Хранителен режим с кисело мляко -> 9 част...........

• 39 150
  • 399
  •   1
Отговори
# 270
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

прасунчо, радвам се гледайки ти линийката  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Ще идвам  на бебе  май  лятото  Simple Smile Simple Smile

mimi135 , При всеки е различно Simple Smile Може просто да си задържала вода преди това и сега да се чистиш Simple Smile

Mili4ko половин кофичка на ден е прекалено малко - недей да си  тормозиш организма  Naughty Naughty Naughty

bouquet  bouquet  bouquet

Лек и  диетичен ден, Млечни красавици  Simple Smile Simple Smile 

# 271
# 272
  • Талант на 2012,2013 г.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

прасунчо, радвам се гледайки ти линийката  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Ще идвам  на бебе  май  лятото  Simple Smile Simple Smile

mimi135 , При всеки е различно Simple Smile Може просто да си задържала вода преди това и сега да се чистиш Simple Smile

Mili4ko половин кофичка на ден е прекалено малко - недей да си  тормозиш организма  Naughty Naughty Naughty

bouquet  bouquet  bouquet

Лек и  диетичен ден, Млечни красавици  Simple Smile Simple Smile 

Благодаря за отговора. Четвърти ден:-2 кг.Сега съм вече по-спокойна и разбира се доволна от резултата. А вече не ми е и трудно...
Приятен ден на всички млечни...  bouquet

# 273
  • Варна
И аз с вас за няколко дни. Ще се пробвам само на кисело мляко като начало. По колко кофички хапвате на ден?
В момента съм 1,68 и 63 кг.
Успешен ден на всички  bouquet

# 274
Аз също от понеделник съм на кисело мляко.Чувствам се добре.И съм мунис 1кг. до момента.Само, че като дойде събота и неделя малко ми се разваля яденето има твърде много изкушения.
Моля някой за съвет как се справяте през почивните дни!!!!!!!!!!
Че пък и сега наближават пак празници.
 Rolling Eyes

# 275
Здравейте момичета,
Аз бях в една друга тема за отслабване, но там се провалих и даже качих още, но ме е срам да си върна линийката. Обаче трябва да се взема в ръце и до 1 април да съм свалила поне 5 кг. Иска ми се да се присъединя към вас. За мен обаче почивните дни не са проблем, може и само на кафета да карам, но през работната седмица се оливам, че работата ми е много нервна и се успокоявам с безразборно хранене.
Стартирам от ужасяващите 60 кг / при ръст 158 см/.
Отчет за днес дотук : 2 ч. мляко с нес кафе /без нищо за подслаждане/, 1 ябълка и 1 кофичка кис.мляко 0,1 %. Мисля да вечерям зелена салата с кис. мляко.

# 276
  • Варна
vessit и на мен ми е спешно отслабването и бързам макар и да не е здравословно. Постоянно прескачам между темите с диетите. Вече се замислям и за Дюкан макар че не обичам месо ама пуста суета съвсем откачих вече. Аз си стоя вкъщи с децата и зимата добре се угоих та чак няма какво да обличам. Винаги съм сваляла много бързо обаче откак се разделих с половината си щитовидна кантарът е само нагоре.
Вчера бях на 3 кофички кисело мляко 0,1%. Освен това почнах да пия и фет бърнър Fyre Syntrax. Вчера бях 63 обаче си бях хапнала порядъчно в четвъртък и петък, днес съм 61. Вчера и един час на кростренажора и половин ден чистене, че тоя фет бърнър направо ме подпалва и нямам успокояване. Интересно ми е дали ще има файда от тази химия. Иначе съм най-често на плодовия режим. Пробвах и сиропа Мадал бал ама пък 6 дена на него и нито едно свалено кило направо можех да убия създателя му от бяс. Гладна умрях и нищо.
zverka за празниците съм в Румъния на екскурзия иначе ще изям къщата не само козунаците какъвто съм лаком дол...
Успешен ден на всички  bouquet

# 277
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро мили момичета!!! Моят режим е следният:
Сутрин чаша кафе. Подслаждам си я. Все пак това е единственото подсладено, което приемам.
След това започвам с киселото мляко. Ям го с ябълка. На обяд съм на някаква салата. След обяд продължавам мляко. Пак с ябълка. Вечер само салата. Понякога си позволявам в салатите варено яйце или сирене. Ето това е. За сега съм доволна. Не съм гладна.- 2 кг. съм, днес тече седми ден. А пък празничните дни не ми пречат...
Приятен ден на всички!!!  bouquet

# 278
soleil , в Румъния няма начин да не отслабнеш  Joy Аз бях за новогодишните празници, храната им е пълна отврат според традиционния български вкус ooooh! Носи си в хладилна чанта киселото мляко Peace Имат разни вариации на плодови кисели млека и кремчета на млечна основа, но...не стават за основно ястие Naughty

# 279
Здравейте, момичета! И аз при вас, нали може Hug

Засега само за малко, искам да направя 2-3 дни на мляко само, за после - ако издържа, ако ми хареса, ако има ефект... много "акО" Blush

Има ли начало и край вашата диета? Май не. Докато издържите значи.

Малко прилича на диетата на един израелски диетолог - Ким Протасов. Само че при него яденето на мляко, зеленчуци и плодове продължава само няколко седмици. После постепенно се въвеждат и другите храни по определена схема.

С какви резултати се хвалите?

# 280
хм,и аз си продължавам млечната диета и чувствително се стопявам...но не карам само на кисело мляко!!!

# 281
  • Талант на 2012,2013 г.
Адашче, сподели какво ядеш, защото нещо взе да ми писва от мляко и ябълки и там салати... ooooh!

# 282
Адашче, сподели какво ядеш, защото нещо взе да ми писва от мляко и ябълки и там салати... ooooh!
.....Адаш,аз  открай време карам така.....един ден само ябълки и мляко и 3 препечени филии,следващ -1кг банани и кисело мляко,после салати зелени,шопски,плодови(каквото се сетиш) с кисело мляко и 3 препечени филийки......ами ям печено пиле или друго месо със салата и кисело мляко,варени яйца сутрин...но винаги всичко с кисело мляко.....така 10 дни .После една седмица ям всичко (Е не тлъсто,и не пържено) с кисело мляко....после пак почвам отново ...и така карам.

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 10:38 от мария 123

# 283
  • Талант на 2012,2013 г.
Големо благодарско!!! Hug Това е вече друго нещо. Ще опитам и така. Утре ми е часа при гинеколога и трябваше да съм в по-приличен вид. Но продължавам. Трябва да смъкна още. Мога и ще го направя. Благодаря ти. Айде приятен ден!!! newsm68 prostor clean

# 284
  bouquet  bouquet Успех,Адаш!!!!...и да не забравиш да ми драснеш какво става

Общи условия

Активация на акаунт