Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 371
  • 534
  •   1
Отговори
# 150
Момичета имам излишно поларено сако 40/42 мога да го разменя за някой друг подарък. Който иска да пише на личния.
за размяна имам сосиерите и тренча само давам и двете
кутията ти е пълна и не мога да ти пиша 
сори за спама Blush Blush Blush

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 23:27 от kami06

# 151
  • Разпиляна във въображението
аз да се оплача, че скоро не съм получавала нито един хубав код. Предстоят намаленията и ще ви чета вече редовно Peace

# 152
  • Пловдив
Аз пък да те похваля, че когато имаше такъв,  го "сподели" с мен. Благодаря ти!!!   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 153
  • Разпиляна във въображението
tatito нали сме тук за да си помагаме Wink

# 154
Айде малко случка с апаратче и кодове от мен Simple Smile

Хора за фотоапарата:
1. направих си още 1 акаунт, дава си го намален на 25Е, оба4е...
2. като сложа 2 броя в кошницата не ми ги дава по 25Е бройката, а по 47.49, т.е. прави по 32% отстъпка на 2 броя.

Дам.. А на мен ми пратиха 2 намалени и сега се чудя какво да правя единия - ако някой го иска и не може да го поръча да ми пише Simple Smile

Поръчах си аз съвсем нормално за подарък един.. Но ми се е дублирала поръчката - от много щракане и грешки така се получава.. А не обърнах внимание, че са дръпнали повече пари, че бая трафик имам напред назад по картата.. И вчера получавам известие за 2 бр. пакета от пощата Simple Smile Хоп - изненада - 2 апарата и още 2 дрешока, които имаше към поръчката  Mr. Green
Всичко хубаво, ама няма къде да наместя втория  hahaha
После си прегледах извадката от банката - ми съвсем нормално са си дръпнали парите 2 пъти, ама кой да гледа  ooooh!
Та тъй Simple Smile Някой не могат и веднъж да го пуснат, на мен 2 пъти ми го пращат  Laughing

# 155
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d23a7815385ee12208 този код май не съм го срещала до сега. Дано не се бъркам

# 156
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d23a7815385ee12208 този код май не съм го срещала до сега. Дано не се бъркам
аз го получих същия, има го на първа страница при покупки на артикули над 90Е

# 157
  • Бургас
Има ли някой, който е получил тези дни кода за БД 61425 и на когото му действа наистина? Получих го на единия акаунт, но въпреки че се "хваща" не ми маха доставката  newsm78 И преди съм го имала и е нямало проблеми с него, но сега не ще и не ще  Tired Пуснах си поръчката с код за жирафската бебешка чанта от немай къде, защото мъжо припира за едни панталони от кръглите цени да не свършели  Joy Но се чудя дали да им пиша да ги питам все пак ако само аз съм така, макар да ми се струва, че имаше и други оплакали се  Thinking

# 158
  • Пловдив
bradata,при мен действа като сложа нещо с розовия знак

# 159
  • Бургас
 Hug Явно при мен не е станало, защото имах само неща от кръглите цени (гадняри  Crossing Arms ), като добавих и нещо от зимната колекция и воала-махна се доставката  Laughing

# 160
bradata, и при мен той действа но имах от червения и розовия сектор

# 161
здравейте,

ако някой има излишни тренчове 38/40 и 42/44 също и поларено сако 38/40 нека ми пише на лични да се разберем нещо. аз до скоро се чудех какво да ги правя мойте. сега изведнъж приятелката на брат ми реши, че много ги харесва и иска за нея и за майка си. пишете ми на лични да не пълним темата

# 162
  • sofia
Има ли някой, който е получил тези дни кода за БД 61425 и на когото му действа наистина? Получих го на единия акаунт, но въпреки че се "хваща" не ми маха доставката  newsm78 И преди съм го имала и е нямало проблеми с него, но сега не ще и не ще  Tired Пуснах си поръчката с код за жирафската бебешка чанта от немай къде, защото мъжо припира за едни панталони от кръглите цени да не свършели  Joy Но се чудя дали да им пиша да ги питам все пак ако само аз съм така, макар да ми се струва, че имаше и други оплакали се  Thinking

Аз получих този код и пуснах поръчка с него, но после във фактурата видях че стои друг код и нямам БД

# 163

БЯСНА СЪМ ИМ
И АЗ ТАКА ПОЛУЧИХ ГО ПРОБВАХ ГО ХЕМ СТАНА
И КАТО РЕШИХ ДА ПРАЩАМ СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ!!!!!
НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА ЗАЩО "въпреки че се "хваща" не ми маха доставката" 

# 164
  • София
bradata,при мен действа,но не трябва да има от кръглите цени.Или само от червения сектор.
Имам една завивка от албанците,ако добавя нещо от зелените или при верт,ми маха доставката.
Има някаква уловка,успех. Peace

Общи условия

Активация на акаунт