Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 255
  • 534
  •   1
Отговори
# 270
И аз получих днес код 61425. Приема ми го, но не ми маха доставката. Не знам и аз какви са му условията newsm78
На мен ми я маха над 130Е от новата колекция главно.. Има и албанци и кръгли.. Не знам колко точно, не съм пробвала колко е минимума..

# 271
  • Временно
И аз получих днес код 61425. Приема ми го, но не ми маха доставката. Не знам и аз какви са му условията newsm78

Аз го използвах този код още преди да ми го пратят лично  Mr. Green и ми махна доставката на поръчка от 26 евро,даже днес си я получих. Peace

И само да попитам по един път ли може да се ползва даден код,или не. newsm78

# 272
  • София
Аз поръчах само една завивка с код 61425,и ми махна доставката.На мен ми е лично пратен.

eva_merry ,по веднъж могат само да се ползват кодовете.

tuty ,ТУК-  Commander avec les références catalogues
се поръчва с референтни номера.В първото поле пишеш номера,във второто размера,в този случай няма размер.И в третия-количеството.За фотоапарата реф№ е  8345686,а кодът,който го намалява-22551.Но това го пише и на първата страница.

# 273
  • Бургас
Относно код 61425 - по принцип маха доставката при един артикул от колекция есен-зима (без значение от цената му)

# 274
и аз имах същия проблем с 61425 един ден доставката ми беше 5 евро и не ми я махаше на другия беше 6 и ми я махна.

# 275
Защо на предната ми поръчка-доставката беше 5 евро, а на новата 6 евро ? Не разбирам къде е разликата ? newsm78

# 276
Защо на предната ми поръчка-доставката беше 5 евро, а на новата 6 евро ? Не разбирам къде е разликата ? newsm78
Зависи от броя на артикулите.. и не само Simple Smile
По намаленията винаги е 6 ..

# 277
Хора, това с прахосмукачката започна да ми звучи като с надуваемия матрак. Дали няма да ни изненадат след празниците с тези подаръци?

# 278
Хора, това с прахосмукачката започна да ми звучи като с надуваемия матрак. Дали няма да ни изненадат след празниците с тези подаръци?
В смисъл? Това нещо не го разбрах  Rolling Eyes

# 279
  • Пловдив
Относно код 61425 - по принцип маха доставката при един артикул от колекция есен-зима (без значение от цената му)
да и при мен така се задейства,стига да е с розавия знак.....

# 280
  • София; Дружбето
Само на мен ли не ми приема нито един код. За праходмукачката и матрака какви ли комбинации не пробвах - не и не Crossing Arms

# 281
61425-БД
Извинете,не видях,че е публикуван вече!

# 282
duhi_puhi, имам предвид, че матрака от сума ти време го дава, че ще е наличен след 3 седмици, сега започнаха и прахосмукачката да я дават за след 3 седмици. Това си е пазарен трик, спират готините подаръци когато сега задължително ще пазаруваме за Коледа, а след това ще ни пуснат подаръците и ние пак ще пазаруваме заради готините подаръци, които предлагат.

# 283
duhi_puhi, имам предвид, че матрака от сума ти време го дава, че ще е наличен след 3 седмици, сега започнаха и прахосмукачката да я дават за след 3 седмици. Това си е пазарен трик, спират готините подаръци когато сега задължително ще пазаруваме за Коледа, а след това ще ни пуснат подаръците и ние пак ще пазаруваме заради готините подаръци, които предлагат.
Тъй ли ..
Че на мен и матрака, и чантите (прахосмукачката) са ми налични..

# 284
  • Пловдив
сгреших темата

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 15:17 от nanq

Общи условия

Активация на акаунт