85 предколедни пожелания в САЩ

• 20 011
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
raya_usa, аз съм Никон фен. Д80 нямам, но от Д70с и Д200 съм доволна. Скоро половинката ще се обзавежда и с Д300 или Д700. И той умува, но без подарък няма да остане.  Wink

На Вики снимката много хубава. Успях да я видя голяма. Направо приказна.  Peace

# 241

МрсГ, екстра 20% на JCrew! Прекалих още преди януарските намаления!

И аз. Многократно.  smile3520

raya_usa, Nikon- always!

# 242
Въобще не съм ви чела...3-ти ден при нас е обявено бедствено положение, чак сега ни дойде тока. Някакъв ад преживяхме, освен че всичко беше замръзнало и цели огромни дървета падаха като кибритени клечки, кучешкия студ, липсата на ток, от там пък не работенето на sum pump в мазата...познайте за какви наводнения става въпрос. Всичко е затворено, хотелите се пукат по шевовете заради което, а улиците приличат на след бомбардировка от нападалите дървета и клони.
За първи път през живота си виждам такова нещо...огромни дървета, които буквално се разпадат пред очите ти, имаше такива излезли с корена и пръстта, просто паднали на една страна. Много страшно беше...защото треперихме да не падне нещо в/у къщата, а на няколко пъти като карахме клони падаха пред колата. Това всичкото без вятър...
Имаше по 1 пръст лед по дърветата, въобще драма. Ще покажа снимки, не успях да снимам много, защото гледахме да се спасяваме, обаче освен че беше много страшно е и адски красиво! Дъветата са като стъклени...
Ще пиша пак ако имаме ток... Confused

# 243
Някой да има лесна рецепта (фор дъмис) за Коледни sugar cookies?

Бубка, това е рецепта за най- страхотните кукис, които съм правила. Пише, че са великденски, но според мен важат за всички сезони -аз купих цветна захар и украсих порядъчно : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23585.0

да изпозлзвам случая да благодаря на Таннита за страхотната рецепта.

# 244
"консиквенциите са евидентни" 

Шантавото е, че цяло поколение български журналисти точно така пишат. Онзи ден четох в Капитал статия за първия Стабъркс в София. Там имало "кукис".

Тандури, много страшно звучи това. А не сте толкова далеч от нас... Имате ли някакви поражения по къщата?

Бубка, МрсГ
, и аз таз година уважих Дж. Крю и хич не съжалявам.  Laughing

# 245
Tandoori, а топло имахте ли? Дано да се нормализират нещата бързо. С нетърпение чакам (канонски) снимки.  Hug

# 246
  • Добрич
Tandoori, стискам палци всичко да се нормализира скоро!  Много страшно ми звучи описанието! Бъррр!  bouquet
raya_usa , благодаря за комплимента и посрещането!  bouquet Аз Никон не съм имала, но пък съм имала два Канона и колкото и да ги хвалят /продавачите в БГ/, така и не ми допадат снимките, които правят. Не съм специалист, така че мнението ми може и да не е миродавно, но се изказвам като любител фотограф.
Кюбит, забравих да кажа, че страшно много ми харесва аватара ти!  bouquet

# 247
Мерси момичета! Не само звучи страшно, ами и страшно си беше. Нямахме нито ток, нито парно, просто пълно мъртвило и беше адски студ! Ние издържахме 24 часа на камината само, но нямаше дори къде да стопля водя да си измием ръцете, просто беше кошмар. Отидохме на хотел за 1 вечер, децата естествено подивяха, защото имаше басейн, та за тях беше ваканция, а ние сега как оправяме пораженията...цялата ни маза беше 3 педи вода пълна!
Кюбит, недей има големи очаквания за снимките, защото беше такъв хаос и такъв ужас, че щракнах просто някакви в движение. За съжаление на съседката не можах да снимам падналото дърво ( което се беше измъкнало от корена, огромно дърво което не можеш да хванеш с две ръце) и по някакъв луд късмет не беше паднало в/у къщата им а в другата посока към гората.
В такива моменти човек си дава сметка как ежедневният му комфорт се крепи на косъм и само едно елементарно нещо, като в тоя студ да ти спре тока те връща в каменната ера.

Добре дошла на къдрокоска! Peace

# 248
Tandoori, дано да нямате много щети. Но като чета, наистина страшно звучи.  Sad Чудя се тези, които не са се уредили с хотел и нямат камина, как са се топлили. На глад издържам, но на студ - хич.

kadrokosa, а на мен ми харесват всичките ти творения!  Hug Пожелавам ти много успехи тук.   bouquet Като идвам в бостънско, ще се радвам да уредим една къдрава агенткска среща с бубки.  Mr. Green

# 249
Пикси, Блажка мерси. Много интересно, наистина... Някой трябва да се хване да направи такава програма на бг....
Чувала съм за една учителка, която се опитва да направи нещо подобно, Иглика Василева се казва, методът съответно - "Иглика". Име електронен буквар по тази методика, но не знам колко хора го купуват и доколко е популярен:
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3478

Тандури, какви са тези страхотии ...  Shocked

# 250
Ето тука може да видите за нашият район какво става:
 http://www.cbs6albany.com/news/around_1259382___article.html/latest_capital.html
За нашия град шелтърите вече не приемат хора, търсят начини да ги разпределят по съседните градове.
Кюбит, те дори тези, които имат камини се изнесоха, това са няколко дни, камините обикновено са в едната част на къщата, а и как ще топлиш вода, от чешмата направо лед тече. Месото във фризера ми въобще не се размрази от спирането на тока.
Губернатора чак сега разбрах е обявил state of disaster...някакъв кошмар.  Confused

# 251
Лелеее, Тандури, какво е това чудо!  Shocked Като ураганите при нас, ама с ледени висулки.
Добре, че сте отцелели, вие и къщата.

Аз събирам идеи за коледни подаръци, но да са experience, а не stuff.
Досега имам идеи за annual pass за увеселителен парк, зоо, Аквариум, козметичен салон. Нещо друго някой да се сеща?

# 252
Тандури, ужас Shocked  преди малко научих, че и в НХ е подобно, така се радвам, че се махнахме от там, зимите са отвратителни.Ти ток имаш ли? У вас ли си?
Не са много бързи в такива ситуации, нашите приятели лятото след урагана в Хюстън, 10 дена нямаха ток, а  имаше хора и повече дни чакаха. Не мога да си представя зимата без ток, дано се организират по-добре при вас.

МрсГ, гифт карт за вечеря, места дето може да се рисуват разни керамики, за рентване на филми, това на първо четене.

Страх ме е да влеза в сайта на Джей Крю. Направо медал заслужавам тази Коледа, за контрол над шопинг манията ми.

Фамилията използват само Канони, но нямам представа защо  Simple Smile

# 253
  • usa
Аз събирам идеи за коледни подаръци, но да са experience, а не stuff.
Досега имам идеи за annual pass за увеселителен парк, зоо, Аквариум, козметичен салон. Нещо друго някой да се сеща?

ski pass, масаж, абонамент за концерти, билети за опера, театър...

# 254
МрсГ,аз подарявам и гкарта за ресторант+ситер; абонамент за списание; мембършип за цял сезон за театър детски,годишен пас за детския музей в града,тикетмастер гифт карта
*
Тандури,бре,изобщо не знаех че е било толкова страшно,новините бая го даунплейнаха..
*
миз,как се справи дете?
*
откога заговорихте с децата за пари,сметки,алауънс и пр?

Общи условия

Активация на акаунт