Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 182
  • 534
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
ani-bani, кодът ще го има на първата страница на следващата тема, отдавна съм го записала, но е рано за нова тема, а не може сега да се редактира първият пост

# 436
  • sofia
Момичета искам да се допитам до вас. Чантата Лулу Кастанете  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273286&pid=7859278
става ли за 12 - 13 год. момиче? На колко големи момичета я подарихте?

Да ти кажа, аз си я носех лятото с едни еспадрилки в същия цвят, пак от Ларедут, нищо, че не съм на 12 - 13 год  Rolling Eyes

# 437
  • Шумен
Момичета искам да се допитам до вас. Чантата Лулу Кастанете  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273286&pid=7859278
става ли за 12 - 13 год. момиче? На колко големи момичета я подарихте?

Да ти кажа, аз си я носех лятото с едни еспадрилки в същия цвят, пак от Ларедут, нищо, че не съм на 12 - 13 год  Rolling Eyes

Аз също съм на мнение, че може и по-голям човек да я носи, а според майка ми чантатата е за малки момиченца и не ставала за толкова голямо момиче.  Laughing Благодаря все пак, ще я подаря, пък ако иска да я носи. И според мен е перфектна за лятото.   bouquet

# 438
Дайте линк към тази чанта и ако може и към евридейската също. Wink Или втората идва само като подарък?

# 439

Някой получи ли вече чековете за 15 евро за новата колекция?

# 440
Код за БД при сума 45 евро. Не знам дали е персонален - ето линк.

# 441
Здравейте вчера получих този код 61425,мисля,че е за безплатна доставка но не съм сигурна до кога е валиден.Изпращам и офертата,ако може някой да ми каже за какво точно е, и до кога важи.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b50fed73ac448a4a66

# 442
  • София
Момичета, аз не се включвам често но ви чета Simple Smile

Искам да ви кажа че почвам да публикувам ежедневно кодове за любимия ЛаРедут (и не само) и ще се опитам максимално точно да описвам условията и сроковете за ползване, за да намалим максимално опитите проба-грешка Simple Smile

Ще ги публикувам на сайта www.pazaruvane.com - получавам ги от десетина сайта и ще ги публикувам същия ден.

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 14:40 от Finty

# 443
  • Beyond the Frontiers
Момичета, аз не се включвам често но ви чета Simple Smile

Искам да ви кажа че почвам да публикувам ежедневно кодове за любимия ЛаРедут (и не само) и ще се опитам максимално точно да описвам условията и сроковете за ползване, за да намалим максимално опитите проба-грешка Simple Smile

Ще ги публикувам на сайта www.pazaruvane.com - получавам ги от десетина сайта и ще ги публикувам същия ден.

bouquet

# 444
браво Финти  bouquet

# 445
# 446
Здравейте. Тъй като от скоро се запалих по ларедут и не ми е ясно много как става с тези кодове. Просто си избирам един код от главната страничка и го ползвам или са персонални. Има ли проблем ако кода не ми е лично изпратен? Всеки път различен код ли ползвате или един и същ? При всяка ли поръчка използвате код? Прочетох цялата първа страничка на сайта но не ми стана ясно. Благодаря ви предварително.

# 447
Накой кодове са персонални , други не .
Трябва да се пробва и, който се хване този! Всичко е на късмет.

# 448
  • Варна
Можеш да ползваш кодовете от първа страница, но винаги има риск ако не са ти пратени персонално да ти откажат поръчката. Все пак това се случва доста рядко така че действай. Кодовете по принцип могат да се ползват само по веднъж от един акаунт. Ползването на код си зависи от теб, идеята е да махнеш доставката или да получиш подарък, който да компенсира този разход. Или естествено намаление на някой продукт.

Чети условията на кодовете и пробвай, не всеки код ще работи при теб

# 449
А да попитам това което пише на първата страница означава ли че всички играчки се намалят с 40%
Пише tout l'univers du jouet Jusqu'a -40%

Общи условия

Активация на акаунт