус, а и от онзи - съвсем истинския, дето струва колкото седмичният хляб  за цялата фамилия Wink

# 318

Уф, все ще го снимам този хляб, който харесвам и забравям..
Диетичен, немски, има разновидности - в Пикадили го намирам само.
Ще снимам.
Всякакви български хлябове ги пренебрегвам.

# 319
Има един, немски ли е, не е ли, ама струва 3 и кусур, е такъв хляб няма да ям  Crossing Arms

# 320
  • София
dorcester - ще пробвам някак си да увелича хапванията
музичка да преди около месец с едно шоколадово капучино
 рошава -риба не съм яла от седмица ,иначе винаги съм яла по толкова само събота и неделя хапвам повечко , че  то не върви на една порция да омета половината хладилник , ама и аз ще взема да спра колата изцяло
nelsun дано  Hug , не са според него имам още 10 да сваля а според мен 14   Embarassed
feelgood   ще взема да пробвам , с промяна на менюто и повече рибка, сещам се че след маслиновата рибка бях почнала бързо да свалям , но  предполагам от разхлабителният ефект

айде дано всичко отново тръгне на долу
п.с то аз последните няколко дена , като че ли пия по малко вода около литър
уфф незнам , но трябва отново да бъде като преди , няма да се давам на тези ужасни задържащи дни

# 321
Да попитам,само аз ли не мога да отворя рецептите от блогосайта,или има някакъв проблем?

# 322
Искам да ви дам нещо полезно като информация (прочетете го, ако желаете, но цялото), понеже виждам, че има дни само и единствено на белтъци, чието количество за деня можете да надвишите значително, което е в ущърб на здравето (така поне го дават) на по-късен етап. Вижте "Нарушения в приема на белтъците" + таблиците с допустимите стойности като количества дневна дажба на белтъчини (има и за останалите).

http://www.hope-bg.com/zdrlist.php?id=84
http://www.hope-bg.com/files/Image/hope1_t3.gif

Информативно да го имате.  Peace  bouquet

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 00:36 от Cantrell_NY

# 323
Nyala Heart Eyes , и аз се мъча от няколко дни . Дано го оправят до петък,че е ПЗ за мене.На П дни го карам на пържоли и автопилот. Ти какво направи с банския? Я го давай по моно , какво да се мъчиш да обикаляш по магазините.
Аз имах питане за маслената риба , дали е костелива?  newsm78 Кой , кой ще ми каже?

Да почерпя по повод ИД на малкото ми слънце - Ани

Да са ни живи и здрави именяците!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 00:35 от pepi1974

# 324
Искам да ви дам нещо полезно като информация (прочетете го, ако желаете, но цялото), понеже виждам, че има дни само и единствено на белтъци, чието количество за деня можете да надвишите значително, което е в ущърб на здравето (така поне го дават) на по-късен етап. Вижте "Нарушения в приема на белтъците" + таблиците с допустимите стойности като количества дневна дажба на белтъчини (има и за останалите).

http://www.hope-bg.com/zdrlist.php?id=84
http://www.hope-bg.com/files/Image/hope1_t3.gif

Информативно да го имате.  Peace  bouquet
В дните на протеини се храним и с млечни продукти.В нашия режим няма само белтъчини. Laughing
Всъщност ,няма да е зле да разгледаш книгата на Дюкан и тогава да нахлуваш с разни теории.
Lucie кафе а  newsm78 тази седмица ще мога да влизам късно.Така че ще се наложи някой да ме отмени Joy Joy Joy
Шуменкипрекрасни сте newsm51
pepi1974 маслената риба,няма много кости.Ч.И.Д. на детенце  bouquet
Хей бандата от другото крило за вас

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 01:36 от rivela

# 325
Rivela,благодаря ти миличка. Hug за бързия отговор.Ще те отменя със сутрешната ти задача за сега.

TE гО тЕ каАвето, да си избЕретЕ. Кеф ви с млЕко, кеф ви без

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 04:04 от pepi1974

# 326
Добро утрооо    bouquet

Ще пийна едно кафенце,ама Ривелка нещо си се омързеливила 2 дена и не сервираш ти кафето  Crossing Arms  Heart Eyes

Котенцеее Стига вися горе ами слизай  Heart Eyes

Цун мун по моцун  Heart Eyes
Обичам вииииииииии  Hug
Прекрасен ден
    bouquet

# 327
Добро утрооооооооооооо!!!!
Тонииии слизам  Hug къде ти е отчетааааааа
Прочетохте ли статията за белтъците... ми то аз нищо притеснително не видях, даже пише че трябва да се приемат белтъци при това животински Peace
pepi1974  мерси за кафето и честито на детенцето
feelgood  фръц фръц обрах точките с мини полата си
АВА и приятел... не се отказвайте,изчакайте поне месец и ще разберете защо се получава така при вас, може да почнете да сваляте в ПЗ
ривелке я бързо на пост за кафето  hahaha нали спечели наградата и сега ... лабаво я даваш Hug Hug Hug

Забравих нещо важно - много въ ОБИЧАМ бе

# 328
Добро утро на всички! Искам да ви споделя моя метод, с който успях да преборя едно доста дълго задържане на килограми. Не казвам, че ще има ефект при всеки, но при мен подейства и за 10-на дни свалих около 3 килограма. Ако някой иска може да пробва. Минах на схемата 1/1 като дните с ПЗ бяха съвсем стандартни, но в дните на П ядях само разрешените меса, яйца и риба. Млечните, шунките, дори и триците ги бях изключила. Всичко това за около седмица, после си продължих режима 5/5 с всички разрешени храни. Изведнъж се отпушиха нещата и почти всеки ден имах поне 200-300 грама надолу, понякога и повече.
Лек, отслабващ и усмихнат ден!

# 329
Добро утро! newsm47
Мина,това, което си направила винаги действа - истината е в месото и рибата, не толкова до схемата Peace

Искам да ви напомня, че няма полезна диета!!!Всяка диета, независимо каква, стига да води до отслабване е вредна, най-малкото, защото в кръвта плуват мазнините, от които толкова искаме да се отървем и нивото на холестерол скача, което може и да е опасно за някои хора.
Естествено, че не е добре да се храним само с белтъчини и слава богу не го правим - за това си спазваме схема П/ПЗ, която е достатъчно добре премислена и балансирана!
Нарушаването на съотношението но белтъчини - мазнини - въглехидрати и съвсем умишлена - именно, за да ни доведе до отслабване , нарочно затрудняваме организма си, за да изразходва повече енергия, да не усвоява достатъчно добре и да ползва запасите си...Това са обясненията на Дюкан - описал ги е в книгата си, нищо не е крил, не ни е заблуждавал, но съвсем коректно ни е обяснил кое точно води до отслабване и как.Не зная други диетолози да го правят и не мисля, че има "по-полезна" диета, ако изобщо мога за използвам тази дума, но щом сравняваме методите на отслабване, ми се струва подходяща.
Има много начини да отслабнем, но после какво ни чака - доста от нас могат да изпишат килограми страници с истории за йо-йо ефекта, нали?
Няма по-анализирана диета от нашата, няма по-коментирано отслабване, никой друг режим не създава такава паника у диетолозите LaughingНикъде не съм срещала подобни коментари за житената диета например...
Това, което ви напомням днес може само да затвърди твърдата ми увереност, че е безотговорно да започнеш отслабване, без да се запознаеш с това, което те чака, да скачаш от режим на режим или от диета на диета, да търсиш светкавични резултати, да се сравняваш с останалите.Да променяш живота и тялото си не е шега работа и не е начинание за месец или два.Много ми се иска всички да са наясно, с това, което се захващат и да си дават сметка за плюсовете и минусите на режима, за които съм твърдо убедена, че са дълбоко премислени и възможно най- оптимизирани при нас!
И така - причиняваме на тялото си щета - от където и да го погледнеш, но сме преценили (надявам се), че си заслужава, правим го по възможно най-безвредния начин и в крайна сметка няма да е за цял живот да лапаме само месо, нали?
Благодаря на всички, които се опитват да ни покажат, че медала има две страни, но света не е черно - бял, напротив, много е шарен, а живота е хубав, за това, правете всичко, за да се чувствате добре и си свиркайте!
Хубав ден на всички! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт