Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 196
  • 534
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Е, и аз най после се наканих да пусна тея чанти/само, че с 22578/ с надеждата да ми дойде прахосмукачка, а те пак почнали чантите.  Sad И сега ако и на мен ми пратят чанти... Confused  Хайде някой, ако иска да разменя прахосмукачка за тях, да ме има в предвид и драсне на ЛС.

# 331
Е, и аз най после се наканих да пусна тея чанти/само, че с 22578/ с надеждата да ми дойде прахосмукачка, а те пак почнали чантите.  Sad И сега ако и на мен ми пратят чанти... Confused  Хайде някой, ако иска да разменя прахосмукачка за тях, да ме има в предвид и драсне на ЛС.

22624 аз пуснах този за чантите/прахосмукачката, но какъвто съм карък ще дойдат чантите, не прахосмукачката ooooh!

# 332
момичета извинявам се за въпроса,това ми е първа поръчка и нямам опит,поръчвам анцуг ,от 60Е е намален на 48Е,и като то вкарам в кошницата под цената ми излиза този надписPRIX VERTчетах  на 1 страница за намаленията,но тъй като е намален мога ли пак да се възползвам от някакъв код за още намаление или какво се прави в случая,защо ми излиза пък ако не може да се намали отново newsm78
Почти 99 % сигурно че няма да ти се намали повече....но можеш да пробваш някой код за БД или за подарък.....изобщо цялата далавера с кодовете е на принципа проба,захващаш тези които Змейковица прекрасно е синтезирала на 1 стр. и гледаш кой ще ти се хване и избираш  Hug
благодарности sis7 сега ще поизпробвам Peace

# 333
  • морето и сините вълни :)
Ох, момичета, какви са му условията на този 61425 ( БД) ?  Tired
Лично съм го получила, имам артикул от Есен- Зима 2008, но от кръглите цени, и другото ми е от Албанците.Ама защо не ми маха доставката   newsm78

Ами няма условие.Аз също лично го имах получен и пуснах от Албанците една риза за 2 Е,Една  пола пак от Албанците и дънките на Типстър Peace
Хвана ми веднага Peace

# 334
Хора, а някой да е купувал тези метални кутийки от Метро, че да можеме да ги сравниме с тези от ЛаРедута?
Аз ги имам, 5 са в редица, с магнитче се захващат, ако искате, ще ги снимам  Peace

# 335
И аз пуснах за втори път код за 4антите,ве4е имам прахосмука4ката ,така 4е ,ако пак ми дойде 6те я разменям за 4антите  Peace

# 336
Лично съм го получила, имам артикул от Есен- Зима 2008, но от кръглите цени, и другото ми е от Албанците.Ама защо не ми маха доставката   newsm78

Ами няма условие.Аз също лично го имах получен и пуснах от Албанците една риза за 2 Е,Една  пола пак от Албанците и дънките на Типстър Peace
Хвана ми веднага Peace
Условието на кода е да имаш в кошницата поне един артикул с розов знак,може и да е намален. Пък после може да прибавяш и от кръглите цени и от албанците...не пречи  Peace

# 337
При мен не работи кода за металните кутии за подправки, дали има някакво изискване?

А проработи на другия ми акаунт.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 15:18 от red shoe

# 338
Условието на кода е да имаш в кошницата поне един артикул с розов знак,може и да е намален. Пък после може да прибавяш и от кръглите цени и от албанците...не пречи  Peace
Ъъъъъъъъ- розов знак  newsm78 Може ли да ми подскажете кой е той,от скоро пазарувам тук и малко не съм в час с нещата  ooooh!  Blush Благодаря   bouquet

# 339
Това са продукти от колекция есен - зима.

# 340
Имам такъв, но е от кръглите цени - дали затова  newsm78

# 341
Днес си взех половината поръчка от 08.12 и ето кода от фактурата - 18171. Много не можах да го разбера за какво е...

А, някой вече го е пуснал

Нов код от мен от фактурата 18171 -50% прет-а-порте -35%текстил -30% деко

# 342
А къде ги пишат тези кодове по фактурите или не е задължително да имам такъв?

# 343
Ето кутийките за подправки с код 41939

Комплекта рамка за снимка + свещи + ароматизирани пръчици с код 18120

и покривка/taupe и оранжево (140 x 200 cm) 100% памук  + 6бр.платови салфетки/taupe и оранжево (40 x 40 cm) 100% памук + 6бр.декоративни помпона + възможност за закупуване на комплект за маса от 33 части с реф.номер 7841450 за 6,90Е
/6бр вилици в оранжево + 6бр.ножове в оранжево + 6бр лъжици в  + 6бр малки лъжички в taupe + 3бр свещници по 1бр в цветовете taupe,orange foncé,orange clair + 6бр нещо,което не разбрах какво е - porte-couteaux en céramique (3 orange foncé + 3 orange clair)/с код 17728,22667

реална снимка

Извинявам се за големия пост,но дано са от полза  Rolling Eyes

# 344
струва ми се че това дето не е ясно какво е 6 бр- са тези смешни вързалки или помпони
 Wink
 а как са ушити тези покривки и салфетки??

Общи условия

Активация на акаунт