"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 870
  • 898
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ,можете ли да ми кажете актуални цени  за секцио в МД?Разглеждах им сайта ,но не можах да открия инфо........

Ето инфо:
http://maichindom-varna.com/article.php?ref=art_prices3

# 661
lady marmalad прегледът при д-р Бейлерян мина. Тя си ме попита как искам да раждам, аз отговорих и без никакво неловко мълчание или нещо друго продължихме да говорим само по тази тема. На 9-ти ноември съм пак при нея - каза, че ще мерим таза. Тъкмо се чудих как се мери този таз Laughing и ти си писала. Само не разбрах какво означава външно... HugПоясни ми моля те. Освен това ще се радвам да ми споделиш дали са ти правили някакви предварителни изследвания, преглед на магарето и най-вече евентуално ако си искала предварително епидурал - дали са ти правили тестове. Благодаря ти предварително! Hug

# 662
Здравейте ,можете ли да ми кажете актуални цени  за секцио в МД?Разглеждах им сайта ,но не можах да открия инфо........

Ето инфо:
http://maichindom-varna.com/article.php?ref=art_prices3
Благодаря ти !!!!!  bouquet

# 663
1000 лв. за здравно осигурени.

# 664
отделно си заплащаш АнтиД-гама -та 190лв.  и 60лв за изследване (чесно казано аз неразбрах за кое изследване 60лв )

# 665
отделно си заплащаш АнтиД-гама -та 190лв.  и 60лв за изследване (чесно казано аз неразбрах за кое изследване 60лв )

Когато си с отрицателен резус фактор, се прави изследване на Rh-антитела  Peace

# 666
# 667
petia0805 имах предвид,че не ти правят вагинален преглед и така да те мерят,а ти налагат отвън тези железни "пергели"-нищо особено или страшно Wink
Изследванията ми ги направиха при постъпването,ама аз в крайна сметка влязах за предизвикване.Ама мисля,че винаги е така-отиваш първо за изследванията,после се качваш в подготвителния кабинет-там тонове,клизма,подписи ан разни формуляри,тестове за упойката...Много са мили момичетата и всичко става без да се усетиш.Успех ти желая!  bouquet

# 668
Здравейте
И аз наскоро родих /секцио/ в МД. Нещата са ок. Вниемание отношение обслужване всичко е на ниво. Мн ми хареса това че за парите които даваш всичко е направено перфектно нямаше нещо, което да ме накара да си помисля "тея ми взеха парите пък то....." Прочетох по нагоре коментари за болкоуспокояващите - там работят с  профинит аналгин и трамал. дават се когато си поискате и никой не отказва. Също така не се налага да се носят те си имат достатъчно- Другото което държа да отбележа е притесненията на някой мами, че ще ги накарат насила да правят секцио - не е така. Аз имам здравословен проблем и едно предишно секцио и двете са причина за секцио но дори не ми намекнаха /аз сама си исках  Wink/. И накрая да кажа че каквото и да стане както и да се чувствате най важното е вие и бебето да сте здрави и щастливи. в крайна сметка това са няколко дни, който се забравят и започва веселата част с децата. Успех на всички!!!!

# 669
Здравейте! И аз да разкажа за моето НОРМАЛНО раждане в Майчин дом. Терминът ми беше 12.10., на 15.10. ме приеха  за предизвикване на раждането поради намалели околоплодни води. Моята докторка беше д-р Бейлерян-най-внимателната и мила жена, която съм срещала. Въпреки всичко, което се говори, никой не се  е опитвал да ме убеждава да раждам секцио, имаше кратка лекция относно рисковете, които крие нормалното раждане /да не се лъжем, че няма такива/ и това е. Ако някой тълкува тези обяснения като опит да ме откажат да раждам нормално, негова работа, аз исках да знам какво може да ми се случи. И така в 12.40ч. ми сложиха окситоцин, час по-късно ми спукаха водите, започнаха леки болки и контракции на 3мин. На 4-5см. ми сложиха епидурална упойка - който я е измислил тази упойка е златен човек-и за 1.30ч. вече бях с пълно разкритие без да разбера как, без да ме боли изобщо, само стоях и чаках и говорих по телефона. Вкараха ме в родилна зала и за 15 мин. се роди моето момченце. Мога да кажа на всички бъдещи мами, които искат да родят нормално да не се притесняват, пожелавам им лесно и безболезнено раждане като моето и .....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО епидурална упойка! Д-р Бейлерян е страхотен човек и професионалист  newsm51 ! Има какво да се иска още от самата клиника, но мисля че в сравнение с другите болници място за сравнение няма . Персоналът е денонощно на разположение и винаги когато ги повикаш се отзавават без проблем! Това е за моя престой в Майчин дом, с една дума -оценка 6.

# 670
a.nikitova   beky

Да са ви живи и здрави мъниците и много да Ви радват ! ! !  newsm51 smile3525

# 671
a.nikitova   beky

Да са ви живи и здрави мъниците и много да Ви радват ! ! !  newsm51 smile3525

Мерси Хриси. Нашите бебета имат няколко дни разлика най-вероятно сме били по едно и също време в МД  Heart Eyes

# 672
аз влязох на 10ти август и излязох на 15сти август Simple Smile

# 673
a.nikitova   beky  така се радвам, че си писала - на мен съвсем скоро ми предстои - дай Боже - нормално раждане - точно при д-р Бейлерян. Предполагам се сещаш как се притеснявам и вълнувам и твоят пост просто ми зарадва и успокои душата. Благодаря, че сподели този момент с нас! Да ви е живо и здраво детенцето! Hug

# 674
a.nikitova   beky  така се радвам, че си писала - на мен съвсем скоро ми предстои - дай Боже - нормално раждане - точно при д-р Бейлерян. Предполагам се сещаш как се притеснявам и вълнувам и твоят пост просто ми зарадва и успокои душата. Благодаря, че сподели този момент с нас! Да ви е живо и здраво детенцето! Hug

Радвам се. Успешно раждане и мн щастливи моменти с твоето бебенце

Хриси аз влязох на 6 и си тръгнах на 13  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт