Хранителен режим с кисело мляко -> 9 част...........

• 39 151
  • 399
  •   1
Отговори
# 255
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, здравейте на всички! Запалихте ме и от днес съм при вас. Благодаря и ... аз съм инат - мисля да издържа. Joy

# 256
Момичета, не мога само да разбера защо не може да се яде само кисело мляко? Трябва спешно да отслабна, и се храня само с плодове и зеленчуци и ненвиждам проблем. Не се тъпча със сладки, че да ми попречи бързо отслабване.

# 257
Mili4ko,разбира се,че ще отслабнеш като не ядеш сладко,хляб,тестени и пържени храни,аз така отслабвам и наблягам на мляко като огладнея и мноооого вода.УСПЕХ.

# 258
След като качих 50 килограма и повече по време на бремеността със сина ми ,именно чрез диета с кисело мляко ги свалих за година- две.Тогава излезна проучване от БАН ,че българката най-лесно и трайно сваля с кисело мляко.... newsm78...тогава имаше ефект и то голям!!!!След щерката отново я правя тази диета,но ще се възползвам и от тукашните съвети Peace Peace Peace

# 259
Мерси галина74 Simple Smile

# 260
  • ВАРНА
мария 123 , извинявай за глупавия ми въпрос, но как успя да качиш 50кг по време на бременността ти? Браво, че си успяла да ги свалиш след това  Simple Smile

# 261
прасунчо,ти не питаш мен но аз качих Х30кг. през двете ми бремености и ги свалих без нито една стрия по тялото,така че предполагам,че и 50кг. се свалят,но сигурно по трудно.А бе да ви кажа всичко е възможно но трябва гоооляма мотивация.Така че успех на всички ни. smile3505

# 262
мария 123 , извинявай за глупавия ми въпрос, но как успя да качиш 50кг по време на бременността ти? Браво, че си успяла да ги свалиш след това  Simple Smile
....9 месеца бях плътно на легло и с двете ми бременности,и какво да правя освен да ям и гледам сериали
 свалих ги тез кила със зор и постоянно тичане след малкия.Успех на всички!!!!!!

# 263
  • ВАРНА
мария 123 , важното е, че сега имаш 2 прекрасни дечица  Simple Smile
Браво още веднъж за свалените килограми!

Вие дерзайте! Аз ще се включа отново в редиците ви в най-скоро време  Simple Smile

# 264
Здравейте, момичета.
От утре и аз мисля да се включа към вас.Миналата пролет отслабнах с Дюкан 10кг.Сега след новогодишните празници качих 4кг. до момента.И сега времето се затопля и трябва да си ги върна килограмите-48кг.Напоследък си позволявам да си хапвам почити всичко.Но борбата със сладките изкушения е голяма.През деня когато съм на работа нямам време да ям и хапвам на крак по една ябълка и съм на кафета, а вечер ям кисело мляко със сирене.Но събота и неделя когато цялото семейство сме в къщи ми е проблем.ако имете някакъв съвет.......... Grinning

# 265
Момичета, къде се загубихте? Последните няколко дни се справях страхотно на диетата, но днес много се изложих.  newsm45 Ям само кисело мляко (около половин кофичка на ден), понеже имам малко време и искам да сваля още 4 килограма. Чуствам се перфектно по време на диетата, но не знам днес какво ми стана.. От утре трябва да съм по-сериозна....
Също тяка, исках да ви попитам, как успявате да се мотивирате първите няколко дни от диетата?  newsm12

# 266
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Хоп, Троп кои  пак се  върна  Laughing Laughing Laughing

Здравейте  Млечни красавици   Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Аз пак и отново   почвам - за сега не ми се получава два дена  имах  малки издънки, но  така е  началото е трудно  Simple Smile Simple Smile

Лек и  диетичен ден млечни дами Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 267
  • ВАРНА
ANGYA Grinning  Hug
Ние сме все още "2 в 1", но, както вече писах, в момента, в който стана самостоятелна единица идвам тук!

# 268
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз съм тук! Hug Трети ден съм на мляко и салати. Днес си позволих на обяд да включа малко шунка. Ама колкото и глупаво да звучи - толкова ли много се пикае като ям по две кофички кисело мляко и салата??? newsm78 Няма да ми се смеете, ей! Осветлете ме по въпроса, че не ми е ясно... Thinking
За всички вас, млечните: Hands Clap smile3501
А по въпроса за мотивите: Не мотиви, при мен има инат... Peace

# 269
Добър ден мацки!  newsm51 Хапвам си сега вкусното млекце и отивам на работа. Лек и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт