85 предколедни пожелания в САЩ

• 19 890
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Най-добре!   Grinning
А надявате ли се на last minute оферти принципно? Аз - не, но тази година може би ще се възполвам.

Хрис, Ей Си Ди Си си минаха по реда с Аморфис, концерт няма да е. Ресторант е добра идея, мерси.

Пристигна ми 10 инчовия Еее 1000 току-що.  Heart Eyes Похвалвам се - бял, издържа 6-8 часа работи и с Линукс за неверниците  Laughing , има много добри параметри и e като перце. А в live.com е с 30% кешбак.  Wink Oп, бил е - сега са 20% офф.

# 31
Кларет, сега като каза, се сетих, че спомена, да.
Пробва ли Интернет Турс, те за мен са най-адекватни?  Иначе, сезона е много натоварен, не се ядосвай, заети са хората..

# 32
  • usa
моят списък за коледа:

- елха - нъц; всъщност все още не съм намерила обяснение на въпроса какво е предназначението на елхата по коледа освен трупането на подаръци под нея, което няма нищо общо със символиката на християнския празник, та накратко - newsm78...
- украса на къща - нъц;
- писмо до дядо коледа за подаръци - нъц;
- изобщо някакво движение по въпроса за каквито и да е коледни подаръци - нъц;
- картички - не само нъц, но не се и предвиждат;
- меню за коледа - въобще още го няма в списъка за задачи, т.е. - нъц;
- курабийки - курабийки??? нъц.

въобще buh humbug! от където и да го погледнеш...

честит рожден ден на иркина деничка! щастливо детство и желая и много, много здраве на нея и на всички, които я обичат!

Купихме първото Лего на дребния, радост голяма, ама май най-вече за татко му, не мога да ги отделя и двамата.  hahaha

това е най-сигурният начин легото да стане любима играчка и на поколението - покрай таткото Simple Smile. нашият татко вече 13 години си играе най-редовно с лего и това е играчката, която се е радвала на непресъхващ интерес у всички деца в къщи и винаги ми е спасителен вариант за подарък за децата(особено даниел), който радва, когато нищо друго не мога да измисля. въобще за мен легото е най-великата играчка за всички времена и възрасти! бтв, в мидъл училището на девойките има клуб за конструиране на роботи с лего. така че не е необичайно конструкторът да се радва на интерес и в пубертетната възраст.

пикси, за пръв път чувам за списъци с желани подаръци от учителките в детска градина  newsm78. три деца съм отгледала, случвало ми се е изрично да предупреждават, че подаръци не са желателни, политиката на градината не разрешава да се приемат, но списък никога не са ми представяли  Thinking... виж, списък с подаръци за благотворителни акции по коледа - да, но такъв за учителките - никога.

ах! за малко да пропусна да ви поздравя с repeal day! преди 75 години на този ден са отменили сухия режим в страната! cheers! на който проявява интерес Drunk !

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 02:31 от миз

# 33
..., как ще се сместим в апартамент с 2 спални, ум не ми го побира ...
Еее, Бенсън, хайде де...все в къщи с 5-6 спални сме живяли...

# 34
Миз, и на мене ми беше странно за списъците точно (не за подаръците), но обяснението е, че родителите така и така дават подаръци, та поне учителките да получат каквото искат.  Аз при всички случаи щях да вземам гифт карти на всички; сега поне знам за кой магазин. (Но, да, отначало бях taken aback. Мисля, че полиси-те всяко училище си ги прави ако не са обществени.)

Тази вечер говорих с 2 майки, чиито деца са в друго прискуул, и при тях се дават гифт карти. Благотворителните акции са си друго. Те вече вървят от началото на ноември. 

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 05:02 от Pixie

# 35
..., как ще се сместим в апартамент с 2 спални, ум не ми го побира ...
Еее, Бенсън, хайде де...все в къщи с 5-6 спални сме живяли...
аааа, кой е казал 5-6 спални, имам в момента три и повече не ми трЕбват, че кой ще ги чисти, а?

-----------
Ева, роклята е страхотна.

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 07:34 от benson10

# 36
Анет, Атти - благодариме за интереса към нашата принцеса! Шокът беше за мен, тя вече е доста по-добре, поне спи далеч по-спокойно и не в ръцете ми или върху мен... и темп падна.

Ирка! Да ти е жива, здрава и много усмихната девойката!

Адвентски календар - йей! Ще си купя сама, защото любимият ми отказа и ще си го изям за норматив от 1/2 час, както си требе Wink

Чеклист
ПОдарък за мен - купих си го, получих си го, изпробвах си го - много е хубав!
еКСТРИ към подаръка за мен - закупени и получени 50%
ПОдарък за мъжО - купен и подарен, ПОСТАВЕН
ПОдарък за мъжО за другата Коледа - купен, доставен, инсталиран...
ПОдаръци за беба - купени, шипнати, премерени...
Подарък допълнителен за беба - в процес на проучване...
Подаръци за бг тайфата хлапета наоколо - купени, доставени!
Подарък на свекървата - подарен... за свекъра - закупен!
Няколкостотин чифта ботуши за сестра ми - в процес на евалюация...
Билет за мама - закупен!

Рапорт даден! Grinning Grinning Grinning
ПС Украса нагласена, елхичка - сложена (дребна и изкуствена, че дребната пасе флора секаква)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 37
Брей Агент, обявявам те за плановик и труженик номер 1 на дружината  ooooh! ...та чак и за една Коледа напред си отменала задачки  hahaha

...депресирах се шЪ знайш  Crazy ...

# 38
За пишман сладкари като мен,най-лесния и полезен сладкиш на света,пробвам и одобрен от малки и големи снощи,ния направи около 90% от него та не мож' кажете че е сложен
пай кръст от хладилника,живее при бисквитите,маслата и яйцата при нас

http://www.pillsbury.com/NR/rdonlyres/3E79E617-EC0E-41AD-BF53-0C … rusts_482x193.jpg

-1/2 пакет филаделфия 8оз се маже в средата като оставяте по 2см кръст края ненамазан -2 големи ябълки на много тънко нарязани объркани с малко захар и 1ч.л.брашно се изсипват в кръста-завива се кръста около ябълките (да направи като кошница,не покрива ябълките)- малко канела/захар или не(аз забравих) посипвате отгоре-350гр за 20 мин-сервира се с уипд крим.Би понесло орехи си мисля, но нямах.

# 39
Ако има празнуващи днес (Никулден), да им е чест празника!

# 40
  • WA, USA
Ние, но рожден ден на тати. Излязоха на разходка със сина сутринта за да може мама да изчисти и сготви за гостите:)

# 41
Честит празник на всички , който имат повод да празнуват днес
Чеклист за коледа
подаръци- в процес на купуване
меню- измислено
елха- след 15 , че Плами ще и види сметката, имаче лампички сме сложили Laughing
картички- малко ме мързи, ама ще се понапъна / то няма и много на кого да изпращам де/
снимки- в понеделник ще ходим в мола да снимаме Плами до огромна елха, а след 1 седмицаи с дядо Коледа
това е засега
Бенс, кога ще се местите?

# 42
Сипируми честит рожден ден на половинката ти. Да те радва много и да те слуша  Wink

# 43
Ники1 ,честит имен ден!!!
Много здраве ,щастие и късмет!!!

# 44
Честит Имен ден на всички празнуващи  днес !

Ирка честита ти рожденичка - да ти е жива и здрава !   bouquet

Елхата "барикадирах" в ъгъла между диваните - така малката хуна не може да я достигне. Естествено се катери на дивана и дърпа , но явно му омръзна (вече не го вълнува ) , само на лампичките се кефи"сети" ( тоест свети Mr. Green )
 Подаръци под елхата - на бъдни вечер. Дида вярва че Дядо Коледа ги носи на Коледа , как да го сложа под елхата отсега ?
За нас - аз и преди казах - ние традиционно не си подаряваме подаръци. Сега нали ми е влязла муха в главата за нов апарат ,и явно това ще да е за мен.
Обаче чета аз чета и все по-голяма каша ми става в главата . Тази леща , онази най накрая ще взема да сготвя една леща че да ми се изясни  Laughing
 Картички не съм изпратила - отивам да облека децата и да се снимаме с дядо Коледа (пращам снимката заедно с картичка). Дида каза" дано не прилича и тази година на жена  Joy"( ходи и я лъжи че има Дядо Коледа и че трябва да слуша).
 Меню- че аз не знам къде ще сме още. На бъдни вечер у дома , на Коледа ( евентуално на Христов ден), на Нова Година - пълна мъгла . А виж тортички ще има  Simple Smile
Бенс има такива стресиращи моменти , как се побелява иначе. На мен Дида един малоумник щеше да ми я смачка на година и половина . На забранена улица ( заралийките за улицата зад Езерото говоря) един таксиметров шофьор реши че му е по-кратко да мине от там. Пък аз бях на 2 крачки зад нея . Какво да ти кажа , не успокоително , ами...

И ние сме в апартамент с 2 спални ( по скоро е таунхоуз) , но пак е тясно. Половината неща няма къде да ги навра. Къща с 5 спални и аз не ща , че то остави чистенето , ама прозорците  #Crazy  и паяците на 18 фита сийлинг  Joy.

За учителката - при нас няма такъв списък. Подаръците са пожелание. Вие за каква сума подарявате гифт карти?

Изчезвам , ще изтървем Дядо Коледа

Общи условия

Активация на акаунт