За 5-ти път - за Магриба като стане реч, има при

• 33 334
  • 290
  •   2
Отговори
# 180
  • Paris, France
Привет на всички,

Понеже тук е рано/късно пиша по същество. Ако пропусна някой не е нарочно.

Първо за албума - Муфида, дтти е натоварена да ти даде имена и пароли и да ти обясни как да влизаш. Понеже си с връзки  Laughing този път ти спестяваме усилията да пишеш на лични и да отваряш мейла си, но се надявам да понаписваш нещичко тук и апетитът идва с яденето. Кате, провери си личните и скайпа, марси ти е писала. Ал Фаси, ако четеш, драсни на Марси за паролата.

Шакира, племенника е много сладък. Дъщеря ти аз я видях, но не помня къде, може би тук си пускала снимки или в арабската. Беше рожден ден, ако помниш.

Мента, нямам ти скайпа, но вчера ти пратих съобщение с предложение за размяна на координати. Не търся брак или връзка или паспорт  Mr. Green и ако искаш можеш да приемеш.

Цитат
За пясъчните бури питала ли съм ви? Тук има едно явление, даже на народен език му казват хамсин (=50), защото вярват, че го има точно 50 дни в годината - някакви въздушни течения от Сахара, които носят ситен пясък, много прах - колите и прозорците почерняват от един пръст прах, а колко е вредно това да се диша  ooooh! Обикновено есен и пролет се случва, а често след това следва влошаване на времето и вали дъжд... Иначе е сух въздуха, става топло - много тежко време е, когато има хамсин! При вас има ли? Как се справяте, не излизате в този ден ли, какво

Европейците ги преживяваме зле. Майка ми има увреждане на бронхите от дългите години прекарани там. На тях им няма нищо. Майка ми ми каза, че за толкова години там не е видяла нито един случай на рак на белия дроб въпреки пясъка и тютюнопушенето им, което е в колосални размери. Ген, естествен подбор newsm78?

Цитат
Бях забравила, че децата с палатка ме знаят  35 Гушни ги от името на жената с палатката
те ти викат "момиченцето в палатката". Много харесаха снимката на която едно друго момиченце със жълта коса (свекърва ти) ти дава да пиеш сокче. Даже репетираха и те със сокче. И да, знаят те, само да зърнат блога и трябва да гледат палатка. Харесаха Нир с калпака с опашки на Пурим.

Жълто момиче, локомотивът е супер. интересно е това за употребата му.

Делта, кои снимки са твоите? Би ли етикетирала?

Лека засега

# 181
  • T"A
Днес не съм отваряла албума, Катя получила ли е паролата?

Катя
, полицаи да бяха сложили да те пазят, нямаше да са толкова стриктни  newsm78 Ти, ако си искала да кръшкаш, до сега да си го направила, докато си на разстояние, не там под носа им  ooooh! Нищо не казваш дали получаваш картички от форумската инициатива... надявам се, че ги получаваш  Peace (то, вярно, че не е за тази тема, ама аз да си питам...)

Невена, всички жени от родата на мъжа ми са младолики. Сега и бабата като посети Мароко, туко виж ни довела някой марокански дядо, след тези приказки за ухажване, които чета тук  Mr. Green
Аз от години страдам от хроничен бронхит, но откакто спрях да пуша, бронхитът почти не се обажда  Peace
Скайп приема контакти на внимателно подбрани хора, ти минаваш подбора  Wink Обаче аз от един компютър пиша, а на друг съм получила поканата и то отнема време да се забележи... Но в интерес на истината, не съм аз върла чатърка по Скайп, използвам го рядко...

Shakira
, много хубава почивка сте си направили! Ех, ако знаеш и аз колко обичам да пътувам, но на почивка, иначе самото качване на самолета не ми е приятно... Значи месец се обикаля, ако се спираш на всеки обект в този музей, а на нас във Ватикана ни казаха, че ако спираме за една минута до всяко нещо, ще си стоим там ... 12 години  Shocked И ние притичвахме, че и други неща сме си запланували за тези 12 години, не само да зяпаме там  Laughing Разкажи нещо повече за този Гад Ел Малих! Изобщо ще се радвам за киното и театъра да кажете как е  Wink

Yellow_girl, ти пиши на дядо Коледа, но сватбените рокли, да знаеш, друг ги носи   Wink Ще си много красива булка, представям си те в разни екзотични одежди  Hug

За днес толкова! + поздрави на всички магребки  Peace

# 182
здравейте момичета Hug
Имам проблем незнам къде да кача мои снимки на албумчето,може лималко разяснение Peace  Embarassed
Иначе да ви се оплача-живота е скапан,а мъжете са свине #Cussing out #2gunfire

# 183
Има ли някакъв начин да се помогне на тази инициатива от чужбина?

# 184
  • по пътеката
на някой моми4ета съм пуснала  на скайп паролите, ако влязат и съм на линия ще си ги полу4ат, ако някой е прескоо4ен да свирка!
кате,големи одисеи, аз като казвам,4е не е за всеки! Mr. Green
на мене поне доста неща от твоите неволи са ми били спестени на първо 4етене, такива неща по облекло и фулари, ревности не съм имала, само една ревност, но то пак свекито беше подстрекател, а аз тогава спасявах една бг  и с брата й бяхме по тунис да й оправяме документите на децата й и имаш? голямото наводнение заради, което влакът закъсня 3 4аса! ама боже ,като се сетя, колко съм била смела ,и как се  оръбих на моя и стегнах куфара!много й станах 4ерна овца на родата!аз  винаги съм казвала, един 4овек има ли си го да прави латиносериали, той е като шило в торба, никой няма да го спре ,като даже с хиджаб и никаб ще се опъне да изневерява!както го правят реално!за мъжете да не говорим,4е там е друго уиски, не бира!
линна, ела на скайп ,оставих ти паролата и ще ти обясня, пък и ще си кажеш какво са ти сторили гадните мъже, не 4е не съм малко съгласна! Mr. Green
пх за бурите писах един ферман от ли4но преживяно, но пак ?щ търся време да го докарам на калибър, хихих!затрих го с едно копване на друго нещо!
много красота из египетско с шакира, много ясни и хубави снимки, не)ща,които може и да не видяреално, но поне на снимка ги видях! Hug Peace  bouquet
за дала, да не говоря с нейните тоалети,ралито и тя с принос за хенната на живо и хубав принос откъм снимков материал!  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
само да кажа,4е ка4их и моя снимка с децата в албум-приятрели на мъгреба,дове4е ще ка4а и на майка с котката и котето Grinning

# 186
  • по пътеката
деси, много пораснали децата, диана май загубила къдрушките, но силна и лъскава й е косата, машала!много снимки на котката да пуснете, я и на ку4енцето пусни, нали е 4лен на гилдията!
кате, една поправка да ти направя за кускуса, тенджерата се  усуква не с найлонова торби4ка , а парцал4е, 4исто де, връвка по дебела да уплътни долната тенджера и кискесата!найлона от горещото ще залепне за тенджерата! аз капак салагам в/у кускуса, моите не слагат, само объркват на няколко пъти !ти кажи какво им сготви, кате? катък откакво ще правиш, то нали е цедено мляко ,ти къде намери мляко за цедене? от купешкото е абсурд ,а от мандраджийското по може ,давай рцептата какво го правиш? bowuu

# 187
  • Varna
Здравейте Дами Шехерезадки!
Пак ме отнесохте момичета със вълшебното килимче по местата където сте сега.
Браво Кате браво, браво Marsy.  bouquet
Абе браво на всички ви  bouquet
Невенче пращам това
http://bg.fotoalbum.eu/DELTA_DELTA/a195336
Уж се справих със поставянето на снимките ама може и да съм се издънила Cry
Гледайте,момичета.
С пожелание за спорна и усмихната седмица  bouquet

# 188
  • Varna
Уж дадох обяснение към всяка снимка а сега гледам няма нищо .Толкова простичко беше обяснено незнам зъщо така се е получило. Бясна съм развали ми се настроението за цял ден Confused

# 189
 Кате -  с други очи го виждаш сега Мароко.  Hug Винаги е така-и аз четох, информирах се преди да замина за Алжир- то така и арабелките открих...ама друго си е Там.В един момент се оказва че Милите Хора ...Не са чак толкоз мили и всеки си тегли тавата с баницата към себе си... Нормално е...ама ти си наясно с това! Търпение и Воля ...и ако е Писано се Урежда Всичко.
С огромен интерес вече те чета и честно казано съпреживявам всичко   Hug  bouquet  Пази се и както ти си знаеш- те си нареждат,планове си правят...ама кучетата си лаят-кервана си върви....ти си тегли ОТСЕГА към твоето семейство , шуя-шуя...да Свикнат с мисълта че ВИ има и сте там и сте Заедно и смятате за напред Така да си остане  Hug  bouquet

Шакира-много ми е интересно също разказаното за Египет. Аз не знам нищо за Гад Ел Малих   Embarassed
Дебуз го знам,ама  как сваляш-може ли да ми дадеш сайт  bouquet

Мента- стискам палци за днес   bouquet Ще ги очароваш на лекцията- убедена съм

Делта- видях снимките..ама защо не ги сложи в личния ... Hug  bouquet И ти си една Шехерезадка... Hug Не си разваляй настроението -снимките ти са прекрасни и ни отведе и ти на Хубави места -мерси

Дтти- отивам да ви видя

Поздрави на всички арабелки -магребинки    bouquet

# 190
  • T"A
Делта, не се ядосвай  Hug коментарите се виждат, но това е при ръчно прелистване на снимките, ето така: http://bg.fotoalbum.eu/DELTA_DELTA/a195336/00000002-1229340911. А, ако се сложи на слайдшоу, не се вижда написаното, но така е с всички сайтове за снимки  Wink Много хубави места си снимала!  Heart Eyes

# 191
  • Varna
Ох. момичта справих се, сложих и надписи. Някой път съм smart but only time to time Laughing
Имам още снимки от Egypt. Обаче не исках да досаждам.
Трябва да видя как се слагат снимчиците във лични защото имам някои само за нас си тука. Имам една както си обувам маратонките и моя ме е хванал във много сублимен момент-палавника.  Тя е най-новата от есента.
Бягам момичета че няма кой да ми свърши работата а и аз не обичам да ми я пипат Laughing  bouquet

# 192
Gad El Malеh

Гад Ел Малех е роден в Казабланка ,Мароко 19 април 1971 ,марокански хуморист и актиор ,тои съЩо притежава и канадска и фреснка националност  ...

Гад Ел Малех е порастнал в Казабланка ,там и е завършил средното си образование .БаЩа му е бил евреин комерсант и мимиЧен аматиор..На 17 години през 1988 година Гад Ел Малех напуска Мароко и отива да уЧи в Монреал със специалност политика и после през 1992 година се мести във Франция.Там тои запоЧва артистиЧна формация при Франсоа Флоран ,която трае 2 години и пловина .По късно полуЧава френско гражданство .
През 2004 е спонсор на "Ажир Реажир "асосиация ,която основава след голямото заметресение в Al Hoceima в Мароко през съЩата година на 24 февруари .Даже издава ЦД  и парите от продажбите на  ,бяха в помоЩ на  всиЧки тия хора свързани пряко със заметресението ...
През  22 март 2006 полуЧава титрата "Конникът на изкуствената и лириЧна проза" от министърът на културата Renaud Donnedieu de Vabres.
През 16 юни 2007 полуЧава диплома "хонорис кауза на хуманитарните науки" от университита  Al-Akhawayne d'Ifrane в Мароко .
Гад Ел Малех е горд със своя произход евреин и мароканец ,взема позиция за преобЩаване на арабските и еврейските обЩности.
През 2001 Гад Ел Малех взема ръката на Ан Броше,ражда им се син Ное ,но по-късно се развеждат .След това тои намира танциорката  Aurélie Dupont, с която живее заедно .
Неговият брат Арие Ел Малех е съЩо комедиен актиор и е известен повеЧе в рекламите ...

Кариера:
отнаЧало запоЧва като асистант на Elie Kakou (които по-късно е неговият наи-добър приятел).Прави няколко бързи изяви в някои от неговите скеЧове .
През 1996 работи с екипът  Добро утро на Артур към Europe 2,там той интерпретира фиктивната аудитрия на емисията ,която звъни по телефона  на аниматора .Честите персонажи ,които имитира  е Момо Земио  Laughing(млад мароканец придобил фреснко граждаснтво от фиктивен брак с французойка и който се мъЧи да открие предната си съпруга ,която го разкрила и избягала след  като го  била хванала на легло с французойката  Laughing).
През 1997 представя първият си спектакъл "Миг" ,на които режисиора е Изабел Натали (с която е  уЧел при Франсоа  Фоларан).СъЩо така тя уЧаства и в първия му филм "Здравеи братовЧеде".
Тои се повеЩава на киното като комедиен актиор ,но съЩо така интерпретира драматиЧни роли като "Мъж и жена като всиЧки други" и  "Влакът на живота" .
През 2001 представия следваЩия си соло спектакъл "Нормален живот",през съЩата година играе във филмът "Истината ,ако лъжа" в ролята на съблазнителя Дов.
През 2002 играе със Сесил де Франс във филмът "А +Полюкс " с режисиор Люк Паже.
През 2003 е афиширан във филмът" ШуШу"(милиЧък),където играе ролята на романтиЧен травестит .
През 2005 играе "Оле" с Жерар Депардю и прави турне на следваЩия си соло спектакъл "Другият съм аз".
През 2006 играе във филмът "Дублюр" с режисиор Франсис  Вебер,през съЩата година играе и ввъ филмът "Недостъпно"с режисиор Пиер Салвадори ..СъЩо така през 2006 е реализира мини -турне в Америка в Broadway ,там играе спектакъл през 3000 Човека публика .
6 януари 2007 полуЧава титлата "Най-забавния  човек на годината"(от от зрителите на френския канал ТФ1)пред 49 хумористиЧни актиора.
В наЧалото на 2007 пак прави турне на соло спектакъла си "Другият съм аз" с малки изменения ,изнася го в Белгия ,Швеция и Мароко .СъЩо подготвия и новият си соло  спектакъл "Татко е горе" .През съЩата година представя за първи път послуЧаи "Фестивала само за смях "в Канада ,Монтреал новият си спектакъл "Татко е горе".Турнето на този спектакъл запоЧва в средата   на 2007 и завършва в средата  на 2008.Малко след тази пауза Гад Ел Малех реализира филмът "КОКО"
Октомври 2008 запоЧва да изнася спектакълът "Татко е горе"  в "Дворецът на спорта" в Париж ,двд- то  с този спектакъл излиза 6 ноември 2008 .

"Татко е горе" е привлякъл 750 000 зрителя ,а "Другият съм аз" е бил видян на живо от 300 000 зрителя като 1 450 000 екземпляра на двд  са продадени ...

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 17:51 от Shakira26

# 193
  • по пътеката
аз, ве4е питах преди дамите за гад ел мелех, това 4е гад , но и посолен ,хихих! аз много го харесвам като актьор, гледах го миналия месец  спектакъла му, това  ми беше  подарък от мъжа ми ,на диск! просто думи нямам, няколко дни го преживявах! аз харесвам и фалег, и дабузза!на фалег съм се смяла до припадък с косите на мъжете в алжир, ох пак се хиля, я го вижте и вие!

# 194
делта видях те ,много сте хубави,а котето е картинка,погледни звяра на майка-същата е само4е е по голяма Grinning

Ка4их снимка на майка+котка+ коте+ моя пес Оби

а моми4ета гледахте ли preskonfeренцията на Буш и обувката която полетя hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт