"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 81 731
  • 898
  •   1
Отговори
# 300
Искам да ви попитам и още нещо и спирам,че много стана WinkКак стои въпросът с болничните в МД?Понеже взех много да се изморявам на работа, а и започват жегите и мисля да искам,но съм чувала,че за по-големи болнични трябвало да се лежи и комисии...Ако някой е запознат може да ми пише и на лични,че да не разводняваме темата  bouquet

# 301
lady marmalad това го обсъди с лекаря при когото ходиш. Мисля, че няма да имаш проблеми, не е нужно да се лежи в болница, нито комисия.
С първата си бременност, бях почти през цялото време в непрекъснат болничен. Този път не си взех, но нямаше да ми откажат.

# 302
  • Варна
Болнични - На мен ми даваха без проблем, бях в болнични от 4-тия месец, комисията си беше от лекари от МД. Но това беше преди 3г и 6 мес  Stop.Питай лекаря си, ще направят всичко възможно.

# 303
Няма проблеми с болничните, и не се явяваш на комисия - само се изчаква 2-3 дни да се съберат подписите от лекарите.
Една новост за Майчин дом - вече се плаща 80 лв., ако таткото иска да снима раждането, преди 4 години беше безплатно. Говоря за секцио - мъжа ми снима зад стъклото, от стаята, където обработват бебето после.

# 304
Супер за болничните!И за снимането добре,че все пак дават.А за естествено раждане дали дават мъжа да присъства?Моят ще иска сигурно да е до мен,ама дали ще издържи.....Питам се после дали може да стои през целия престой в болницата някой с мен(пак той ще иска сигурно:)))

# 305
Има апартаменти - там може с придружител

# 306
slavena, честито! Да ви е жив и здрав юнака!
Би ли казала, колко ти излезе секциото с престоя, ако е удобно?

# 307
  • Бургас
А за естествено раждане дали дават мъжа да присъства?Моят ще иска сигурно да е до мен,ама дали ще издържи.....Питам се после дали може да стои през целия престой в болницата някой с мен(пак той ще иска сигурно:)))

Моят мъж присъства на раждането - и в предродилна, и в родилна беше - преди десетина дни това, но е добре да говорите предварително с наблюдаващия лекар, че искате да сте заедно. 80 лв. струваше присъствието му.

За престоя в болницата с придружител е по-сложно - осъществява се в т.нар. ВИП стаи, но те обикновено са запазени за планово секцио - аз поне докато бях в болницата нямаше свободни места там.

# 308
slavena, честито! Да ви е жив и здрав юнака!
Би ли казала, колко ти излезе секциото с престоя, ако е удобно?

Мерси, да ви се връща скоро!
Всичко и излезе общо 1320 лв. - 1000 лв. за секцио по ЗК + 240 лв. за ВИП за 4 нощи + 80 лв. за присъствието на таткото
Доволна съм от ВИП-а, че можеха по всяко време да идват мъжа ми и детето. Във ВИП-а (който е в новата сграда отзад) има безжичен интернет - донесоха ми втория ден лаптопа и убивах скуката  Grinning.

# 309
Здравейте!
Какво ви е мнението за д-р Сариев от Майчин дом?

# 310
Положително  Grinning Първо ме напрегна като искаше да си подам документи за ин-витро, а аз се опъвах, но после такова хубаво съкровище ми извая....

# 311
Мерси, Славена!
Исках да знам, че последно време много се спекулира с това.

# 312
Супер за болничните!И за снимането добре,че все пак дават.А за естествено раждане дали дават мъжа да присъства?Моят ще иска сигурно да е до мен,ама дали ще издържи.....Питам се после дали може да стои през целия престой в болницата някой с мен(пак той ще иска сигурно:)))
може  Grinning моя мъж присъства ,снима,когато бебето се роди и пр.Но трябва да предупредите поне 20 дни по-рано мисля ,защото при естествено раждане той може да стои в предродилна и после да влезе в родилна зала при бебето-нашия татко ряза пъпна връв  Peace и затова е необходимо да се направят изследвания.Та заради изследванията трябват мисля 2 седмици поне докато излязат...
Славена-честито,да ви е жив и здрав сина!

# 313
Записвам се да следя темата, защото и на мен живот и здраве ми предстои раждане в МД август месец. Насочила съм се към д-р К. Атанасова, при нея съм и на ЖК и за сега съм доволна от всичко.

# 314
Това за татковците е страхотно!Виж за изследванията не бях се сетила, така че ви благодаря за информацията отново!А за стаите....каквато има в крайна сметка.
Бях на лекция за бъдещи майки с акушерка от АГ и смятайте щом тя предпочете да си замълчи за условията там,а и кувъозите не достигали и не всички били съвременни,а като каза и цените  Shockedче то по-скъпо там ти излиза и на този етаж това,на онзи онова....списъкът за необходимите неща е безкраен,включително трябва да си носиш и консумативи като игли,спринцовки и т.н. newsm78Така че.....май все повече се убеждавам,че изборът ми е правилен-дай боже да оправдаят доверието ми!
Много съм завеяна....Славена да ти е живо и здраво новото попълнение!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт