Хранителен режим с кисело мляко -> 9 част...........

• 39 147
  • 399
  •   1
Отговори
# 300
eldimiti .. АЗ в началото бях на точковата диета и от Събота започнах тази с млякото.. Не знам точно - около 1,5 кг някъде,но аз имам малко за сваляне и става по-бавно:)

# 301
Аз много обичам кисело мляко, за разлика от прясно, от което ми се повдига.

Мога да ям таратор в неограничени количества. Също така обичам следното нещо - нарязана маруля като за салата, подправена със сол, оцет и малко олио, по желание можете да сложите и зелен лук и после кисело млекце отгоре (да е минимум 2%, за да не се разводни). Ей това много засища и на мене лично ми е много вкусно.

Друго с кисело мляко са яйцата по панагюрски, разбира се.
Също така за десерт може да се разтвори степче в млякото, или да се нарежат ягодки - нещо страхотно.

Търсих подобна тема с подобна диета и много се радвам, че има.

Всъщност целя да отслабна 10 кг до август, не че ще стане, но поне 6-7 мисля не е невъзможно.
Започнах вчера - на обяд шопска салата + таратор, вечерта - пак шопска салата + 2 печени пилешки бутчета. Иначе през целия ден пия чайове по принцип в работата.
Сокове и газирано спирам, както и хляба, разбира се. За сладкото се знае. И сега намирам темичката и много се радвам да се присъединя.  bouquet

# 302
  • ВАРНА
doby80 Grinning и аз трябва да сборя 10кг до август  Grinning
Рецептите, които сподели са супер! Аз съм доста скарана с готвенето, но с тях ще мога да се справя. Мерси!

# 303
Е то "рецепта" е силно дума за тия банални неща, само исках да споделя. Иначе това с марулката ми е от любимите неща. Simple Smile

прасунчо, иначе тия 10 кг са ми цел отдавна - на няколко пъти съм правила Дюкан, но само първите 2 фази. Повече не издържам. А и след 2-3тия път вече май нямаше никакво отслабване, ами само остановявах, че се мъча.
Сега обаче покрай жегите, сама се усещам, че нямам зимния апетит и съм по-склонна да спазвам някакъв режим или поне да се огранича от някои основни неща.

# 304
doby80 , добре дошла.. На мен ми е 18 ден вече и нещата,които ям,вече не ме засищат..  #Crazy
Отчет за днес : 1 ябълка,диня и парче кашкавал.. за вечеря сигурно кисело мляко:)

# 305
Отчет за днес.. до тук :
закуска - кисело мляко с мед
обяд - малко малини,диня,половин кренвирш в тава с кашкавал
следобедна закуска - диня и парче кашкавал
за вечеря - не знам ..

Дали е добро менюто ми.. да не ям много ?!? newsm78 Flutter

# 306
Не мисля,че ядеш много  PeaceВ крайна сметка с глад се отслабва,но след това е страшно и двойно(ама как се изразих само).
Моето меню ще бъде занапред следното:
Закуска: кисело мляко с един банан и овесени трици
Обяд:месо и салата
Следобедна закуска като закуската
Вечеря като обяда

# 307
Аз наблягам много на плодовете,а другите неща ги ям само,ако се наложи.. и по 1 кисело мляко на ден ..  newsm78 .. От тези плодове и зеленчуци дали да се ограничавам или да ям в каквито количества си искам ? (аз банани не ям,защото са калорични,но мн ги обичам) .. Най-вече ям джанки,от днес и малини,диня.. и от време на време черешки ?!  Thinking

# 308
Здравейте.. отчитам се за днес .. до тук :
Закуска - нищо
Обяд - кюфте,кебапче ( на скара ) ,диня
следобяд - активиа
вечеря - сигурно череши и салата някаква..  newsm78

Как е при вас???  Whistling

# 309
Прегреших снощи.. Просто вече имах нужда от сладко..,защото не се издържаа..  Tired
Днес и до края.. ще съм отново стриктна. Може би се тормозя,защото съм в застой.. не знам и аз,но става много бавно.  ooooh!

# 310
Аз досега днес съм на чай (сутринта), таратор и шопска салата (обяд).

# 311
Момичета,защо не пишете вече,да не сте се отказали?Аз се зарибих и мисля да комбинирам тази диета със Зоната.Дано да ми се получи,ако има диетуващи сред вас,нека пишат  Hug

# 312
 Twisted Evil
Аз докато се върна и то всички са се отказали Wink

# 313
  • ВАРНА
Twisted Evil
Аз докато се върна и то всички са се отказали Wink

аааа, аз не съм се отказала  Simple Smile
ANGYA , добре дошла  Hug
Къде се върна? Във Варна ли?

# 314
аааа, аз не съм се отказала  Simple Smile
ANGYA , добре дошла  Hug
Къде се върна? Във Варна ли?

Ами не! В София съм  още Simple Smile На лято  ще си дойдем във Варна с  малкия да подиша малко  морски въздух Simple Smile
Инъче как е? Помага ли  режима Wink

Общи условия

Активация на акаунт