"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 904
  • 898
  •   1
Отговори
# 585
Имате ли представа дали все още се заплаща за присъствие на таткото по време на раждане? Не го намирам обявено в сайта на болницата, интересно ми стана.

# 586
Имате ли представа дали все още се заплаща за присъствие на таткото по време на раждане? Не го намирам обявено в сайта на болницата, интересно ми стана.

Да, заплаща се. Моята приятелка роди на 24.09 в присъствие на таткото, актуално инфо Simple Smile

# 587

Да, заплаща се. Моята приятелка роди на 24.09 в присъствие на таткото, актуално инфо Simple Smile
Ееее как може , за какво да плаща таткото егати тъпотията  ooooh! , а колко е таксата ако не е тайна

# 588
Мисля беше 60 лв миналата година. Може и да не са я променили.
Аз спестих на съпружието екшъна с присъствие на операцията.

# 589

Ооо аз съшо

# 590
Благодаря, значи все още го има. Пропуснали са обаче да го упоменат в ценоразписа.

# 591
Ети, 80 лв се плаща, за присъствие на бащата Wink А преди не вземаха, но както и да е  Rolling Eyes

# 592

Ооо аз съшо
Нашия татко искаше да присъства на раждането, ама докато пристигне от Бургас, аз родих. Иначе като ги попитах ще струва ли нещо присъствието му, казаха ми не, но аз бях секцио и той щеше да наблюдава само от прозореца

# 593
И двата пъти моят мъж гледа през стъклото и не сме плащали нищо.
МОже би се плаща само екстрата "да ти държи ръката" Simple Smile

# 594
  • варненка от София
Спестихме и ние този разход, щото татето не търпи такива гледки. Влезна за малко при мен да се консултираме за упойката, но това му беше, а и беше непредвидено влизането. За мен за това присъствие не бива да се взимат пари, но пък може би имат основание, знам ли и аз.
Разбрах, че при Бейлерян на операции не може вече да се снима, заради случая с Елвира, тъй като в съда са ползвани кадри от операцията.
От друга страна не е единствената болница, в която се взимат пари за това нещо. Аз го приемам като екстра, а понякога екстрите се заплащат. В Окръжна например няма опция бащата да присъства на раждането, стари порядки  Tired

# 595
Ще разпитам точно за подробности - за присъствие вътре в залата ли искат допълнително заплащане или дори когато е зад големия прозорец.
Но няма никакво значение, само за това дори бих сменила болница. Нашият татко присъства на миналото раждане и сега държи на всяка цена да бъде с нас. Дори прави сухи тренировки да снима без светкавица, че миналия път малко размазани се получиха снимките  Laughing

# 596
Eta, би трябвало да пуснат таткото и при операция, това мисля го обсъждахме преди известно време. Трябва да предупредиш наблюдаващият лекар, за да направят изследвания и на него. Поне две седмици по-рано.
Имам подробни снимки на моята операция. Направи ги едната от акушерките, ако не се лъжа, която не беше със задължения в операционната. Ако имах време, можеше и видеото да и покажа как се снима, но стана набързо. Само не знам дали по принцип може да помоли човек за тази услуга или при мен стана, защото снимките трябваха и с научна цел.

# 597
Аз бях секцио, но таткото не е вътре в залата, а зад стълкото в нещо като коридорче  Rolling Eyes

# 598
  • Бургас
Ще разпитам точно за подробности - за присъствие вътре в залата ли искат допълнително заплащане или дори когато е зад големия прозорец.
Но няма никакво значение, само за това дори бих сменила болница. Нашият татко присъства на миналото раждане и сега държи на всяка цена да бъде с нас. Дори прави сухи тренировки да снима без светкавица, че миналия път малко размазани се получиха снимките  Laughing

Мъжът ми беше в самата родилна зала /беше през цялото време всъщност с мен, вкл. и в предродилна/ - 80 лв. платихме за целта преди 4 месеца.  За нас също едно от определящите неща при избора на болница беше възможността бащата да присъства през цялото време.

# 599
80-те лева се плащат, ако таткото ще снима. Преди 5 години не се плащаше за тази екстра. Аз раждах секцио и двата пъти, съпругът гледаше през стъклото.

Общи условия

Активация на акаунт