"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 844
  • 898
  •   1
Отговори
# 675
Да сме знаели да се видим Simple Smile в коя стая беше ... аз бях в 201 САМА Simple Smile и последния ден настаниха една родилка при мен ...  Wink

# 676
Да сме знаели да се видим Simple Smile в коя стая беше ... аз бях в 201 САМА Simple Smile и последния ден настаниха една родилка при мен ...  Wink

Бях в 202  и също бях сама. В 201 до 10 беше едно момиче което ражда на 6 като мен. Светът е малък а  Wink

# 677
Да сме знаели да се видим Simple Smile в коя стая беше ... аз бях в 201 САМА Simple Smile и последния ден настаниха една родилка при мен ...  Wink

Бях в 202  и също бях сама. В 201 до 10 беше едно момиче което ражда на 6 като мен. Светът е малък а  Wink

и то много Simple Smile мен в 201 ме преместиха на 11сти
ама за следващия път ще знаем  Mr. Green

# 678

Аааа Хриси следващ път може и да няма!! Погледни по надолу  Wink

# 679

Аааа Хриси следващ път може и да няма!! Погледни по надолу  Wink

Ами тъкмо-следващия път един малък мъж,та да се дооцветите  Laughing

# 680
Хехе, преди 5г като раждах втората си дъщеря (в МД), малко се чудех дали да си слагам Анти Д ваксината (имаме Rh несъвместимост)
Мъж ми каза - слагай, слагай, нищо не се знае  Mr. Green И ето че имало защо  Simple Smile
Та двете деца не са застраховка  Wink

# 681
  • варненка от София
Хехе, преди 5г като раждах втората си дъщеря (в МД), малко се чудех дали да си слагам Анти Д ваксината (имаме Rh несъвместимост)
Мъж ми каза - слагай, слагай, нищо не се знае  Mr. Green И ето че имало защо  Simple Smile
Та двете деца не са застраховка  Wink

Е, аз пък отказах, щого Ноооого пара бе  Stop Пък един ден, ако стане грешка във бебешката ни фабрика ще му мислим. За сега нови членове на фамилията не се предвиждат.

# 682
Кое много пара?Анти-Д ? 190лв ... предпочитам да ги дам (както и направихме де) , че не се знае!

ееее никога не е късно и за 3то дете Simple Smile  smile3522

# 683
  • варненка от София
Кое много пара?Анти-Д ? 190лв ... предпочитам да ги дам (както и направихме де) , че не се знае!

ееее никога не е късно и за 3то дете Simple Smile  smile3522

Ами като си с първо, разбира се, че ще ги дадеш, с първото и на мен ми биха, но с второ е друго. Трето на този етап не. Съобразявам се с много неща и най-вече с апартамента, в който живеем. За 5 човека ще стане задушно вече, сега е горе долу прилично.

# 684
Здравейте, мами! Чували ли сте за новата болница в Бургас?

# 685
Честито на всички нови мами.
Здравейте, мами! Чували ли сте за новата болница в Бургас?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388277.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440757.0
Ето това са двете теми за новата болница в Бургас. Ако обаче искаш съвет по-добре бягай далеч оттам като знам кои доктори отидоха да работят там...
На Бургас не и трябват нови болници, а добри лекари.

# 686
marulka, мила, аз вече не се заричам, щото с моите планове някой отгоре си направи гаргара  Laughing
Почти на 35г., с две пораснали деца ама хич не я планирахме тази бременност, още повече се получи когато бях със спирала Mr. Green

Което обаче не пречи сега да съм най-щастливата и очакваща бременна!  Grinning

# 687
  • варненка от София
marulka, мила, аз вече не се заричам, щото с моите планове някой отгоре си направи гаргара  Laughing
Почти на 35г., с две пораснали деца ама хич не я планирахме тази бременност, още повече се получи когато бях със спирала Mr. Green

Което обаче не пречи сега да съм най-щастливата и очакваща бременна!  Grinning

Оооо, лошо няма. Аз също не се заричам, то казвам, че съзнателно правене на бебета вече не  Naughty Ако стане фал, няма да го махам де, но ще се стараем да няма такива  Whistling

# 688
Аз пък чакам да дойде февруари, да отида на преглед при д-р Яков и ако той разреши да започваме да работим за друго бебе.
eta Hug Hug Hug Три за късмет.

# 689
Nefertity аз скоро бях при д-р Яков и той ми каза, да се пазим първата година, след това няма проблем  Peace
Раждала съм секцио имам право на още едно  Mr. Green Много искам още едно бебенце, ама ще изчакам няколко години, ако не стане някоя изненада разбира се  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт