"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 801
  • 898
  •   1
Отговори
# 90
the1 , момичето с което бях в една стая и което беше при Георгиев, също беше от Бургас:)
Тя беше дошла по-рано във Варна, защото е имала някакви проблеми накрая и е лежала в патологията.

На въпросите ти- изражда лекаря, който ти е водил консултациите.Като усетиш, че идва момента му се обаждаш, отиваш си в болницата, дежурните те поемат и подготвят и твоят лекар пристига;) Анестезиолога се оказа, че е който се падне.
За шишетата, като раждах първият път, наистина бяха позахабени, но няма нужда да си носиш ти.
Сега вторият път шишета не видях:) Веднага след самото раждане ти носят бебето и го слагат на гърдите ти да суче, щеш, не щеш:) Кърмих си го през цялото време докато бях там и АМ не са ми давали.Обърнах внимание, че и с другите беше така.Но ако си поискаш ще ти дадат предполагам;)

# 91
amber, ами ако раждането е секцио пак ли няма шишета или не знаеш. На мен първия път ми казаха да слагам на гърда от втория ден заради обезболяващите.

# 92
  • Варна
amber, ами ако раждането е секцио пак ли няма шишета или не знаеш. На мен първия път ми казаха да слагам на гърда от втория ден заради обезболяващите.

Няма да ти оставят детето гладно, споко. Просто подхождат индивидуално.

# 93
Е, то е ясно, че гладно няма да го оставят, интересно ми е, защото някъде из форума четох (простете бременната ми памет Grinning), че има вариант обезболяващите да не се вливат през система, което предполага, че кърменето може да започне веднага след операцията. Може би скоро родили момичета със секцио могат да споделят. Иначе аз твърдо съм се настроила за VBAC, чета, образовам се, пък да видим какво ще се получи.

# 94
  • Варна
Славена, на мен обезболяващите ми ги сгалаха с инжекция. Но ми вливаха други неща и така кърменето почна след 24 часа. По други причини коластрата ми на третия ден спря и дохранвах с АМ докато тръгне пак. Те ти носят шише с 30 мл, но даваш ако искаш или ако прецениш. Когато имаш кърма просто казваш да не ти носят АМ и няма проблеми.

# 95
slavena аз родих със секцио и двата пъти.
Буквално 1 час след операцията една много хубава и мила акушерка ми донесе бебето и ми го намести на гърдата.Първите няколко пъти ми помогнаха за кърменето, защото имах болки.
Упойките и обезболяващите не оказват никакво отражение, спокойно;)

# 96
И при мен бебето донесоха 1 час след операцията и помогнаха да го накърмя. млякото имах за цялото родилно отделение и шишето не ми носеха. В 14 часа няправиха операция а в 20.00 станах да се измия, с помощта на акушерките разбира се. Даваха щището с вода, не съм забелязала да е захабено - беше като ново.

# 97
 Може ли още един глас за д-р Георгиев  Peace? Той не ми води консултацията, отидох последния месец при него на преглед и без да го моля за каквото и да е веднамагически ми даде телефона си да му се обадя когато наближи момента и през цялото време ме питаше дали знам колко ще ми струва всичко и да питам за всичко на информацията (това го натъртвам противно на мненията че има скрито-покрито с плащанията  Peace). Аз преносих и се разбрахме кога да ида в болницата за предизвикване и въпреки него бебето пак не тръгваше, аз преживях ужасни болки, много часове се мъчих и дори аз настоях за секциото, а той се дърпаше. Накрая щеш не щеш легнах под ножа и всичко приключи благополучно.
  Не знам сега дали дават шишета, но миналата година даваха който иска и да, бяха захабени. Но повтарям това беше миналата година. Обезболяващи.......ако на инжекцията аналгин се казва така......?!?! Дано сега дават нещо "по-действащо".
 П:С: Д-р Георгиев има проблеми с кракът си май и не му е много лесно, тъй че не го мъчете  Rolling Eyes  Wink

# 98
  • Варна
Снощи гледах реклама за БиТиВи репортерите в Неделя 19.30 . Дадоха доктор Яков. Може би пак случая с Елвира ще обсъждат. Поне за друг незнам там,така че сигурно ще е това.

# 99
the1, аз съм при същия екип   Hug , ЖЗ като родя, аз искам да е секцио, ще ти пиша как е минало  Peace Моите впечатления от МД са много добри, а за доктора само  smile3501    Винаги е в супер настроение, не ме претупва и понеже и аз съм си контактна и бърборана, та все ни е весело заедно  Grinning  За цени не сме говорили до сега, но май че ги има в сайта им.

# 100
И аз съм много доволна от Майчин-дом ама......
Понякога се случва и на най добрите!Много жалко така е било писано!
Ето  http://elvira.vtori-jivot.org

# 101
Минат се не минат две страници и айде Елвира.
В другите болници щото не се случва нищо.

# 102
  • Варна

Това е защото никой не може да осъди държавна болница.А тука са се заинатили защото могат да ги съдят за много пари. Освен това Майчин дом смеят да отговарят на въпросите на медиите и да дават интервюта, за разлика от държавните болници. Така сами си създадоха скандала. Няма интервю пред медии-няма скандал.Има интервю-има скандал. Но утре ще гледам с интерес предаването, защото жената застанала пред Майчин дом не беше майката на Елвира. newsm78

# 103
Мами, как се казваше възрастната акушерка с хубавия маникюр - Кескинова ли? Питам защото имам много добри впечатления от нея, а не и запомних името...само помня че започваше с К, а това го видях в предишен постинг, та се зачудих...Някой сеща ли се?

# 104
Неискам да кажа нищо лошо за Майчин дом!
Аз родих секцио там при Анна Атанасова и останах много доволна!
Я кажете в колко часа ще е това предаване в 19 и 30 ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт