Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 208
  • 534
  •   1
Отговори
# 315
Хора, а някой да е купувал тези метални кутийки от Метро, че да можеме да ги сравниме с тези от ЛаРедута?

# 316
а дали ,ако поръ4ам 4антите с друг код няма да ми откажат поръ4ката ,нали са 2 кода мога ли да ползвам втория,след като използвах първия и ми прати прахосмука4ка .Моля ви посъветвайте ме  Hug

сори за спама, ако на мен ми пратят чантите, а на теб прахосмукачката ще ги менкаме

# 317
момичета извинявам се за въпроса,това ми е първа поръчка и нямам опит,поръчвам анцуг ,от 60Е е намален на 48Е,и като то вкарам в кошницата под цената ми излиза този надписPRIX VERTчетах  на 1 страница за намаленията,но тъй като е намален мога ли пак да се възползвам от някакъв код за още намаление или какво се прави в случая,защо ми излиза пък ако не може да се намали отново newsm78

# 318
  • Варна
http://www.laredoutelejeu.com/loteriemaison/?omniturecode=001RP057     
това е лотария за жилище мисля ,попьлних анкетата накрая  ти дава една монета да тьркаш и като приключиш се изписва дали печелиш,ама че го обясних.Има проблем само с пощтенския код понеже кода на нашия град е с 4 цифри

в правилата пише, че важи само за Франция  Peace

# 319
  • Пловдив
момичета извинявам се за въпроса,това ми е първа поръчка и нямам опит,поръчвам анцуг ,от 60Е е намален на 48Е,и като то вкарам в кошницата под цената ми излиза този надписPRIX VERTчетах  на 1 страница за намаленията,но тъй като е намален мога ли пак да се възползвам от някакъв код за още намаление или какво се прави в случая,защо ми излиза пък ако не може да се намали отново newsm78
Почти 99 % сигурно че няма да ти се намали повече....но можеш да пробваш някой код за БД или за подарък.....изобщо цялата далавера с кодовете е на принципа проба,захващаш тези които Змейковица прекрасно е синтезирала на 1 стр. и гледаш кой ще ти се хване и избираш  Hug

# 320
# 321
код за БД за поръчка над  45Е-23019  Peace

# 322
кои са тези кодове за чанти, които дават прахосмукачка Thinking

# 323
кои са тези кодове за чанти, които дават прахосмукачка Thinking

на 1-ва стр ги пише

# 324
  • Бургас
Във френския форум видях хубав код, който на мен не ми се хваща, но пък може да пробвате все пак:
47058-намаля 20евро от поръчка над 29евро и при три артикула дава БД. Условието е май само ненамалени неща от колекция есен/зима 2008 без при верт, при руж и пр.  Peace

# 325
а дали ,ако поръ4ам 4антите с друг код няма да ми откажат поръ4ката ,нали са 2 кода мога ли да ползвам втория,след като използвах първия и ми прати прахосмука4ка .Моля ви посъветвайте ме  Hug

сори за спама, ако на мен ми пратят чантите, а на теб прахосмукачката ще ги менкаме
Става  Peace

# 326

Ако някой от Варна иска да си смени пътните чанти за прахосмукачка да ми пише, защото за втори път получавам прахосмукачка, а на мен ми трябват чантите.

# 327
 кой е другият код за чантите, аз само този намерих на първа страница 22578  Praynig

# 328
Ох, момичета, какви са му условията на този 61425 ( БД) ?  Tired
Лично съм го получила, имам артикул от Есен- Зима 2008, но от кръглите цени, и другото ми е от Албанците.Ама защо не ми маха доставката   newsm78

# 329
кой е другият код за чантите, аз само този намерих на първа страница 22578  Praynig

22624,23132 - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.

Става  Peace

ще ти пиша лс като пристигнат Hug

Общи условия

Активация на акаунт