"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 83 236
  • 898
  •   1
Отговори
# 150
obarkanata няма от какво да се срамуш, това си е напълно твое(ваше) решение какво да правиш. Никой няма право да те съди  Naughty
Аз ходя при д-р Яков-баща, бих ти го препоръчала. Също така д-р Георгиев, д-р Ана Атанасова, някои са много доволни от д-р Станева. Успех, всичко ще е наред, важното е да вярваш, че си взела правилното решение  Hug

# 151
obarkanata-мисля,че в твоя случай д-р М.Яков е чудесен избор  Peace

# 152
Много ви благодаря за отговора, момичета.
Благодаря ви също и за разбирането и, че не се нахвърлихте срещу мен.

дано всичко мине добре, че се страхувам да не си навредя. Да не стане така, че след година, когато например искам второ дете, да се окаже, че вече съм си докарала и репродуктивни проблеми.

# 153
Естествено,че няма да се нахвърлим срещу теб.Това е твое решение и всеки сам определя кога и колко деца да има  Peace
Когато процедурата се направи кадърно не би трябвало да има проблеми.Дано и при теб е така  Praynig

# 154
Здравейте момичета!Много се радвам,че открих тази тема.Записах се в МД и скоро ще се записвам и на ЖК при д-р Станева и Рени,защото имам лоши спомени ит държавните прегледи и честно казано смятам,че няма нищо лошо да си плащаш за добра обстановка,обслужване и отношение особено в това ни състояние.Но имам чувството,че ан който и да го кажем ще ни изядат с парцалите.Защо сме давали пари,като имало по здравна каса,гледали да раждаш секцио и лъжели за големината на бебетата,шишетата били мухлясали....И т.н.
Та вече направо избягвам да казвам къде ходя,защото започват ожесточени спорове и ме напрягат...тези хора не уважават ли мнението и решението на хората?А и в какво положение съм Thinking
Както и да е...исках да ви попитам предимно за ЖК дали сте доволни.Заслужават ли си парите все пак и записвали ли сте се някъде и по здравна каса?Благодаря ви предварително момичета!Като ви чета и се успокоявам!  bouquet

# 155
За втори път ходя на ЖК в "Майчин дом", заслужава си всеки лев, не висиш по 2 часа пред кабинетите, не се разхождаш по лаборатории за изследвания, не се скъпят за направления, всичко на едно място, чисто и топло, усмихнати и вежливи хора. Аз съм на платена ЖК, но не съм се записвала по ЗК никъде.
Не слушай хорските приказки, ами гледай ти да си доволна и спокойна!

# 156
... не висиш по 2 часа пред кабинетите...

Зависи при кого чакаш.Аз съм висяла по два часа:) Дори мога да кажа, че нямаше случай да отида и да си вляза на часа.

# 157
Благодаря ви момичета  bouquet
Аз съм ходила 2 пъти до сега и първия път почаках повечко,а втория около 10-на минутки,но това е нищо.При предишната ми лекарка съм чакала и по 2ч. и то без да е голямо светило и уж беше по касата,ама всеки път ми взимаше по 50,60,90 лв. ThinkingЧе и всеки път ме пращаше насам натам я за лекарства,я за изследвания.....Така че затова се записах в МД,поне на едно място да е всичко,а и така и така все си плащам.Дано не се разочаровам!
А за феталната морфология искам да ви попитам в коя седмица я правят там и кои лекари?Дали са достатъчно подготвени,защото четох,че не толкова техниката е важна,а специялистите.И дават ли пак така диск като при Давидков и Балев?Защото се чудя дали въпреки,че ми се включва в цената да не посетя и Балев примерно Rolling Eyes

# 158
lady marmalad  ФМ не ти влиза в цената.Биохимичния скрининг само влиза в цената.
Имаш някакво намаление ако си регистрирана там за ЖК.МИсля че беше към 60 лв.
И дават диск ако си поискаш.
А кога се правеше не помня ... въпреки че не беше чак толкова отдавна, когато го правих:)

# 159
Благодаря ти amber   за пояснението!Много съм завеяна-сега видях наистина,че е така.Хм....тогава бих могла да си го направя и другаде.Мислех си за Балев,че този Давидков много се карал и шашкал майките,а в момента само това ми липсва.
А на теб кой ти прави ФМ в МД?Чувала съм за Яков....Доволна ли си?

# 160
Хаха за чакането е така, чакала съм по един час, чакала съм и по 2-3 минути. Ще се записвам следващата седмица на ЖК, но ще е по здравна каса и ще доплатя 200 лева.
При предната ми бременност ФМ ми я прави д-р Георгиев, а сега говорих с лекарката си и тя ми каза, че пак ще е той. Така, че мисля, че не само Яков я прави.

# 161
В интерес на истината и аз съм чакала, особено при д-р Яков, като има раждане или операции спешни, часовете наистина се забавят, но на ЖК при акушерката никога не съм чакала, винаги навреме. Да ви кажа един трик за по-малко чакане, вземайте само първи час - аз в последно време вземам в 13 ч. при акушерката и в 13.15 при д-р Яков и повече от 5 минути не съм се бавила, та затова изкоментирах.
ФМ правих при Балев в 13-14 г.с - цена 40 лв., после в МД при д-р Яков във 21 г.с., записа ми клипче - цена 60 лв.

# 162
Страхотни сте момичета!  bouquetМного полезна информация!И аз за другия път си записах първи часове.Според мен е нормално да се чака.Все пак това са лекари и преглеждат живи хора.Всеки случай е различен и на никой няма да му е приятно да го претупат само и само да се спазват часовете.Друг е въпроса,ако е като предната ми лекарка,която започваше от 2 и идваше редовно в 3 и от там по 40мин на човек....представете си Shocked
slavena   най-вероятно ще направя като теб за ФМ.

# 163
Аз също ходя на прегледи при д-р М.Яков и на ЖК в Майчин дом. Много съм доволна. Раждането също ще бъде там.

# 164
Искам да попитам момичетата, на които Станева им води женската консултация - тя ли прави феталната морфология или праща при други лекари?

Общи условия

Активация на акаунт