Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 226
  • 534
  •   1
Отговори
# 75
Някой знае ли кога и как им скимва на Ларедутите да пращат кодове? По едно време ме засипваха (не че после повечето от тях не работеха) , а сега от 2 седмици - нищо !?!?  newsm78

Незнам кога им скимва, но аз повече от месец не съм получавала кодове, освен някакви си оферти за намаления, които така или инъче си ги има в сайта.

Здравейте!Някой може ли да ми каже за колко дни иддват поръчките!Брагодаря  Grinning

При мен идват за около 2 седмици, но сега по празниците май ги бавят повечко.

# 76
  • Пловдив
Момичета ,какъв беше кода за кутийките за подправки?
Благодаря   bouquet

# 77
Пратили са ми писмо от анкетата за десет продукта от новия каталог,но никаде невиждам кода,при вас как е?

# 78
  • Стара Загора
Момичета ,какъв беше кода за кутийките за подправки?
Благодаря   bouquet
41939, но е персонален.  Peace

Пратили са ми писмо от анкетата за десет продукта от новия каталог,но никаде невиждам кода,при вас как е?
Пише, че после ще ти го пратят и ще важи от 13.01 до някой си февруари мисля беше.  Peace

# 79
  • Sofia
Момичета интересува ме чувалчето на Снупи. Има ли някой реални снимки и размери ако може
Ето тук в албума на mamaB го има Снупи      

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240210&pid=8486842

# 80
Аз го имам 4увал4ето на Снупи,но не мога д акажа,4е съм о4арована.Не е за малки деца за спане понеже отгоре не се закоп4ава и 6те излиза.

# 81
това го получих вчера http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c368502970cc1f1e1c
но не се ли отнася за тези карти Кангауро  newsm78
И къде мога да прочета как точно се използват тези кодове за намаление, при самата поръчка на артикулите ли кога   Embarassed

Тези карти са само за Франция, а за това как да използваш даден код е написано в първият пост Peace
уж  четох ама съм чела през ред, добре че ме понасмета тада прочета като хората  Embarassed
За което ти благодаря  Peace

# 82
  • София-там нейде в западната част
sis7 чета и двете теми за Редута - поне до колкото ми позволяват диванетата  Joy относно рендето няма проблем ще пиша отзиви като го получа,но в другата тема защото сего прочетох че и друга мама пита за него.Предполагам че ще го получа около празниците,ще го изпробвам на max обороти веднага и ще споделя.
И за да не е само спам  Embarassed пускам и това което ми дойде по пощата,но май е за кангаро картите http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7b645a3572668f0228  Peace

# 83
# 84
На мейла ми пратиха код 50423 ,ама така и не можах да разбера за какво е ,ако на някой друг са му го пратили да каже как действа    newsm78

# 85
На мейла ми пратиха код 50423 ,ама така и не можах да разбера за какво е ,ако на някой друг са му го пратили да каже как действа    newsm78

Прати линк на офертата и може да разберем.

# 86
Ми няма линк ,това е най-тъпото.просто са дали линк на сайта и ни6то друго .

# 87
  • Sofia
Много зле откъм подаръци ooooh! Няма какво да се поръъча Crossing Arms

# 88
  • софия
код 50423 са някакви сосиерки като подарък.пращаха го като извинение, че уж сте имали проблеми със сайта Simple Smile
нещо като зарибявка за пазаруване

# 89
Ясно.Мерси за отговора,май явно е за измиване на ръцета,ама за6то не ми действа ,луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт