85 предколедни пожелания в САЩ

• 20 033
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Juturna, здраве, обич и усмивки ти желая. Наздраве!

# 196
  • usa
[А за щерка ти има оправия - прати ми я насам за седмица  Grinning тук и джапанестите хардлайнери се предават и влизат в Uggs!

uggs? абсурд! моята фръцла такова нещо на краката си дори не иска да пробва! пръстите на краката и ще окапят от студ преди да обуе ботуши, камо ли uggs! известен е случая, когато миналата година заваля сняг и тя излезе на разходка със събо и без чорапи...

подарък за петгодишно момче. обича всякакъв вид конструктори, обича да играе с комплекти, с които могат да си разиграва разни сцени, например комплект с войници, танкове, фордове, военни самолети и подобни. книжки обича всякакви, особено за самолети, ракети, коли и подобни, харесва книги, които показват как работят нещата. аз сигурно съм заядлива, но предпочитам да не получаваме за подарък разни спайдърмени, трансформъри, батмени и прочие популярни фигури  Crossing Arms.

чрд на Juturna и от мен! жива, здрава и много обичана! весел ден ти пожелавам!

# 197
 .........................

Juturna....ЧРД,много здраве и много любов  bouquet

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 09:51 от victoria

# 198
Коледна приказка!  Heart Eyes Да ви е жива и здрава Елла!

# 199
Juturna,
Честито, всичко най- ти пожелавам, както и когато го искаш!   bouquet

Вики, много хубава снимка, а Елла е такава малка приказна кукла и красавица! Да ви е жива и здрава!

# 200
А свирите ли с уста? И можете ли да намигвате и с двете очи?

Eй, подигравачкооо....  Joy
 ЧРД на Ютурна!!!
Агенткей, мързи ме, беее...
 Вики, браво!!!

Ще пропиша хайку, хахаха............

# 201
снимката е чудесна, а моделът е   Heart Eyes !

# 202
  • Добрич
Вики, снимката е трепач! Браво на теб! Много, много ми харесва! Елла е истинска принцеса!  Heart Eyes Hug Hug
Juturna, ЧРД и от мен!   bouquet Много здраве, късмет и сбъднати мечти!  Peace
Не знам дали ме помните, ама да си кажа, че вече направихме един месец в УСА.  Mr. Green
Купихме кола, намерихме квартира, обзаведохме се, но работата нещо хич я няма.
Уточнявам  за Бубка и Агента, в случай, че ме запитат - не сме в Бостън, а в Убърн.  Grinning
Надявам се вече да успявам по-често да се включвам при вас!
Поздрави!  bouquet

# 203
kadrokosa  Добе дошла   bouquet
Отдавна се чудех какво става с теб, бях останала с впечатлението, че ще пътувате през октомври. Желая ви много успех, дано скоро има раздвижване по въпроса с работата  Hug

Вики снимката наистина е разкошна  Peace

# 204
Аз и вчера я видях преди Вики да я скрие, но снимката наистина е чудна...

Кларет, говорихме си едно време за шанпоани, и специално идвам да ти похваля това
http://www.fredericfekkai.com/products/proteinrx/shampoo
и това
http://www.fredericfekkai.com/products/proteinrx/conditioner

Къдрокоса, ще се наместят нещата, продължавайте да търсите..

# 205
Благодаря ти Зора  Hug
Точно вчера висях сигурно 15 мин. пред едни рафтове с шампоани и се чудех какво да си взема, но за следващия път ще знам и ще ги пробвам непременно  Peace

# 206
Ютурна , честит рожден ден. Да си здрава и обичана и късмета винаги да е с теб
Да се похваля от 2 дена работя на джус бара при нас. Нямам много време , ама стана така че и по 12-15 часа на ден работя Grinning

# 207
Juturna,  да си здрава и много обичана!!!  Hug

За шампоани -  пробвах препоръката на Джена  - Crede ER Treatment. Много добър балсам! Прави косата права и блестяща. Новият ми най-любим продукт е балсам на Bed Head, за обем. Постига дори по-добри резултати от ER.

# 208
миз, благодаря и на теб. Аз бях наумила Лего и нещо за рисуване. Мъжът ми нещо "образовтелно"- чувал за лийп фрог. Но хич не сме в час с новите залитания на 5 гоишните. Кейси е права, че на нас едно може да ни харесва, но пък те имат други очаквания (аз пролях крокодилски сълзи в детската градина, че не съм получила за подарък "буратино" с твърди корици, а някаква мека книжка от 5 страници и "грозни" илюстрации  Laughing )

Къдрокоса, започнах да събирам шишета след като видях подписа ти Simple Smile

# 209
За шампоани -  пробвах препоръката на Джена  - Crede ER Treatment. Много добър балсам! Прави косата права и блестяща. Новият ми най-любим продукт е балсам на Bed Head, за обем. Постига дори по-добри резултати от ER.
да взема и аз да си го поръчам ли..., ама кога ли ще го получа, ще остане пробата за след 9-10 месеца май... 10 месеца то гоу, йе!

Въпроси - блажка и др с по-големи деца, казахте преди, отдавна, че системата, която използват в УСА да учат децата на азбуката е много по-интересна и заинтригуваща от българската такава, дайте малко повече инфо моля.

Търся идеи за анимационни филмчета, които ги има в България, но да са с малко по-образователен смисъл и да не са много дълги, като Барни, Томас, Елмо, Итс а биг, биг уърлд и пр. в УСА например. В градината им пускат филмчета (Rolling Eyes, знам и то Том и Джери от всички възможни)... Не ми е ясно, как намират време за фимчета, когато той е там 2-3 часа дневно и около 45 мин от това време е закуска, ама нейсе... Че искам да купя нещо по-добро и да им го занеса, че поне, като пускат да е по-свястно. Защото аз нали съм от майките дето не пускат тв на детето и много ме тормози това....

Вижте какво намерих в нета - http://www.woodlands-junior.kent.sch.uk/interactive/onlinestory.htm, много се смях.  Laughing Смятам да пусна малко такива на детето, да свиква с английския. За след 10 месеца. 10 месеца - йе!  yesyes

Общи условия

Активация на акаунт