"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 866
  • 898
  •   1
Отговори
# 135
Момичето с което бях в една стая беше от Бургас и мъжа и ходи да взима акта за раждане от общината тук във Варна.

А аз родих в Майчин дом (даже два пъти).И сме без брак.Току що попитах мъжа ми (не ми е съпруг, но  ми е мъж все пак;) ) и той ми каза, че с документите, които са му дали в Майчин дом и личните карти-моята и неговата се отива в Общината.Не се заверява нищо при никакви нотариуси.

# 136
Момичето с което бях в една стая беше от Бургас и мъжа и ходи да взима акта за раждане от общината тук във Варна.

А аз родих в Майчин дом (даже два пъти).И сме без брак.Току що попитах мъжа ми (не ми е съпруг, но  ми е мъж все пак;) ) и той ми каза, че с документите, които са му дали в Майчин дом и личните карти-моята и неговата се отива в Общината.Не се заверява нищо при никакви нотариуси.
Благодаря ти за отговора! Точно такъв отговор се надявах да получа!

# 137
  • Варна
И ние сме без брак , дойде мъж ми , дадоха му документ в който предварително записаха че той признава детето и с двете лични карти , моята и неговата , той отиде в общината и записа детето
не е необходимо да се заверява документ пред нотариус или нещо такова Simple Smile
Пуканка , това ми е второ детенце , мила , за трето дори не помислям ! #Crazy

# 138
  • Добрич
Zdravejte mami!Iskam da vi popitam kakvo se nosi za bebeto pri postypvane za rajdane v majchin dom?Blagodarq predvaritelno! bowuu

# 139
Zdravejte mami!Iskam da vi popitam kakvo se nosi za bebeto pri postypvane za rajdane v majchin dom?Blagodarq predvaritelno! bowuu

За бебето-нищо.Може само едни ръкавички, че май не им достигат;)

# 140
Именно защото става объркващо зададах въпроса си тук и се надявах да се включат само тези, който са били в МД! Но за съжаление май има и други! До колкото разбрах във всяка АГ-болница е различно и всъщност не ме интересува как е по принцип! Та искам да ви помоля да отговарят само тези, който са родили в МД и са без брак! Така ще се избегнат всякакви недоразумения! Благодаря на всички, който ще се включат! 
Упс, за малко да се почуствам натрапница, само че и аз раждах в МД и сме без брак. Но си права - оказа се, че за всяка болница е различно....явно ние сме се престарали с нотариуса. Извинения ако съм подвела някой.

# 141
  • Добрич
Blagodarq ti za otgovora,Amber! Heart Eyes

# 142
  • Пловдив
Здравей, qna georgieva (извинявай за късния отговор но раждах на 28.01)аз раждах при д-р Явор Корновски  и много сам доволна от доктора. За болницата мога да кажа във всяко стадо има мърша! Просто човек не трябва да им се вживява много да си говорят каквото искат!

# 143
Здравейте момичета! Hug Може ли някоя мама да ми каже какви са цените за нормално раждане и за секцио в Майчин дом, колко дни е престоя в единия и в другия случай.Можете да пишете и на лични. Благодаря предварително!  bouquet

# 144
kazablanka_v  ето тук може да видиш цените http://www.maichindom-varna.com/article.php?ref=art_prices
За секцио 5 дена,за нормално 3  но не сам сигорна .

# 145
Знаете ли, дали д-р Даниела Станева води в Майчин дом женската консултация по здравна каса?

# 146
разгледай сайта им, преди имапе списък на докторите, които работят по здравна каса, ако не се обади да питаш на регистратура

# 147
Знаете ли, дали д-р Даниела Станева води в Майчин дом женската консултация по здравна каса?
Не не води ЖК по здравна каса само платена.

# 148
kazablanka_v  ето тук може да видиш цените http://www.maichindom-varna.com/article.php?ref=art_prices
За секцио 5 дена,за нормално 3  но не сам сигорна .
Благодаря! Hug
Момичета, да ви питам, чували ли сте някакви отзиви за раждания, които е водила д-р Маргарита Монастирска в Майчин Дом? Благодаря ви много!  bouquet

Можете да ми пишете на лични, за да не товарим темата! Simple Smile

# 149
Здравейте, момичета.
Предварително се извинявам за неуместния въпрос. Въпросът ми не касае раждане, а аборт.
Наскоро родих чрез секцио по спешност нашата първа дъщеричка и, разбира се, сме щастливи родители на едно хубаво момиченце. Проблемът е, че малко изненадващо забременях отново. По принцип искаме второ дете, но не е точно сега моментът. Така че, решихме да прекъсна бременността, докато съм още в 7-ма седмица. Тъй като, в нашия град гинеколозите ме познават (служебно), а аз не искам да се дискредитирам по този начин, затова избрахме да направя аборта във Варна. Звъннах на регистратурата на Майчин дом и ми казаха да си избера доктор, при който да направя тази процедура. Определено се срамувам от това си решение. По принцип съм противник на абортите. Но за момента сме решили, че това е по-добрия вариант, ако въобще един аборт може да се нарече "добър вариант".

Моля ви, насочете ме при кой лекар да извърша манипулацията.

Имам приятелки във Варна, но както вече казах се срамувам от това и не бих искала никой да разбира за какво ще ходя до Варна.
Така че, нямам кого да питам за избор на лекар.

Надявам се на разбиране от ваша страна иви моля за съвет относно лекар.
Още веднъж, моля за извинение за въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт