85 предколедни пожелания в САЩ

• 19 881
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Източните мацки може ли да споделят как е времето по празниците в Бостън и Ню Йорк? Мислим да се разходим до там, но ако от 15 градуса трябва да ида на.. минус 10 ще пропусна. Става ли времето за обиколки по улиците цял ден?

Ева, ако си свикнала на -10 става за разходки по цял ден  Laughing
При нас по това време на годината, без вятър ( който е в излишък в Бостън и НЙ) е - 20/-15 . Аз лично мога да издържа час-два без да се прибирам вътре, но пък и заради децата не смея повече.
Ако мислите да ходите по магазини, не виждам да е страшно, просто от единия в другия Simple Smile Ама ако просто ще се разхождате по улиците без да влизате никъде бих ти препоръчала друго време на годината.  Peace

# 121
яяя, яяя Агентката нещо много хубава снимка има в подписа - вие мадам туй онуй с Коледния подарък  Laughing Heart Eyes

Ева, имам 15 мин по улиците на Манхатън до работа и са ми достатъчни. Това не всеки ден даже. Тъй че - аз бих дошла тук през лятото. Темп са около или малко под нулата Ц (средно), но вятърът...о, вятърът...  ooooh!

Честитка за Ани-тата   bouquet

Рая, много черни тези прогнози  Thinking, почти като не се базират на реални дани а на САЩ-хейтъри.  Каквато и да е истината, ние винаги си имаме БГ, за разлика от горките американци  Laughing

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 23:37 от Лeни

# 122
Агентке, радвам се че малката следурана вече е добре
Матю е страхотен и голям герой. Пухкавел рева сам при дядо Коледа, че се наложи да го успокояваме и по- късно да се върнем , ама трябваше и аз да се паркирам до дядо Коледа. Е има 3 снимки и това е .

# 123
Чета си аз среднощно форума за родители с много езици и попаднах на тази много интересна история - http://forums.multilingualchildren.org/tool/post/multilingualchi … /vpost?id=2680829 ... различна перспектива по повод нашите амбиции за езиците.... приятно!

# 124
ЕйДж няма да има снимки с дядо Коледа, освен, ако дядо му не фотошопне нещо Laughing
и 3 секунди не може да се задържи на едно място, снимки на фокус са мисия невъзможна.

Тези прогнози Shocked докато не го видя източника, дори не мога да повярвам, че някой наистина е дал подобни прогнози,а не са измислици на печата.
Интересно е как тези прогнози са само за САЩ, ако се случи нещо подобно,ще има отражение  навсякъде(може би с изключение на Китай), а не само тук.
Сони съкрати 8000 служители днес и те едва ли са само в щатите.

# 125
Привет на всички!

Нашето семейство успешно се премести, в NY Simple Smile и сега си търся компания за разходки, макар, че май вятъра не го позволява много много ... Ако има някоя мама близо до Central park ще се радвам да пообикаляме заедно Simple Smile

# 126
Mersi за честитките!Много сте мили!
*
Тандури,честито за тортата,хубави са тез' неща Laughing и ЧИД от нас!
*
бг мама дава вирус алърт в службата ми та край на четенето от работа,сега с толкоз много време сигурно и някоя работа ще свърша..
*
предадох се и закупих на ния галоши,тип
http://img233.imageshack.us/img233/7568/34si1.jpg
жълти отровно,с цвете! ако някой ми беше казал преди години нямаше да повярвам,но то едно-две ли са тия случки вече дето съм аз,а уж не съм #Crazy на всичкото отгоре дори ми и харесват,пошашавиха ме тез' деца ейййййййййй

# 127
Уф и наш'те стени бели и хич не ми харесва ама засега нямаме избор. 
Честито на Ани и Анет и на всички празнуващи!
Рая единия Санта от снимките много големи гърди има  Laughing
Мъжа ми вчера се обърна към мене с "dude" .......  Shocked Laughing

# 128
Боже, Изабел колко е пораснала! Пу-пу да са ни живии и здрави!

Ева, мазохист ли си?!? Бостън Е НАЙ-ГАДНОТО място на света през зимата, вятърът те докарва до умопомрачение и ищах за самоубийство, макар че си признавам, че най-голям студ съм брала насред Таймс Скуеър, когато дофърчах от София с чудната идея да посрещнем там новата година. Скъпият пък, влюбен и загубен, не ме разубеди... мдам!

Лени, дойде днес 50/1.4 и я ползвах цели 5 мин, щот бебина ревеше гладна, а после хукнах по задачи... но успях да се впечатля силно!

# 129
Охооо, извънземната, браво! Така се започва....дерзай!
  Да са ви живи и здрави имената на теб и Анет, та и вие покрай тях!!!
 Тук вали сняг. Красиво е навън...да си зяпкаш през прозореца.....ама не и да шофираш...ееех.
Гледахте ли как се е осрал нашия губернатор, ай, аййй, чикита...  Crazy предколеден сеир, дам. Днес гледам някакви гневни коментари по ТВ, и слушам следното:"ние живеем в най-корумпирания щат!"  Laughing
  Отдавна не съм си попълвала моят юзлес списък...въпросът днес е: Изчервявате ли се? Лесно ли, много ли? Леко ли поруменявате само? От нищо ситуация ли пламвате, или...? Ей такива......

# 130
не съм писала скоро, затова първо да честитя на вси4ки, които са имали/ имат поводи за празнуване   bouquet

и тук сняг вали, белоснежна мъгла......

гледаме го бай Милорад, голЕм срам! Тине не било сигурно, че сте най-корумпираният, но сте сред първите в тази престижна класация (според ФБР агента, който даде пресконференцията, не е мое мнение  Simple Smile), предходния ви губернатор и той бил в затвора, тенденция някаква  Laughing.

важният въпрос  Laughing: изчервявям се лесно, често и видимо, за мой най- голям ужас, не съм много светъл тен, но си личи и ми е конфузно  Embarassed 

# 131
  • У дома
Мафиотски щат сме, какво да се прави. От колко години ту едната мафия излезе отгоре, ту другата.

Честито на празнуващите!!! Аз все последна научавам за тези празници.
Тандурка е нашата гордост!

Въпросче и от мен - за другия петък трябва да имам коледен подарък за колежката и не мога да го измисля. Дали мога да намеря нещо автентично българско из Чикаго, че нямам време онлайн да пазарувам? Момичета, дайте акъл!!! За много специален човек е.

# 132
Агентчик, мога да се закълна че гледах друга снимка в подписа ти преди няколко часа  Thinking, кажи ми че не се побърквам, нали?

пък таз 50мм, нали към нещо се прикача, за тоз ти ми подарък г оворих аз - да ви е честито и оттук насетне всеки месец на отчет... може и на лични  Wink
а туй пък Ангелинче как може да е толкоз сладко Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 05:03 от Лeни

# 133
  • WA, USA
Ние ще ходим на лов за елха другата седмица, много ми е вълнуващо, така си свързвам празника още от дете, с миризмата и с украсяването. Моята хуна ще и види сметката, че всички играчки са ми стъклени, ама нейсе, ще го преживея.

Много се червя, за всичко, и ми личи, и ми се смеят и аз още повече се червя, ама то може и с името да си идва, нали трябва да съм румена Blush

# 134
Много се червя, за всичко, и ми личи, и ми се смеят и аз още повече се червя, ама то може и с името да си идва, нали трябва да съм румена Blush
Laughing

Аз се червях яко, но откакто започнах да говоря на инглиш ежедневно престанах... Тина, ама кажи си ти червиш ли се?  Crazy
Купуват и продават във вашия щат, дааа, гу'син Благоевич страшна кошница си е оплел. Изобщо, чикагските политици са всеизвестни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт