"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 866
  • 898
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Минат се не минат две страници и айде Елвира.
В другите болници щото не се случва нищо.
Неискам да кажа нищо лошо за Майчин дом!
Аз родих секцио там при Анна Атанасова и останах много доволна!
Я кажете в колко часа ще е това предаване в 19 и 30 ли беше?

Да, в 19.30 по БиТиВи. На мене не могат да ми повлияят подобни предавания. Като съм раждала и в АГ и в Майчин дом и като знам колко са смъртните случаи в първото, ако ще и всеки ден да ги дават по ТВ , пак там ще раждам. Абе що не се заяждат с АГто? Щото не могат да изцоцат парички от АГто. #Cussing out

# 106
А колко случая се прикриха, кой е виновен за смъртта на бебето в Окръжна болница например, а за това, че тази жена повече няма да има деца? А за смъртта на 7-те бебета в АГ?
Не защитавам МД, напротив, има още какво да се желае и там  Rolling Eyes А пари за съжаление никой от никъде няма да получи, било то държавна или частна болница.  Rolling Eyes

# 107
Привет на всички   bouquet

Мн ми е рано да раждам все още. Преди шест години не успях да родя в МД защото не беше още готова, но сега със сигурност ще съм там. По тази причина не мога да дам мнение и отношение, но като знам, че моя приятелка лежа по разни причини по време на бременноста в АГ доста пъти и мъжът и и носеше препарати против хлебарки си мисля, че може би няма място за сравнение, но докато не видя сама нямам какво да кажа. Знам само, че лекарят е добър когато ти е помогнал и съответно болницата е добра когато са ти обърнали внимание.

Ще ми е интересно да следя мненията.

По въпроса за предаването довечера и това мн ще ми е интересно, защото и аз си мисля че малко се пресилват нещата с МД. Трагедията е голяма никой не е застрахован от това, дори аз, не си правя излишни илюзии, но когато  се случи нещо в държавна болница се замазва някакси, а сега понеже е частна давай здраво иск за 1 милион /това е стара инфо, но аз днес прочетох това онова/. И друго си мисля, че предаването няма да е конкретно за МД, а по скоро за лекарските грешки. Но ще видим.

Приятна вечер

Успешно раждане на всички.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 17:42 от beky

# 108
the1, аз съм при същия екип   Hug , ЖЗ като родя, аз искам да е секцио, ще ти пиша как е минало  Peace Моите впечатления от МД са много добри, а за доктора само  smile3501    Винаги е в супер настроение, не ме претупва и понеже и аз съм си контактна и бърборана, та все ни е весело заедно  Grinning  За цени не сме говорили до сега, но май че ги има в сайта им.
Ще се радвам на повече информация, аз за сега съм за раждане по естевен път и само в случай, че нещо се обърка тогава ще минем на другия вариант! А за нашето доки, както вече писах, само мога да се радвам на избора си (поне до сега)! Чудя се защо до сега не бях чувала това име! А що се отнася до случая с Елвира: според мен никой от нас не е застахован! Ето отива дете за операция на апендикс и толкова... Зная, че е гадно и за близките е трудно да разберат как така здрав прав човек си отива в ръцете на лекарите! Но нека не забравяме, че всички сме смъртни и всички правим грешки! А също така не е рядкост нещата да се объркат без ясна причина! Важно е да се спомене, че човешкото тяло не се е разкрило на 100% и все още има много тайни! Искренно съжалявам за Елвира, пожелавам й да се оправи! Моля се подобни случай да стават все по-рядко! Но баба ми навремето казваше едно нещо и то е, че всяка родилка е с едния крак в гроба! Съжалявам, ако съм прекалено образна, но е така! Факт е, че много жени си отиват по време на раждане(за щастие по-малко отколкото преди, но все пак, случва се). Все пак и АГ и окръжна правят гафове, но никой не рови във случайте! Ето в Окръжна за един месец два случая... Не защитавам МД, нито искам да обвиня АГ или окръжна, но нека спрем да сочим с пръст сякаш само в МД стават такива неща!

# 109
Момичета изтървах предаването!Много ме е яд!
Кажете ми от къде мога да си го изтегля да го гледам.
Или ако можете да го качите!Благодаря ви!

# 110
  • Варна
Момичета изтървах предаването!Много ме е яд!
Кажете ми от къде мога да си го изтегля да го гледам.
Или ако можете да го качите!Благодаря ви!

Нищо интересно не си изтървала. Просто припомниха за Елвира, но имаше интервю със шефа на майчин дом, както и с Дабрева, анестезиоложката.
Майчин дом пишман станаха че са спасили Елвира. От този вид Емболия при раждане се умира и то доста често.Ако Елвира беше умряла, щяха да пишат причина за смъртта и никой нямаше да ги закача.Но сега излиза че точно защото са я спасили си берат последствията.Кофти, но така излиза.
Дори да допусна че има някаква лекарска грешка или немърливост, то в Майчин дом е една за много години, а в другите болници ежедневие.  Tired

# 111
# 112
  • Варна
Относно предаването по БТВ - нищо особено не споменаха. Според мен някой е поръчал този репортаж само и само отново да оплюят болницата

# 113
Какво е станало с това дете Илия!

# 114

Влязло е на операция от апандисит и по време на поставянето на упойката умира Sad

# 115
  • Варна

Влязло е на операция от апандисит и по време на поставянето на упойката умира Sad

Но това не е в Майчин дом, а в Пирдоп. Е, после въпросния лекар работи и в Окръжна болница Варна.

# 116
Пуканка извинявай, но не после, а преди това е работил във Варна. И явно е алкохолик и е бил пиян на въпросната операция. #2gunfire

# 117
  • Варна
Пуканка извинявай, но не после, а преди това е работил във Варна. И явно е алкохолик и е бил пиян на въпросната операция. #2gunfire

Е да де. Грешка на езика.  По-важното е да си направим изводите по какъв критерии се наемат лекарите в окръжна болница. Whistling Между другото не пряко, но познавах един лекар от Спешното в св.Анна, който си беше споделил с мои близки, че не може да влезе в операционна без да е пил.Осъзнаваше че има проблем с алкохола, но си работеше и още си работи там. За съжаление не му помня фамилията, но в лице го помня.

# 118
То това са обществени тайни за съжаление. То не е за всеки. Господ да ни пази от такива "професионалисти"

По тоя повод има един виц: Един инженер отишъл на доктор и му казал " Докторе докторе ако и ти си доктор колкото аз съм инженер спукана ми е работата"  Mr. Green

# 119
И аз съм чувала че докторите преди да влезнат на операция си пийват.Иначе немогат да работят.Леле

Общи условия

Активация на акаунт