Хранителен режим с кисело мляко -> 9 част...........

• 39 126
  • 399
  •   1
Отговори
# 330
arween44, разбира се, че можеш Simple Smile
Както бях писала и преди гледайте да не падате под  1200Ккал на ден. Движете се м/у  1200 и 1550Ккал и гарантирано  ще свалите. Ако животът ви е заседнал и нямате  време за упражнения  най лесния начин да наваксате е да се качвате по стълбите (ако живеет в блок).
Не стойте гладни! Ако след 2 кисели млека все още ви се хапва нещо си  хапнете, но гледайте да сте във  1200-тата калории Wink
Когато ви писне да ядете мляко  направете ден само на протеини и зеленчуци.
Когато  ви се яде сладко -  сместе к.мляко с лъжица мед или  сладко Simple Smile
Успех Simple Smile

# 331
Момичета,загубихте се!Няма ли някой,който да спазва режима с мен?  Rolling Eyes Искам да попитам дали са позволени млечните продуки като яйца,кашкавал,сирене? По-назад в темата четох,че някой е написал,че си хапва и яйца,но не съм сигурна дали е препоръчително.
Аз съм от вчера така.Отчетът ми за вчера е:
2 плодови Активии,150 гр кис.мляко "Култура",пиле на грил с малко соево сосче.
Днес хапнах малко пиленце,пил.филе с парче краставица и си направих "Несвита". (В нея има и малко захар,но я имам вкъщи от доста време и реших да я направя.Все пак е нещо като мюсли и не е фатално,а и количеството не беше много).За довечера мисля да забъркам едно тараторче,а утре майка ми ще прави супа топчета,която е позволена,нали? Ще има само от позволените продукти,с изключение на фидето,но аз няма да хапвам от него.Много добре ще ми дойде нещо такова.
  Добре ли е???  newsm78

вкусна ли ти е тая Несвита? много противоречиви мнения чета за нея  newsm78 чудя се с дали ако беше с прясно мляко, а не със сухо щеше да е по-здравословна  Rolling Eyes

# 332
  • Пловдив
А дали бременна жена може да ползва този режим за разтоварване след яденето по празниците празниците, без да прекалявам разбира се?
През 2007г. постигнах добри резултати с този режим и много го харесвах, по -скоро на организма явно му понасяше Simple Smile

# 333
А дали бременна жена може да ползва този режим за разтоварване след яденето по празниците празниците, без да прекалявам разбира се?
През 2007г. постигнах добри резултати с този режим и много го харесвах, по -скоро на организма явно му понасяше Simple Smile
Ами предполагам, че ако не прекаляваш с неяденето  може. Но  все пак  си  бременна недей да седш на 2 кисели млека Simple Smile   Hug Hug Hug Hug

# 334
Не би трябвало да е проблем  Peace В киселото мляко се съдържат и белтъчени и въглехидрати и мазнини а и е добър източник на калции. Разбирасе недей да се храниш само с него. Аз имах гестационен диабет по време да бремеността си и в последния месец я карах само на салати и чисто пилешко месо , мечтаех си за кисело мляко  Blush

# 335
Здравейте момичета, от днес и аз започнах този режим. Четох ви преди време и се бях навила да почвам, но все си намирах извинение. Сега обаче имам свалям 4-5 кг и се амбицирах да ги сваля, че вече не се търпя. Никога досега не съм качвала толкова кг през зимата, явно годинките си оказват влияние. Днес съм хапнала един банан, една кофичка кис.мляко и един печен кренвирш с един домат. Може би за начало е доста, но не мога отведнъж да намаля храната драстично. До края на деня ще изям втората кофичка кис. мляко и за вечеря мисля само салата от домати и краставици и едно варено яйце. Според вас за деня много храна ли ще ми се събере?

# 336
kiαrrα , идеално е като за  1ви ден.  Недей да намаляш храната драстично. Успех  Hug Hug Hug Hug Hug

# 337
ANGYA, много благодаря за бързия отговор!  Hug Дано и при мен има ефект и да споделя добри резултати.  Grinning

# 338
  • Пловдив
Момичета, много благодаря за отговорите, определено ще се пробвам, без да прекалявам, лошто е, че си имам апетит Confused

# 339
Момичета, много благодаря за отговорите, определено ще се пробвам, без да прекалявам, лошто е, че си имам апетит Confused
е нормално е да имаш апетит докато си бременна. Аз можех да надуша съседката какво е готвила и съответно имах чувството , че съм все гладна Simple Smile
 Hug Hug Hug

kiαrrα , при теб как върви ?

# 340
ANGYA, учудващо още не съм предала фронта.  Laughing Не съм имала нужда да пазя диета от много години и сега ми е доста трудно, най-вече заради това че не мога без сладко, но това е определено най-леката диета, която срещнах из форума и явно е точно за мен, щом не се чувтвам гладна вече. Вчера (вторият ми ден) повторих първия, но днес за обяд ще разнообразя с малко готвени зеленчуци и месо. Предполагам, че се вписва в режима.

И да попитам - колко време приблизително е добре да се спазва режима и кога започнахте да забелязвате първите резултати от него?

# 341
здравейте момичета Simple Smile
Аз   и моя мъж ще започваме диетата от 1 май ,мисля като начало да я спазваме една седмица , искам да сваля поне 10 кг ,надявам се да се подкрепяме взаимно
успех на всички

# 342
kiαrrα , щом обичаш много  сладко може да си правиш  киселото мляко  със сладко или мед ( 1-2  лъжици) за да  не ти втръсва.   Аз като бях на  диета ( сега заради кърмата не  съм много за диети)  си правих  ябълки в канела ма микровълновата, Нарязваш  и поръсваш с канела и леко затопляш - става идеално и е сладко, но ако си с ниско кръвно не е  за предпочитане, че канелата сваля още.

За разултатите всичко е много строго индивидуално - първите седмици  ще имате по-големи загуби и после  ще губите по- малко. Може на кг да не  мърдате, но да се топят см  - особенно ако  и тренирате.

valen_tina , 10кг за колко време смяташ да свалиш? Не се подлъгвайте на  някакви диети дето  за  1 седмица се свалят 6-7 кг -  повечето загуби  в тези диети са от  вода а не  мазнини. За да  отслебнеш с 1 кг  (мазнини) тялото трябва да има дефицит от  3500Ккал. В началото  се губи повече  вода така, че за една седмица  е нормално да свалиш 1-2 кг. Разбира се има  много по строги диети където се  изключват дадена група храни като  мазнини и  ваглехидрати, но с тях се получава йо-йо ефекта.

Успех мацки Simple Smile

# 343
ANGYA колко време може да съм на тази диета ?
Смятам , че за 3-4 месеца мога да сваля тези килограми

# 344
ANGYA колко време може да съм на тази диета ?
Смятам , че за 3-4 месеца мога да сваля тези килограми
Млякото е добре балансирана храна, има  и  въглехидрати и  мазнини и белтъчини. За 3-4 месеца може тряйно да  загубиш10кг. За продължителността сама трябва да прецениш - ако започва да ти се натоварва психиката, че не може да ядеш сладко например и  постоянно ти се привиждат  пасти значи трябва да спреш.
По принцип на  две седмици  някъде  прави   ден  на прегрешения така  ще ти е по лесно да  си  на режимна.

Общи условия

Активация на акаунт