Хранителен режим с кисело мляко -> 9 част...........

• 39 144
  • 399
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
леле, ама и аз съм един заплес  ooooh!
Мила ANGYA , честита рожбичка! Нека расте здрав и да носи радост на всички около себе си!
Много хубаво име сте избрали  Simple Smile Ако Ева се беше родила момче щеше да носи същото име  Crazy

Режимът  Rolling Eyes дали помага  Rolling Eyes Уж. При мен е в комбинация с фитнес. Но има едни пусти 10кг, които не мърдат и не мърдат  Sad
Но ти не бързай. Има време за всичко. Сега бебчо е особено важен  Simple Smile

Може да се организираме и да се видим като дойдете към морето  Simple Smile Ще ми бъде приятно  Simple Smile

# 316
прасунчо , Мерси!!
Задължително ще се  видим с  бебоците Wink За името  таткото е виновен, той го избра Wink
Аз от 10ти смятам да се мятам на пътеката и  да си следя поне  калориите, че около  бремеността станах  едни 100 кила Wink
Е няма да е само на кисело мляко, но и то  ще  присъства задължително Wink

# 317
Здравейте!От днес се присъединявам към вас.От 16 дни се мъча на точковата и съм свалила само 3 кг.Дори ги бях свалила още на 10-тия ден,а после - нищо.Преди доста време правих тази диета и отслабнах много,но не съм сигурна как ще ми подейства сега.Въпреки всичко ще опитам!   bouquet

# 318
Scandalous , дано пак  да ти помогне Simple Smile

# 319
Scandalous , дано пак  да ти помогне Simple Smile

Ох,дано.Наистина съм натрупала страшно много килограми - 7кг - и се чувствам ужасно зле.Бях свалила 2-3 с точковата,но сега се разболях и май си ги връщам малко по малко,защото не може да съм болна и да не ям  Cry Имам чувството,че не мога да се справя.По принцип като има повече килограми за сваляне знам,че става по-лесно,но при мен не е така ...Много е трудно и не знам какво да правя вече.Ще имам бал тази година и точно сега ми се случи това и натрупах толкова излишни килограми..Най-лошото е ,че организмът ми не иска да сваля.Отчаяна съм  Confused

# 320
Хоп и аз тук , може малко късничко , ноооо сега имам нужда. Малко трудно при мен ще се получат нещата понеже съм "вързана" за колата и на работа по цял ден съм седнала, за тренировки време наистина няма, нооо си спомних че преди време си бях измислила сама такава диета подобна и понеже и тогава бях в "заседнало" положение постоянно, та тази диета свърши страхотна работа, наистина. И сега имам не 2,3 а 5кг излишни поне затова и аз към вас и дано да успея. Успех пожелавам и на Вас   bouquet

# 321
tea78 , познато ми е това със заседналия начин на живот. За съжаление доста по често се среща. Успех и дано  и този път ти помогне яденето на кисло мляко Wink

Scandalous , до балът ти има още доста време и ще успееш да  ги свалиш. Само не си поставяй непостижими цели от рода на  7 кг за месец! Това не, че не е възможно но не е полезно за теб и за тялото ти. Яж повече веленчуци и в никакъв случай не стой гладна!  Simple Smile

# 322
Ето че и тази седмица се провали начинанието ми. Синът ми се прибра (заради грипна ваканция, понеже учи в друг град) и си има традиция като не сме се виждали и да си направим любимата му вечеря- която за съжаление включва голяма купа спагети в ръка гледайки някакъв филм заедно... иииии ще остане за другата седмица  Wink , моята диета преди обаче беше следната- цял ден само ябълки или друг плод според желанието ми , вечерта - 2 сварени яйца с парче сирене и кофичка кисело мляко... и си бях  Peace супер!!

# 323
Здрвейте ! И аз се присъединявам към вас . От вчера спазвам режима и се чувствам много добре !  Grinning

# 324
Здравейте!Започнах и аз от днес.Надявам се да има резултати,защото това ще е мъчение за мен.Нещо не ми се хапва млекце..  Confused Ако ям само "Активия",не би било много приемливо,нали?!  newsm78  bouquet

# 325
Успех !

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 09:26 от russof

# 326
Здравейте!Започнах и аз от днес.Надявам се да има резултати,защото това ще е мъчение за мен.Нещо не ми се хапва млекце..  Confused Ако ям само "Активия",не би било много приемливо,нали?!  newsm78  bouquet
Здравей! Режимът с кисело мляко не е труден за изпълнение. ЗА да не ти омръзва го консумирай по различен начин . Аз си правя също много айрян , таратор или като следобедна закуска с плодове. Тук повечето момичета които  пишат си хапват и други неща а не само мляко , просто то е основната храна. Надявам се да постигнеш успех ! Simple Smile

чета ви и не мога да проумея,как е възможно да не сте информирани за млечните продукти,че в тях има лактоза,а това е в разрез ,с която и да е диета  newsm78

# 327
LEDENATA___, не си прочела заглавието явно ... там не пише ДИЕТА а режим Wink

# 328
Момичета,загубихте се!Няма ли някой,който да спазва режима с мен?  Rolling Eyes Искам да попитам дали са позволени млечните продуки като яйца,кашкавал,сирене? По-назад в темата четох,че някой е написал,че си хапва и яйца,но не съм сигурна дали е препоръчително.
Аз съм от вчера така.Отчетът ми за вчера е:
2 плодови Активии,150 гр кис.мляко "Култура",пиле на грил с малко соево сосче.
Днес хапнах малко пиленце,пил.филе с парче краставица и си направих "Несвита". (В нея има и малко захар,но я имам вкъщи от доста време и реших да я направя.Все пак е нещо като мюсли и не е фатално,а и количеството не беше много).За довечера мисля да забъркам едно тараторче,а утре майка ми ще прави супа топчета,която е позволена,нали? Ще има само от позволените продукти,с изключение на фидето,но аз няма да хапвам от него.Много добре ще ми дойде нещо такова.
  Добре ли е???  newsm78

# 329
Аз. Hug от днес.
Здравейте.
Не ми стана много ясен режима,но разбарах,че хапвам две кофички мляко през деня,а вечер салатка.
Плодове не ям,мога ли да ги замстя с малко пилешко месо,да речем?

Общи условия

Активация на акаунт