"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 81 723
  • 898
  •   1
Отговори
# 315
Има стаи с две и повече легла (мисля бяха 3-4). Има гардероб, телевизор, мивка с рафтове, на които държат памперси, мият бебето, повиват го (когато не правят това в общата стая на бебетата). Баня, тоалетна (поне аз докато бях и превръзки имаше в банята). Всъщност наистина май само лични принадлежности трябват. Те дават биберон на бебето, слагат му ръкавички, сменят му дрешките. Всичко е от там. Когато ти е позволено да се храниш, минават и ти предлагат меню, от което да избереш какво желаеш да ти донесат за ядене. Аз почти не успях да се възползвам от кухнята им Mr. Green, но това, което опитах беше хубаво.
Консултират те за кърменето, отговарят на въпроси. Мисля, че така би трябвало да бъде в болниците, за да се чувстваш комфортно и да можеш да се възстановиш пълноценно.
Моя приятелка роди малко преди мен в АГ. Ходихме да я посетим. Ами...не знам. Има доста да се стараят, за да достигнат подобие на комфорт.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 09:19 от Бубе

# 316
какво ще кажете за д-р Боян Георгиев ?
и каква е цената за нормално раждане ... здравно осигурена съм!

# 317
  • Варна
За Боян Георгиев мога да кажа само хубави неща.

За цените - момичета, звънете на регистратура и питайте, по-актуално и достоверно от това няма! Поглеждайте и на сайта им.

# 318
А ориентировачно ...  значи във сайта им пише 650 но това със поемането от здравната каса ли е .. как е 
за това питам ориентировачно ..

# 319
А ориентировачно ...  значи във сайта им пише 650 но това със поемането от здравната каса ли е .. как е 
за това питам ориентировачно ..
да това е цената ако си здравно осигурена, ще доплатиш само упойката ако искаш такава

# 320
аха ясно  това се поема . и вече аз ако искам ще си им дам и някой друг лев ... защото ако съм доволна няма да си тръгна ей така определено !!! Praynig Grinning

# 321
аха ясно  това се поема . и вече аз ако искам ще си им дам и някой друг лев ... защото ако съм доволна няма да си тръгна ей така определено !!! Praynig Grinning
Не си ме разбрала, ако си здравно осигурена ще платиш 650 лв + упойката ако евентуално поискаш такава

# 322
Simple Smile явно наистина нете бях разбрала !

ох всичко да мине 6+ пък колкото щат да искат ! по важно нещо от това немисля че има ... а че и да се сравнява с пари

# 323
  • под кривата круша
И аз да се включа с впечатления от раждането си в МД. Бях решила, че ще е там-имам голямо доверие на д-р Яков и чудесни впечатления от ЖК, която водеше Снежи. И при мен, където кажех, че ще раждам в частна клиника, куп "доброжелатели" се опитваха да ми изправят косата със страшни случки и хипотетични ситуации. То не беше мрънкане, че трудно се събирал екип, че нямало апаратура и знам ли още какво, щото спрях да ги слушам. И подчертавам-все мнения на жени, които не са раждали там, че чат-пат и на мъже /от какъв зор-така и не разбрах/. Дъщеря ми не искаше да излиза, преносих я 9 дни и предизвиквахме раждане. За 15 часа имах 1 см. разкритие и правото сама да избера дали още един ден да опитваме с простин и да следим тонове или да правим секцио същия ден. Избрах секцио защото не исках от инат да рискувам здравето на детето, беше събота, а екипа се събра за по-малко от 15 мин./пак казвам-не беше по спешност, можеше да се чака/.  Спинална упойка, след 5 мин. я чух как проплака и ми я показаха мокра и ококорена. След това са я показали и на съпруга ми, който бил изумен колко бързо станало. Всички бяха изключително мили и внимателни, и предвид дивия ми ужас от този вид раждане, аз не съм усетила грам безпокойство по време на операцията. За престоя след това и грижите също нямам думи-хиляди благодарности на целия персонал bouquet. Радвам се, че избрах детето ми да се роди там, в спокойна и ведра обстановка. Единственото, за което си хапя не знам какво от яд е, че не я записах на ДК там при д-р Юдова, но поне я водя всеки път когато имам някакво притеснение.
 Пак в тази връзка, имах възможност по същото време да наблюдавам и да сравнявам как се води ЖК на рискова бременност при д-р Цветкова и как протича раждане в АГ-моите уважения, но смятам, че с Майчин дом направих правилния избор.

# 324
да разбирам че и двамата доктори д-р Яков и д-г Георгиев са доста добри специалист!?

а искам да попитам ... този д-г Георгиев  дава ли някакви часове и във АГ болница или е някакъв друг д-р Георгиев ?
защото ми разказваха че и д-р Георгиев от АГ също е добър ... ама дали става въпрос за един и същи човек ? newsm78

# 325
Различни Георгиеви са - Боян е в Майчин дом, мисля Георги е в АГ-то.

# 326
аха ясно ... защото ми казаха че този който е в АГ също бил добър ...

кой от двамата ... на кой от двамата могя да се доверя повече ?

# 327
Ех, това ти трябва да си решиш - чети, питай... Има цяла тема за акушер-гинеколозите във Варна.

# 328
вече си записах час при д-р Боян Георгиев в МД надявам се да остана доволна от целия екип там ... и всичко да мине добре защото ми писна вече от скушеро-гинеколози и като цяло от доктори !!!

# 329
Аз не ходя при д-р Боян Георгиев, но много мои познати и приятелки да и са много доволни. Лошо мнение не съм чула. Докато за д-р Георгиев от АГ мненията са смесени.

Общи условия

Активация на акаунт