85 предколедни пожелания в САЩ

• 19 873
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Анет, съвсем се оказахме малцинство тук със светлите стени  Laughing
Знам обаче за какво говориш - има едно малки кейп код къщи със стаи 2 на 2 и като ги видя със стени (всичките!) в тъмно бордо ми призлява. Една стена за акцент става, ама цяла стая не е за мен.
Аз ги обичам бледи и бели, защото дават повече свобода за мебелите и другия декор, а и така мога да си слагам картините по тях, както тук или тук например. (декораторките в темата, простете ако случайно съм ви копирала  Laughing)

Пикси, този странен щат с поп-а да не е бил МН или УИ?  Grinning

Анет и Тандури честит имен ден!

Все пак сода идва или от baking soda или от carbonated water (club soda) - вода с въглероден двуокис, но всички газирани напитки са базирани на газираната вода. Ако сложим от тях на баницата сигурно пак ще бухне, ама ще е много сладка и оцветена  Grinning

# 106
Ехе аз каква дискусия отворих - ама как иначе ще се похвалите кой е с червен хол. Аз като казах "неутрални" , няма нищо общо с бяло , бледо жълто или офуайт. Единия е нещо подобно http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226606&pid=5344314 , другия а капучино ( не са много светло бежови, просто за мен са неутрални).
 В интерес на истината - не знам , май и аз не си падам по ярките цветове. Бих сложила още някой цвят , но... На нас лично едно пребоядисване ще ни коства доста пари , затова и варианта е такъв. До продажба не знам кога ще се стигне - поне не в следващите 2 г ( пък дотогава хлапетата ще са разкрасили стените и иска не иска май ще пребоядисва на места  Laughing Mr. Green)
 Баница правя 2 пъти в годината . Моя мъж баница и производни тестени изделия не яде , аз обичам но да се боря с тази баница и всичките и калории сама - мерси!
 Тандури, Анет да сте живи и здрави   bouquet

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 02:59 от raya_usa

# 107
Biz, там някъде Simple Smile   Ех, добрия стар мидуест с mcmansions...

А на баница може да се сложи газирана вода наистина. Майка ми правеше това отвреме на време, и стават много "пухкави," но аз не уцелвам добре момента в който да се сложи. Правя ОК баница веднъж в годината, със сирене; изяжда се, но има майстори с които не мога и да мисля да се сравнявам.

Аз чак сега разбрах защо са поздравленията. Да са здрави и щастливи всички Ан(н)и!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 20:52 от Pixie

# 108
anette1104, Tandoori, да са живи и здрави имената ви! С много чест да ги носите! Желая много усмивки!   bouquet
Tandoori, честита награда!

Дребното го показах, защото това беше първият й опит с бои и четки. Всякакви такива мацащи занимания ги върши под наблюдение, 'щото после
... мислех, че ще видя украсени стени Simple Smile ...
Благодаря ви за милите думи! Tandoori, аз все не си разпознавам гласа на запис. Явно се случват съвпадения!  Laughing

sipirumi, моето диване говори, но нали чуваш, че превеждам след нея.  Нейните връстници определено се справят по-добре, ма... ще, някой ден!  Simple Smile

С какво бих могла да изчистя мастило от памучна покривка? Не съм пробвала още с нищо, че да не го разнеса?

# 109
Биз, така мисля и аз за белите стени, дава повече свобода за останалите аксесоари. Аз като боядисах в тюркоазено и нищо повече в този цвят не мога да сложа в стаята, става прекалено много и много мачи-мачи, а и друго синьо не върви.
Харесват ми акцентни стени.

Тандури, честита награда!

Ани и Анет, Честит Имен Ден!  bouquet

Рая, иска парола

Марлела, браво на художничката Hug

# 110
  • Boston, MA
Честит празник на Анет и Тандури!

Ако ви кажа, че в неделя направих баница, която до днес никой дори не я беше ОПИТАЛ. Скарах им се, няма да им готвя, ако няма да я ядат.

В нас спалните са в най-омразния ми дженерик оф-бял цвят, иначе хола го харесвам (някакво мляко с кафе е). Да видим дали това лято ще се навием да боядисаме.

Марлела, много е сладка Мими. Колко е голяма? Говори като нашия маймун.

Агент, оздравя ли дЯтето?

# 111

А пък ако покажеш някъде Жар птицата, смятам, че директно ще те изстрелят в прайм тайм на Фууд Чанъл. Поздравления! С това  трябва да си вадиш не само хляба в бъдеще, ами и да станеш известна дори.

# 112

Ако ви кажа, че в неделя направих баница, която до днес никой дори не я беше ОПИТАЛ. Скарах им се, няма да им готвя, ако няма да я ядат.

Не плачи, Бубка, не тъжи.  Hug
И моят сладък салам преди време имаше същата участ, и само той да беше ... . А аз как обожавах сладък салам като дете!

# 113
А пък ако покажеш някъде Жар птицата, смятам, че директно ще те изстрелят в прайм тайм на Фууд Чанъл. Поздравления! С това  трябва да си вадиш не само хляба в бъдеще, ами и да станеш известна дори.

Благодаря  Embarassed Blush Laughing Сега остава да си пусна кабелна и да ги гледам, пък току виж и те ме забелязали  Laughing

Благодаря на всички за пожеланията за именния ден, определено си имаме повод за отбелязване Simple Smile

# 114
Тандури и Анет, честит имен ден. ако има и друг , който има повод да празнува да му е честито
Тандури, честита награда
В къщи стените са бели Crossing Arms и ми харесва. Само на Плами в страята има лепенки на мечо Пух и на тавана галактика Peace

# 115
Благодаря  Embarassed Blush Laughing Сега остава да си пусна кабелна и да ги гледам, пък току виж и те ме забелязали  Laughing

Laughing и аз забравих да те поздравя! жар птицата е супер наистина

Джи - Baby it's cold outside  Laughing

Бубка, тези хора, как може баница да не ядат  Shocked

# 116
Рая, ама голям сладур този Матю!!! Направо е страшен! Много ми харесаха пиратските му снимки Simple Smile А каката ви една мадама, леле мале! Simple Smile Ели рева като седна в дядо Мраз/Коледа разбира се...ама то се очакваше  Laughing
Биз, мерси Simple Smile Hug

# 117
Рая, ама голям сладур този Матю!!! Направо е страшен! Много ми харесаха пиратските му снимки Simple Smile А каката ви една мадама, леле мале! Simple Smile Ели рева като седна в дядо Мраз/Коледа разбира се...ама то се очакваше  Laughing
Благодаря.
Матю не рева ,но и двамата(едната  е от Уол Март- тази на аватара,другата е от мола)  ги гледа странно, затова и е толкова сериозен на снимките . Беше му интересна брадата и косата - гледаше учудено, едвам няколко пози да погледне към фотоапарата измъкнахме.

Джи - Baby it's cold outside  Laughing

Верно много е студено  Laughing . Ние чакаме 24 Ф ( е не е като 14Ф онзи ден)и дъжд с лед . A споменах ли как мразя фрийзинг рейн - едвам си прибрах детето от училище  ( а е само на миля разстояние)

Някой чел ли е това  Shocked http://banks.dir.bg/2008/12/09/news3715789.html
Малкото агентче бързо да се оправя , а голямата агентка да се подготвя за "бъдещето"  Wink

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 23:21 от raya_usa

# 118
Поздрави на Ани и на всички знайни и незнайни майки героини!  Grinning

Гушки за малките чудовища, дето си ги отлеждаме  Hug

(малкото агентче е почти добре, даже има сили да показва характер, прави фасони и се цупи и не прегръща  баща си, който си е позволил да и повиши тон... аз умиргам от кеф, щот това са мои черти, ама ще си платя тайно на попа да ми чете молитва, щот господ не ми чу молитвата чадото да е копие на благия си баща)

# 119
Честито на празнуващите!

Източните мацки може ли да споделят как е времето по празниците в Бостън и Ню Йорк? Мислим да се разходим до там, но ако от 15 градуса трябва да ида на.. минус 10 ще пропусна. Става ли времето за обиколки по улиците цял ден?

Общи условия

Активация на акаунт