"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 45 765
  • 444
  •   1
Отговори
# 405
Между другото, ( не искам да засегна някого на възраст) но актрисата, игареща Катрин е на 52, а актьорът играещ Майк е доста по-млад и затова наистина имат вид, че тя е лелка, а той младолик. ( Макар че дай Боже да изглеждам на 52 така). Аз също не мога да ги възприема като двойка. А епизодите наистина имат много пълнеж, но пък са и забавни. Ми как да измислят 24 серии, и то вече 5-ти сезон!

# 406
  • Пловдив
Те дано и сценаристите четат подобни форуми,та при евентуален следващ сезон да внимават.Иначе серията беше все едно гледаш сапунка-безинтересна,без интрига...но все пак я гледаш.За толкова седмици чакане очаквах нещо повече.Да стискаме палци за другата седмица Mr. Green

# 407
Ето и суб за новата серия точно ги намерих и аз сядам да гледам  Crazy Sunglasses sezon5-14epizod

редакция - Извинявай те били англ. суб,трябваше първо да ги отворя и тогава да пиша  Embarassed Извинете ме  Sad

# 408
  • София
Интересното е, че тук http://www.tvsubtitles.net/tvshow-29-5.html като заглавие ги има и субтитрите на 5-15. Simple Smile

# 409
Момичета,признавам си не сьм чела цялата тема. Само искам да попитам довечера последнта серия ли е по БТВ-то?

# 410
  • София
Да, kremena, последен епизод трябва да е от четвърти сезон  Peace

# 411
От къде теглите съпругите-5 сезон?Аз не откривам на Отчаяни съпруги нищо в Замунда и Арена-не ми дава нищо. Rolling Eyes

# 412
  • София
От къде теглите съпругите-5 сезон?Аз не откривам на Отчаяни съпруги нищо в Замунда и Арена-не ми дава нищо. Rolling Eyes
Само от замунда тегля  newsm78 Да не си объркала някоя буквичка при изписване в търсачката? Ето ти едно линкче http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=desperate+hous … =0&incldead=1

# 413
уф, изтървах посл. серия/помежду другото ви чета от време на време, но за първи път пиша/Надявам се скоро да я качат в нета да я изгледам

# 414
Ама разбира се Whistling-изписвам вместо wives-wifes и чакам да намеря нещо... Mr. Green

# 415
Кой беше тоя дето накарая прегьрна Сюзьн?  Shocked

# 416
  • гр. Пловдив
Момичета,признавам си не сьм чела цялата тема. Само искам да попитам довечера последнта серия ли е по БТВ-то?
Май да. Аз също все още гледам 4-ти сезон. А някой знае ли кога ще започне 5-ти и дали пак ще е по БТВ?

# 417
  • София
Ама разбира се Whistling-изписвам вместо wives-wifes и чакам да намеря нещо... Mr. Green
Хи хи, аз правех същата грешка има няма три сезона  Joy Едно трикче - и само desperate да напишеш, пак ще ти извади резултати, а и на български може да се ползва търсачката на замунда  Peace
kremena, почвай да теглиш пети сезон и ще разбереш  Wink Или изрови предишната тема, в която се обсъждаше четвъртия  Sunglasses

# 418
# 419
Някой на страната на Бри от вчеращния епизод?
Не знам дали съм спала или не разбрала, но реакцията на Линет не ми допадна, още повече, че Бри се зае да направи сама пиците (друг е въпросът, че можеше да поговори с нея преди на своя глава да изхвърли пиците).

Общи условия

Активация на акаунт