Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 227
  • 534
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На мен матрака ми го дава неналичен,въпреки че пробвам от нов акаунт.Чантите ми ги дава и на двата акаунта  Peace Иска ми се да пробвам заради прахосмукачката,но не е сигурно дали ще дойде тя  Rolling Eyes По референтен номер не ми дава да я поръчам  Tired Ако някой има излишна такава я купувам или заменям за други подаръци  Wink

# 301
  • София
A къде все пак могат да се видят на снимка кутийките за подправки   с код 41939 newsm78

# 302
# 303
а дали ,ако поръ4ам 4антите с друг код няма да ми откажат поръ4ката ,нали са 2 кода мога ли да ползвам втория,след като използвах първия и ми прати прахосмука4ка .Моля ви посъветвайте ме  Hug

# 304
  • ВАРНА
Изпратиха ми това моля помагайте!Видях че е писано за това и пак нищо не разбрах newsm78 Embarassed http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=076092ef57a525d7e2

# 305
 Hugда се похваля с  бурканчетата за подправки- заслужават си
 а ето и  едно кодче- 50423- изпратен е на акунта на мъжа ми - заради трудности със сайта

# 306
 penze можеш ли да покажеш реални снимки на бурканчетата newsm78

И при мен матрака не е наличен а така исках да го поръчам
най накрая ми се хвана на акаунта и то пък го няма  Cry

# 307
Тез за подправките ги има в Метро по 19 лв Simple Smile .. поне последно като ги мернах Simple Smile

# 308
Тез за подправките ги има в Метро по 19 лв Simple Smile .. поне последно като ги мернах Simple Smile

Да, и аз ги гледах онзи ден в Метро, ама май бяха 21 лв.
Много са практични.

# 309
  • Хасково
Вчера получих една от поръчките , чакам още 3 ...
и я бях пуснала със шалтето но получих чешки чаши за ракия  - 6 бр. - Хубави са но просто имам много такива , затова ако някой иска да ги разменим за др подарък да пише на лични Simple Smile

# 310
penze можеш ли да покажеш реални снимки на бурканчетата newsm78

И при мен матрака не е наличен а така исках да го поръчам
най накрая ми се хвана на акаунта и то пък го няма  Cry
мама писана  сори- видях те чак сега - не мога  да дам реални снимки, не знам как става  , а сега временцето ми е доста късо да чета .Мога да ти кажа,че са добре уплътнени запушалките- лягат добре, има 4 дупчици, когато искаш да ръсиш по-малко и една по- голяма.Много ми се харесаха- магнитът е силен и добре залепва дори но абсолютно вертикална повърхност  Peace

# 311
От в4ера6ната ми фактура кода е 18171 за 50 % от прет-а порте , 35% текстил , 30 % май игра4ки ,мебели и деко .
Не го видях на 1 стр за това го пи6а.

# 312
  • Anywhere
а дали ,ако поръ4ам 4антите с друг код няма да ми откажат поръ4ката ,нали са 2 кода мога ли да ползвам втория,след като използвах първия и ми прати прахосмука4ка .Моля ви посъветвайте ме  Hug
И аз се чудя същото! Може да съм алчна но искам още една за подарък! Другия код също ми се хваща, амо се колебая все още newsm78

# 313
някой разбра ли как се пазарува от тук
http://www.vertbaudet.fr/fr/chambre-enfant.htm

За първи път пиша и не зная къде да попитам,моля ако някой знае да ми помогне.
Благодаря предварително.

# 314
някой разбра ли как се пазарува от тук
http://www.vertbaudet.fr/fr/chambre-enfant.htm

За първи път пиша и не зная къде да попитам,моля ако някой знае да ми помогне.
Благодаря предварително.

До колкото видях формата за регистрация, никъде няма държава.. Което значи, че си е само за франция..

Общи условия

Активация на акаунт