Хранителен режим с кисело мляко -> 9 част...........

• 39 149
  • 399
  •   1
Отговори
# 285
Ех, привет има ли някой който още спазва този режим? Мисля и аз да почна от днес. Ще пиша за разултат (ако има такъв)  Embarassed  Peace

# 286
Зравейте,аз съм сред вас.. след 2 години..може би.. отсъствие.. : ) 2 седмици бях на точковата и сега мисля да съм 2 седмици на тази,а ако издържа .. и повече Simple Smile Като гледам няма никой тук Sad

# 287
Въпреки ,че няма никой.. ще се отчитам..Така ще се чувствам добре  #Crazy
Вчера - 1 и 1/2 кисело мляко,джанки,кюфте
За днес - досега 1/2 кисело мляко и 5-6 черешки.. Сега мисля да отида да хапна таратор и за вечеря 1 кисело мляко

# 288
И аз се включвам! Grinning
Scandalous,няма да си сама. HugОтчет за вчера:около 2 кисели млека,краставици,домати,сирене,диня,месо и днес -700 грама! GrinningНо аз имам да свалям около 20 кг.Кърмя и гледам да не ограничавам съвсем храната.

# 289
 Peace и аз се включвам при вас

# 290
Ами и аз се включвам, защото принципно обожавам киселото млекце. Така, че ще съм във вашите редици!

# 291
Радвам се,че се събрахмее.. Simple Smile
Засега съм на половин кисело мляко,пакетче обикновени солети..
Сега мисля да хапна другата половина кисело мляко и за вечеря не знам newsm78

# 292
Аз съм на 1 кисело мляко  Култура с лъжица овесени трици и мнооого зелен чай.
 Довечера или варено яйце със салата домати или..... newsm78 и аз незнам.

# 293
Ужасен апетит ме гони.. На крачка съм да се натъпча с храна..  #Crazy #Cussing out

# 294
Добро утро,

снощи вечерях една кофичка Бор Чвор 0.1% и щях да повърна (моля да ме извините за израза). Ужасен безвкусен продукт. Вече незная какво кисело мляко да си взимам.

Дне стартирам със кафе и зелен чай. Към обяд кисело млекце с трици.

# 295
  • ВАРНА
опа  Wink и аз се завръщам след едногодишно отсъствие! Причината за него е в подписа ми  Heart Eyes

От вчера съм се заела сериозно. Имам да боря едни 10 кила. През бременността качих около 25кг. При мен схемата е режим плюс фитнес. Чудя се дали и да не включа някакъв чай. На фитнес тръгнах един месец след раждането, но нещо не ми се получи, защото ходех след  обяд. Предавах количката на таткото и се мятах в залата. Но след цял ден занимавки с беба, изобщо не ми беше до фитнес. От вчера ходя сутрин. След малко изчезвам да се потя.

Аз ям Култура или Верея. Комбинирам ги с трици или зърнена закуска Фитнес на Нестле. Другото в менюто ми са много зеленчуци, вода, пилешко и риба.
Голямата ми слабост е бирата  Confused , от която шкембата ми се подува.

хайде, сега изчезвам към залата!

# 296
Голямата ми слабост е бирата  Confused , от която шкембата ми се подува.

ох...и моята.....

# 297
Здравейте..
На мен вече ми е 17-ти ден и бях започнала да изперквам за храна снощи,както и сутринта,но за момента нещата са добре.Аз също,както прасунчо,ям предимно плодове,зеленчуци и мляко.. От време на време по парче кашкавал или някакво месо (това се случва рядко)..
Снощи бях обезумяла от глад.. исках да ям всичко,каквото ми падне.. сладко,солено..,но се сдържах и хапнах кренвирш с парче кашкавал..  Tired
За днес съм на едно кисело мляко балкан за пиене,диня и половин кренвирш..
п.с. и аз ям кис.мляко култура,но без трици и т.н.,а с около една лъжица мед   bouquet Хубав ден на всички!
..И още нещо..! Вие колко често се мерите? Аз от няколко дни не съм,но имам да свалям само 1-2 кг и сигурно съм в застой.. по-добр да ида чак в Понеделник или Неделя да се притегля:)..

# 298
аз закусих с половин кофичка кисело мляко и диня

# 299
Scandalous,а за тези 17 дни,колко кг. свали?

Общи условия

Активация на акаунт