85 предколедни пожелания в САЩ

• 20 036
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Ютурна, честито! Успешна година. Наздраве  Simple Smile

А свирите ли с уста? И можете ли да намигвате и с двете очи?

# 181
Честит рожден ден Ютурна Simple Smile Бъди здрава и усмихната Simple Smile
....

Мами на момченца- 5 годишни. Какви подаръци НЕ желаете за рожден ден на детето си? Може ли предложения за такива, които смятате за добри.
Какви книжки 5 годишните харесват?

# 182
Ники, по-добре питай, кой му е любим герой. Родителските желания не рядко се разминават с детските.
Повечето момченца са в момента на вълна Трансформърс, Батман, междузвездни войни. Можеш да допълниш подаръка с тематични комикси или книги със стикери.

# 183
Кейси - пауър рейнджърс - това знам със сигурност. Мерси за съвета Simple Smile

# 184
О, да, забравих и за тях. Аз изпратих едни пауър рейнджърс за България вече  Simple Smile

При по-големите е лесно. Косата ми побеля, докато намеря правилния жълт камион за Самуил  Laughing

# 185

Мами на момченца- 5 годишни. Какви подаръци НЕ желаете за рожден ден на детето си? Може ли предложения за такива, които смятате за добри.
Какви книжки 5 годишните харесват?
Ники, на подарък кусур не намирам  Simple Smile , но все пак ... не са ми много по сърце разните играчки с батерии, които се е случвало 5-годишните ми деца да получават. Разни с дистанционни, разни мигащо-тракащи. След първоначалното изпробване на това в коя стена може да се забие играчката, интересът спада, и шкафът се превръща в гробище за такива играчки. Да не говорим, че не винаги има у дома батерии, а те не винаги идват с батерии, и става разочарование, та днес да купим батерии, та утре, и ако изобщо купим, забравям да ги зареждам, и така до безкрайност. Като цяло са най-малко употребяваните у дома играчки.
За книжките темата е голяма, а и субективна може би. Но все си мисля, че с поредицата "I Spy" няма да сбъркаш.
Тя е за развиване на езиково чувство и наблюдателност, децата трябва да си откриват разни предмети из засукани пейзажи и интериори, и много се забавляват с това.

# 186
  • Boston, MA
Ютурна, бъди здрава и щастлива, пожелавам ти усмивки и късмет!

Вики, чакам с нетърпение големия размер на снимката, страхотна ми се вижда оттук.

Вчера направих предколеден рейд на ДКНУ (намаление!), имам и нова роклА за фирмения купон утре. Казах на мъжа ми, че вече ми е купил подарък/ци. Така или иначе неговия го разопаковахме след като го получихме и си го гледаме - ДВДта на Curb Your Enthusisiasm - hi-la-ri-ous. Антиромантика. В общи линии под елхата ще има една тротинетка (пиши писмото Санта носи коилото) и някакви дребни боклучки за големите.

# 187
Juturna, честит празник! Здраве, щастие и късмет!   bouquet

# 188
Бубс....Curb Your Enthusisiasm - много си го обичам Лари ,гледах го доста редовно преди,няма такава шматка просто  Laughing .

сипируми...Елла не е почнала на Енгл да ми говори но има думички които употребява,понякога фрази -аз не я скастрям но натъртвам същото на  БГ и дори я карам да повтори след мен доста често.Вие сте БГ семейство не се притеснявай ,малкия иска не иска няма къде да избяга от Българския,пък и вие щом на това му говорите...

# 189
Juturna, Happy B-day!

Уау, не знаех, че Илиной е такова интересно място. Повече от 1000 политици са били кънвиктид заради корупция там от 1970s до сега.  Транскриптите са пълни с ф-инг думи и не съм впечатлена от начина по който този политик се изказва като цяло (ниво ганста без high school диплома).

Още един воут за трансформърз за малки момченца. Малчуганите в класа на детето са пощурели на тая тема. И всичко, свързано със спайдърман (пъзели за предпочитане при мене) и айронмен, и the Incredibles. За последните 2 категории така и не знам с какво са толкова известни, но по плейдейтс съм чууувала за тях Simple Smile  Нашето съседче обича и голф-играчка (съвсем като истински сет е) и всичко бейзбол.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 20:44 от Pixie

# 190
най-обичам да рева на книга, голямо реване ВИНАГИ  пада на Винету, Птиците умират сами, Отнесени от вихъра и Стършел... в живота опасявам се, първо псувам, после рева! и двете - страстно!  Crazy
"Гераците" е повестта на която за прыв пыт ревах на нещо написано. А сега след раждането не можеш ме спря .А и се червя на всичкото отгоре....ето пак  Blush  Grinning
Честит Бырдей на Ютурна, много здраве и хубави моменти !

И можете ли да намигвате и с двете очи?
.
Намигам и с двете, незнаех че е трудно   Wink

# 191
Не знам дали съм станала по-weepy след раждането, но има промяна в начина по който усещам света. В една тема на "нашите деца" майките обясняваха какви фантастични земи са се отворили пред тях чрез децата им, колко силни и търпеливи, и организирани са станали. А аз пък си мислех, че съм станала много по-страхлива и уязвима, че решенията които сега правя ги меря и претеглям два пъти по-дълго, през два сета очи, вместо един.

Ето един текст, който може да ви направи weepy, ako sтe склонни. Една друга мама ми го изпрати и не отразява 100% какво аз мисля, но е интересен все пак.

http://psacake.com/mom.asp

# 192
Juturna, честит празник! Пожелавам ти да си здрава и да ти се сбъднат мечтите! Simple Smile

На миз не и вярвайте, тя ме посъветва като умирах от студ, да си наметна потник, разбираш ли, потник, да си наметна, в студа. Подозирам, че това със сандалите изобщо не е приумица на дъщерята, а на майка и, дааа.

victoria, ококорих се на снимката. Наистина е страхотна, няма какво да говорим. Браво на теб. Талант до таланта сте тука, човек се подтиска вече. Laughing

Кейси, а ти да си стигнеш носа с език можеш ли?

# 193
блажка, точно батериите ме тормозеха.
Благодаря на всички, които ми отговориха. Утре ще отида да проуча всички трансформиращи се и държащи силата на водата, земята и каквото има още да държат.

# 194
Juturna, Happy РД!хубав празник
*
Агенте,баща им каза да не снимам детето с ботушките че роднините щели да ни ожалят че нямаме пари за топли подобни,а с гумени минаваме

Общи условия

Активация на акаунт